Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Én nem spájzolok. Ha nem veszek sört, több hónapig is elvagyok a semmivel, de ha veszek egy tálcával (24), akkor gyorsan elfogy.
Tehát vagy józanul várom a kritikus időszak végét, vagy 15-20 tálcát (360-480) kellene bespájzolnom. Szóval anyagilag sem mindegy. Hogy nekem melyik lenne kellemesebb, az most mellékes.
Egy előrelátó ember nem várja meg a vírusokat, ha sör spájzolásról van szó. Csak halkan kuncog magában, ha netán jön a vírus.
Ultra soltól jobb a Somat,
Azzal mosom a.. ..kezemet és a lábamat. Vörös tőle mint a som, Többet inkább nem mosom.
A véges szavatosság miatt éppen akkorra fogynak ki az otthoni készletek, amikortól be leszünk zárva. Otthon maradunk két zsemlével meg a tejjel, mert éppen azután holnap akartunk újra készletezni.
Az én házamban sör meg nem romolhat. Egyszer fordult elő, valami alkoholmentes izét vett a feleségem (mert én bottal sem piszkálom meg), amikor vendégek jártak nálunk. Na, az megromolhatott.
Ez tetszik !
Az NSzK -ban dolgoztunk …
Munkatársam "kedveskedni" és ugye egy kicsit felvágni is akart az itthon maradt haveroknak. Vett egy tálca sört és jószívvel átadta nekik. ( Német nyelvtudása hagyott némi kívánnivalót maga mögött. ) Következő hazautazásakor a fél város azzal fogadta: milyen jó, hogy alkohol mentes sört hozott, több száz embernek jutott belőle …
Azért kell négyszer annyi wc papír mert ha valaki tüsszent négyen besz***nak.
A hozzászólás módosítva: Márc 20, 2020
Moderátor által szerkesztve
Idézet: „Én nem spejzolok, minek maradjon meg a vírus hatása után” A Székely is azt mondta a fiának : Gyerök ha velem valami történne , van még 5 liter veres a pincében ...
Egyszer régen esküvőn voltunk. Tudtuk mennyi lesz a kaja, mert pár dolog beszerzésben segítettünk. Csak az esküvőn láttuk milyen sokan vagyunk, a kaja biztosan kevés lesz.
Végül még maradt is sok, mert a rántott hús kőkemény volt. Állítólag nem szándékosan.
A rántott hús vegán szemmel is kemény kajának minősíthető, ettől csak a velős csont keményebb. Ha igazán lágy ennivalót szeretnénk, most a medve hagyma a módi. Nem összetévesztendő a medvetalppal. Az ugyanis majdnem olyan kemény, mint a cipőtalp.
Egyébként az esküvői menü sosem volt a kedvencem. Egészen más ha csak két-három szelet húst kell kirántani, mint ha háromszázat.
Teljesen igazad van. Valóban így keletkeznek az álhírek, az ilyen emberek miatt. Sokan beidézik a szöveg egyik felét és nem olvassák el a másik felét, amitől az előzmény értelme megfordul, és éppen az ellenkezőjévé, viccé válik, vagy legalábbis megmosolyogtatja az embert. A médiákban nap, mint nap szembesülünk ezzel a fogással, amikor egy lényegtelen mondatot vagy mondatrészt kiemelnek, ami meghökkentő és/de az emberi agy automatikusan tényként fogadja el, majd szinte zárójelben hozzá teszik — mondta XY. És ettől a megjegyzéstől válik a "hír" hiteltelenné, álhírré, viccé vagy akár mivé a tartalmától függően. Ez egy általános riporteri, szerkesztői, újságírói fogás. Talán tanítják is az újságíró iskolában.
