Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Ó ha azt te megtudod. Amúgy is a szomszéd fűje mindig nedvesebb
![]()
Az az 1G.
A pontnak (mint tudjuk) nincs kiterjedése, tehát én terjedelmesebb g-kre gondoltam.
Nos, egy vadászrepülő simán tud kb. -3-tól +9 G-ig...
Az elég széles terjedelem? ![]() Nem, nem GERJEDELEM, mondom terjedelem! ![]()
1 nő = 1db G pont. G pontok = több nő. A nagyobb társaság ilyen közelségű együttléte már nem csak a koronavírus miatt nem ajánlott.
A póknak nyolc lába van, azaz négy lábaköze. Az pedig jó esetben 4G is lehet.
I ° I ° I ° I
°............° I ° I ° I ° I Nekem nyolc. G. A hozzászólás módosítva: Ápr 25, 2020
Százlábúaknál a fiúknak mekkora melójuk lehet.
Fiúknál a száz láb ötven ágyékot jelent. Ebből kifolyólag ugyanennyi magnum lehet az arzenálban.
Rendes termesz nem végez félmunkát, ha egy harkállyal alakít közös céget.
Akartam írni hogy lebegőtáp, de ez földelve van.
A kínaiaknak ne adj ötletet.
![]() A hozzászólás módosítva: Ápr 26, 2020
És kisfiú vagy kislány?
![]()
Azért kérdeztem hogy mennyi idős, mert kíváncsi vagyok, hány hetes korig fér bele a tacskó a kiflibe úgy, hogy még a mustár sem folyik ki mellőle!
![]()
A ködfénylámpát a meseíló Glimm testvéleklől nevezték el.
Bocs, ez még nekem is fájt ![]()
"A látás elszürkülése 4G terhelés körül kezdődik, 4.7G körül a látótér a retina megfelelő vérellátásának súlyosbodó zavara miatt már elfeketedhet (blackout). Ekkor a pilóta még tudatánál van, de az agy elégtelen vérátáramlása okán már a mozgáskoordinációja is akadozhat. 5.4-5.5G terhelésnél eszméletvesztés következhet be, mely akár másodpercekig eltarthat, a feleszmélés utáni megfelelő tájékozódóképesség visszanyeréséhez szükséges időről már nem is beszélve."
Az én mobilom csak a 4G-t tudja... De most megnyugodtam, hogy mindent olyan szürkének látok... "A műrepülő pilóták magától értetődően a legellenállóbbak, hiszen az egyedi adottságok mellett a tűrőképesség fejleszthető. Nem szegődik hozzájuk a blackout jelenség akár 7G-nél sem, a pillanatnyi eszméletvesztés pedig csak 8.5-9G körül vagy ezen érték felett lép fel náluk." Most már értem! Az 5G-t és a továbbiakat a műrepülőpilótáknak fejlesztik... Bár jobban belegondolva: Ugye azt mondják, hogy az 5G az önvezető autókhoz kell. Mivel az átlagember az 5G-t már nem annyira bírja, így két eset lehetséges: - Az önvezető személyautókhoz nemcsak sofőr, hanem utas sem kell, így nincs probléma. ![]() - Az utas beszáll az önvezető autóba, a kocsi elindul 5G-vel, amitől az utasnak "blackout"-ja lesz, majd amikor megérkezik a célhoz, az autó megáll, az utas visszanyeri az eszméletét és kiszáll belőle. Fel sem tűnik neki, hogy mennyi ideig ült az autóban. ![]() A hozzászólás módosítva: Ápr 27, 2020
Idézet: „kocsi elindul 5G-vel, amitől az utasnak "blackout"-ja lesz,” Na EZÉRT kell hogy önvezető legyen! Blackout közben nincs aki fogja a kormányt! (Felmerült ugye az a kérdés is, hogy miért kell az önvezetés) A hozzászólás módosítva: Ápr 27, 2020
Volt egy pilóta, aki elvesztette a lábát. Ebból később előnyt kovácsolt, mert a sok G-s gyorsulás miatt nem tudott a lábába áramolni a vér, így később ájult el, mint a többi pilóták. Ezt kihasználva rengeteg repülőt likvidált a háborúban.
Idézet: Elképzelem rendőr megállítja, vagy csak akarja. Van benne rendőr elől menekülés funkció? Kit büntet? A tulaj hárítja a szoftver cég felé. Bonyolódik. „miért kell az önvezetés”
Igen, ez korunk rákfenéje! Mivel minden egyre okosabb lesz, már nincs kin számon kérni ha valami ELROMLIK.
Talán inkább így... A hozzászólás módosítva: Ápr 27, 2020
Moderátor által szerkesztve
Áh má' nem megy, kidobtak az oldalról ,
![]() ![]() Most valami "modern műszerrel" legénykednek. Egy EMC mérő. Hááát. A világegyetemnek van valahol határa, az emberi hülyeségnek nincs. Egyszer mondták hogy az 5G káros hatását már 30 éve ismerik ![]() A hozzászólás módosítva: Ápr 27, 2020
Akkor mostmár nem csak maszkot kell húzni, hanem alufólia sapkát is?
Pontosan! Tiltsák be ám a napot is! Mert sugároz! Tanuló koromban csináltunk aluból csepp alakokat. Nem értettük minek kell, de szép legyen ám! Ilyen hókuszpók adta el mint égi könnycseppeket .
Veszek pár kiló új koptatókövet, piramis alakú és árulom majd balami jól csengő néven ![]() A hozzászólás módosítva: Ápr 27, 2020
Idézet: „Egyszer mondták hogy az 5G káros hatását már 30 éve ismerik ...” Na, látod?! És ennek ellenére favorizálják?! Ezek őrültek...! ![]() ![]() A fizika oktatást mindezek ellenére nem szabad feladni! Szerencsére mindig lesz pár emberke, aki meg is érti azt, amit oktatnak. Nekiáll godolkodni, bütykölget... ... aztán egyszercsak beregisztrál a Hobbielektronikára... ![]() ![]() Azon gondolkozom, vajon aljas dolognak számít-e kihasználni a hülyéket....? Belegondoltatok, hogy ezer éve különböző brandek épülnek erre? Nem biztos, hogy lenne hozzá gyomrom. Bár jól meg lehet élni az ilyesmiből, csak valami olyant kell hozzá kitalálni, ami új, eddig még nem volt ismert, mert akkor szabad a "piac" előtted. |
Bejelentkezés
Hirdetés |