Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Különböző szinekben kapható és sok problémát is megold.
Nem-nem. Oszi bácsi is rosszul emlékezett. Nem krokodil, hanem nyaligátor. Na az segít. Vagyis nem az seg.........
... De ennyire már nem megyek bele, mert már ez kimerítené a fórum illemszótárát. De mindegy milyen színű, nem vagyok rasszista.
Végre rájöttem, hogy miért tudja könnyen kinyitni Waurél az ajtót.
Merhogy ezeknél a fő részeknél (kulcsot leszámitva) a tűrés maximum +/- 1 cm a beépitésnél. Hogy nyúljon meg az asztalosnak a nyaka (csinált volna hokedlit ajtó helyett).
Na ő le tudná csapni a legyet a hátáról, sőt az enyémről is. Még a hátam mögé is engedném jönni, ha ő viszont.
Ő legalább megpróbálta teljesíteni a jökivánságot, miszerint "füled érjen bokádig".
És az ororszok is félnek a vírustól
Még nem volt digitális oktatás, de a nyelvtan már létezett:
Ez naon jó !!!
Csak nehogy valaki komolyan vegye...
Érdemes belelesni az oldal forráskódjába.
Chuck Norris az egészségügyi sétáját erdei gombaszedéssel kötötte össze:
Ebben az a vicc, hogy többször hangoztatták, a maszk nem minket véd, hanem tőlünk véd másokat. A szelepes maszk nem akadályozza a kilégzést és nem szűri a távozó levegőt. Ráadásul a maszk elején kis lyukon felgyorsulva távozik.
Cicabajszos nincs?
A medve nem vírus, ezt ne kapjuk el fiatalon sem.
Ne engedjük a gyerekeket se locsolni!
Ha már személyesen nem lehet... Locsolóversek virtuálisan.
Idézet: „Védőmaszkban jár a nyuszi, locsolásért nem jár puszi! Itt maradok a szobámban, meglocsollak távmunkában!”
Akkor még egy így melegibe:
Védőmaszkban jár a nyuszi, Jár neki egy ciki puszi, Alig látszik ki az arca, Ez lesz párjának kudarca. Párja rája csókot nyomna, Sajnos kicsit be van nyomva, Nem tűnik fel hogy a nyuszi, Nem más mint a szomszéd Gyuszi. Most pattant k a buksiból, miközben tök józan vagyok.
Hát akkor Te költő vagy! Mi lenne, ha még innál is!
Jogos a helyesbítés. Eddig nem láttam leírva, csak hallottam. Persze akkor hibásan.
A húsvéti sonka mellé elmaradhatatlan finomság nálunk ez egyszerű főtt tojás. Idén sem maradt ki. Szerencsére nem volt benne záp.
A hozzászólás módosítva: Ápr 13, 2020
Semmi köze a koronavírushoz.
Amikor azt várod, hogy freccsen, de reccsen. (De amikor reccsenős helyett freccsenős, az senem jó.) Mai altesti humor letudva. 2x A hozzászólás módosítva: Ápr 14, 2020
Ezért vagyunk olyan kevesen férfiak a nőkhöz képest -csatolt képen.
A villanyszerelők is tudnak ám főzni és szeretik a töltött káposztát:
|
Bejelentkezés
Hirdetés |