Én ugye erre a beírásra reagáltam. Idézet: „Vasárnap, a Szigetszentmiklósi Auchan: Hangosbemondóba beleszól egy hölgy: A kasszákhoz a várakozási idő 1 óra 30 perc. És nem viccelt...” Ennek is kiemelten arra a részére, hogy vasárnap március 15-én egyáltalán kinyitott az Auchan, miközben az összes többi bolt zárva tartott a tapasztalatom szerint. Tehát erre írtam azt, hogy örüljön, hogy egyáltalán kinyitott, hiszen a nemzeti ünnepek alkalmával minden (más) bolt zárva volt. Több fórumon kitárgyaltuk már (talán a Hobbi elektronikán is), hogy kinek mi a vicces és mi nem? A végén mindig arra jutottunk, hogy a vicc biztosan valakit, valamiben sért, hiszen egy apró, lényegtelen dolgot kiemel, eltúloz és ettől válik a dolog érdekessé, viccé, mókássá. A fórum üzemeltetők elsősorban az etnikai, vallási témájú vicceket tiltják, vagy büntetnek érte. Persze ugyan ilyen joggal üldözhetnék az össze többi vicctémát is, mint a szőkék, a rendőrök, a valamilyen testi fogyatékossággal élők, a valamilyen szakmát űzők, vagy akit valamilyen baj ért, szerencsétlenül járt, és a végtelenségig folytathatnám a felsorolást, hogy kinek-minek az említése lehetne üldözendő, tiltandó. Ha "igazságosak" akarnánk lenni, akkor senkit és semmit sem szabadna kifigurázni. Azaz a viccet, a tréfát halálra ítélnénk. De, ha ez bekövetkezik, na, akkor van itt a világ vége! u.i. Na most, ha ebből kiemeli valaki, hogy álhírt terjesztek, momentán azt, hogy "Itt a világ vége!", nos akkor gratulálok! A hozzászólás módosítva: Márc 17, 2020
Azt tudtad, hogy a vegetáriánus szó eredetije egy ősi indián kifejezés?
Béna vadászt jelent.
Ezért kellett "zöld" eleségen lennie, mint a birkáknak ...
Most már tudom.
Olyan ez mint az "alpinista". Így hívják a képzetlen szoknyavadászt.
Valahol hallottam, hogy a legveszélyesebb étel az esküvői torta...
Az a nőkre veszélyes.
A szexuális aktivitásukat nagymértékben csökkenti. Én meg egy olyan eszközről hallottam, ami az autó utasterében tudja minimalizálni a zajszintet. Mégpedig úgy, hogy szorosan illeszkedik az asszony szájába.
Autó utasterében az asszonnyal? A szeretővel meg otthon?
Szerencsém volt néhány 2-300 főnél nagyobb lagzin részt venni, de kemény rántott hús nem volt egyiken sem. Ezt bizton állítom, mert a kedvenc "sütim", és az elején is azt ettem, meg a végén is (meg közben is ).
Gondolom nem mindegy az időzítés. A disznó hullamerev állapotban a legkeményebb, ezt egy virrasztási idővel el kell nyújtani. Ez jár a cocának hogy megbékéljen a lelke.
Most érdemes házasodni, mivel nem kell etetni 2-300 éhes hozzátartozót. Még a háromezres csirkemellből sem lesz túl magas a költség arra a néhány főre, de ráadásul a maszk miatt azt sem eszik meg.
Úgy hallottam, a hús ára emelkedett.
Tudom, hogy az ember nevével történő viccelődés valamikor párbajra való kihívást vonhatott maga után, de remélem ezt te nem teszed meg...
De nem tudtam elmenni a vélt hasonlóság mellett: covid-19 és kovid16 (amennyiben a neved végén szereplő "ivi" részt római 1 és 6, vagyis 16-ként tekintjük) Idézet: Azért jobban körbe kell járni ezt a kérdést, és lehet, hogy egészen más lesz a leányzó fekvése. „Most érdemes házasodni”
Nem tudom, honnajt szalajtottak, de felénk a menyasszony családja állja a lagzit.
Amikor a vicc erőltetetté vál...
Egyrészt, mint írtad is, nem 16, hanem 19. Másrészt IVI az értelmezhetetlen római számként, vagy XVI van, vagy hozzáértetlenség...
VIDIVI = 6+500+4+1?
vagy = 6+501+6? vagy = 5+499+4+1? Kezdek belezavarodni. |
Bejelentkezés
Hirdetés |