Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Azt nekem is elrágta, úgy látszik a kutyák gerjednek a labda vezetékre, sajna, miután összeforrasztottam a kábeleket se lett jó.
A szervízbe se tudják mi a baja.
Idézet: „A szervízbe se tudják mi a baja.” Kutya baja!
Kollégám mesélte. Még építkeztek és átjött segíteni az unokatesója, aki hozta magával a bullterrierjét is.
Elég sok mindent elárul: a kutyát Tompikának hívták. Remekül ment minden, de a meló közepette egyszer csak megáll a betonkeverő.... Tompika nem hogy túlélte, hanem még szemmel láthatóan ő is fel volt háborodva a szabotázson.
Gyerekkoromban a pulikutyám végigfutott a Duna vízparton az ott ülő horgászok és a vízpart között. Itt feszültek sorban a damilok, szépen belegabalyodott az elsőbe, ijedtében továbbfutva még néhányba, és vitte a botokat is magával. Akkor állt meg, amikor a botok elakadtak a növényzetben. Én elszaladtam, de még otthon is hallottam a horgászok káromkodását. Hazajött a kutya is, komoly meló volt a maradék damilokat leszedni róla. Halat nem fogott.
Még gyerekkoromban, szintén a lankás Duna parton sétáltunk:
Többen pecáznak, szívják a cigit. Az egyik horgász bevág, elkezdi a fárasztást. A többiek gyorsan kitekerik a cuccaikat, nehogy összeakadjanak az ide-oda rohangáló haltól. Már csak 2-3 méter van vissza, az egyik pecás megy segíteni szákolni, közben a vízbe pöcköli a csikket. A csikk telibe találta a damilt, ami azonnal elszakadt. A pecás nem volt rest, cipőstől berohant a Dunába és cseppet sem horgászias módon, a már teljesen kába pontyot a szó szoros értelmében kirugdalta a partra. Vastaps, függöny.
Most hallottam:
"Két szájmaszkos úr lép be a bankba. Kitör a pánik. Az egyik megszólal: nyugi, nyugi. Ez csak egy bankrablás."
Karanténital.
A hozzászólás módosítva: Ápr 3, 2020
Erről jut eszembe, Kovidivi fórumtárs rendesen kaphatja az ívet.
Régi motoros, bírja a feszültséget ...
Microsoft hotline hivás:
Hallo uraim, Nincs véletlenül egy virusmentes 2020-s upgrade?
Chuck Norris koronavírusos lett.
Kórházban kezelik, már jobban van. Mármint a vírus.
Így jár, (képen) aki mászkálni fog.
Fehér macska volt? Állítólag azok közt sok a süket.
Brrr …
Eddig se mentem ki, most már be is fogok zárkózni !!!
Műanyag lakatot az ajtóra, a kulcsot meg huss!
Egy újszülöttnek minden vicc új:
( Abból a korból, mikor a cigis dobozokon kezdték reklámozni a dohányzás hatásait … ) Vevő: - Kérek egy doboz cigarettát. Eladó: - Tessék. -és ad neki egy dobozzal … A dobozon kép és felírat: A dohányzás halált okoz ! - Ez igaz ? - Igen. - Legyen szíves adjon egy másik dobozt ! - Parancsoljon. -és ad egy másikat. A dobozon kép és felírat: A dohányzás impotenciát okoz ! - Ez is igaz ? - Igen. - Akkor legyen szíves adja vissza az előbbi dobozt !
Ez a kép hamisítvány. Ha valódi lenne, akkor én már nem élnéfjjdfkghszuasfakymxg
Mifelénk ez így terjed:
Idézet: „"Meg nem erősített híreink szerint Chuck Norris is elkapta a vírust, de két nap után elengedte. (ne)MTI)"”
Ha már egyet elkapott, nincs sok időre szüksége. Az első példány után egyre jobban begyakorolva a technikát, a maradék pát szeksztillióval gyorsan végez.
Először két evőpálcika közé próbálta beszorítani, de a hatalmas méretarány eltérés ezt lehetetlenné tette (ágyúval verébre). Majd rájött, hogy a tüdőt behálózó erekben ott van a pici vasökölből egy seregnyi. Két hemoglobin közé szorítja a koronavírust, aminek letöredeznek a kiállókái. Röviden ennyi. Jó ha az ember tudatosan képes mozgatni szerveit, mit ahogyan a ló a farkát vagy a fülét. Én már tudom tudatosan mozgatni a füleimet, így kijelenthetem, hogy a koronát (ha király lennék) tudnám vele mozgatni. A farkammal viszont nem tudom lecsapni a hátamról a legyet, de úgy vélem ez nem gyakorlatlanságomból ered, hanem pusztán anatómiai probléma. Próbálhatnám nap estig, akkor sem menne. Túl messze van a hátam.
Ismerrd a mondókát ?
" Ha rövid a lőcsöd, közelebb kell állni. Nem kell a WC -ből Balatont csinálni ! "
Ugyan már...
Chuck Norris is benéz esténként az ágya alá, nehogy ott legyen Clint Eastwood
Attól még ott lehet ha benéz.
A hozzászólás módosítva: Ápr 5, 2020
A WC-ig még elér, a hátamig nem. Másnak meg nem szívesen nézném el hogy a hátamat csapkodja a farkával. Inkább veszek kemotoxot, az talán a koronára is jó.
"No fly, no tail (strainger tail)"
Az anatómiai problémák korrigálhatók, a szövetek nyújthatók.
Hát igen. Nekem is volt egy kedvenc szövetnadrágom, de sajnos kinyúlt. A hölgy azért nyújtotta a cimpáit, hogy elérjen a cickókig. Ám mire annyira lenyúltak a cimpák ahol korábban a bimbik voltak, addigra a bimbik is lejjebb kerültek. Ergo felesleges volt az erőfeszítés. Mire nekem is el fog érni a hátamig, addigra kipusztulnak a legyek.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |