Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Töltött káposztát csinálni eléggé rázós ügy...
Szerintem ez túl van bonyolítva, én belehajtottam volna 1-1 8-as reizercsavart
Á, a reisser ide nem jó, mert hát mi lesz az ízanyaggal!?
Nem hiszem.
Reisser csavar csak 6-osig van.
Na, tessék! Reisser kiejtve. Különben is, mellékíze van!
Én kötegelőt használnék, annak nincs mellékíze.
Feketét, vagy fehéret? Színben sajnos egyik sem passzol, piros kellene, de olyant még nem láttam.
Pedig létezik! Csak éppen eléggé vékonyka amit én láttam, és szegényből kiszorítaná a szuszt!
Én tudok adni pirosat. Ezen ne múljon az ízorgia.
De azt, hogyan rágnád szét? Még a szigetelőszalagot el lehet, de a műanyagot már nehézkesebb.
A hozzászólás módosítva: Ápr 20, 2020
Jajjmár! A műbeles virslit is meghámozzuk....
Meg, de erről nem lehet lehámozni. Egyszerűen gasztronómiai szempontokat figyelembe véve nem lenne helytálló. Most gondolj bele, mennyi íz elveszne úgy!
Nem kell. Egyszer a kutyusunk is lelopta az egész rúd kenhető májast az asztalról. Már késő volt nem tudtuk kivenni a szájából. Összerágta, majd lenyelte. De aztán a szerencsére, másnap a farka alatt távozott belőle minden.
Majdnem mondtam, hogy akkor mennyiségileg semmi nem változott, csak a "look and feel".
Úgy valahogy. Azért akkor nem volt vicces, mert a lezáró fém darab is rajta volt a májason.
Na, tessék!
A blöki is tudta, hogy ANNAK a fémnek teljesen kiemelkedő az ízvilága. Nem egy Reisser...
Persze. Virslin is maradhat a műbél és a töltött káposztán is. De az igazi az lenne, ha töltelékébe is műanyag rizst tennénk.
Kész, végem!
A műbeles töltött káposzta egy kulináris merénylet, egy gasztronómiai erőszak, büntetendő!
Főleg a műrizzsel. Az aztán mindennek a mindene.
7 termék fontosságának alakulása 2020 tavaszán:
Idézet: Esetleg műszigetelőszalag. „szigetlelőszalag”
Kedvenc főzeléknövényem a marhalábszár, tehát marad az "A" menü:
Pörkölt, nokedli, tejföl, friss kenyér, savanyú cseresznyepaprika. Idézet: „Idézet: „szigetlelőszalag”” Elfogadom, hogy van olyan szalag, amivel lehet szigeteket lelni, csak a működésével nem vagyok tisztában. Felvilágosítana valaki, hogy is működik? A hozzászólás módosítva: Ápr 20, 2020
|
Bejelentkezés
Hirdetés |