Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Csatolt kép. Lisztél még nagyobb darabszám eltérések várhatók.
Mit csinálsz melóhelyen? _Leveleket bélyegzek egész nap._Nem unalmas kicsit?_Á,dehogy,hiszen minden nap más a dátum!
Én azt gondolom, mások tudatlanságát életvitelszerűen kihasználni nem bűn... Én ebből élek már majdnem 30 éve!
És a fizika oktatást se adjuk fel! (Nos, igen... fizika tanárokat is tanítok az egyetemen... ![]()
Biztos az a két szám? Le kéne ellenőrizni mégegyszer
![]()
Nekem az "unalom" abba nyilvánul meg, hogy elkezdtem P A K O L Á S Z N I
![]()
Ki kell venni egy nap szabadságot és be kell menni ... dolgozni!
Nekem erről a vizsgázós vicc jut eszembe.
Vizsgáztató: egy kérdésem van, ha tudja a választ átmegy. ??? Hány levél van azon a hatalmas tölgyfán az ablak alatt? Vizsgázó: 2456123 Honnét tudja? Bocsánat, ez már a második kérdés.
Ha már vizsgázás...
Történelem felvételi vizsga, 3 felvételiző. Elsőnek erős protekciója van: Kérdés: Ki nyerte a 2. világháborút? Válasz: Hát mi, a szövetségesek. Felvéve. Második vizsgázónak kisebb protekciója van: Kérdés: Mikor lett vége a 2. világháborúnak? Válasz: 1945 májusában, de a távol-keleten később. Felvéve. Harmadiknak nincs protekciója: Kérdés: Hány embert veszített a Szovjetúnió? Válasz: 12345678 Pótkérdés: Név szerint? ... A hozzászólás módosítva: Ápr 30, 2020
Holnap május elsej, a Munka Ünnepe, így jutott eszembe. megtörtént eset.
Börtönben téli reggel ébresztő: -Kolompár, ébredjen! -Minek főtörzs úr? -Hogy-hogy minek? Mentek kifele a bútorgyrárba dolgozni, mint mindig. -Könyörüljön főtörzs úr, ilyen hidegben lopni se keltem fel, nemhogy dolgozni..
Jó hogy figyelmeztetsz. Holnapra még be kell vásárolni. Azután összeütök egy "Éljen május elseje" táblát, holnap felvonulok vele a kertben, utána a ma vásárlandó virsli-sör ...
Ne felejtsd el a körhintát és a céllövöldét! Dodzsemezni nem tudom hogy tudsz majd, de lufit biztosan találsz..
![]()
Meg azt se felejtsd el, hogy régen a virsli volt meleg és a sör hideg.
Most pont fordítva van.
Ne is mondd, nekem két szülinapom van!
Nekiálltam nyaralás végén a hajót lemosni, a kormányállásban ott maradt a doboz söröm. Mikor már kellőképpen leizzadtam, mondom, megiszom a maradékot. ![]() Belekortyoltam, picit "rágósnak" éreztem, ebben van valami és elkezdtem kiköpködni a vízbe. Na, ekkor marta meg a rohadék a jobb felső ajkamat, ami rövid idő alatt a duplájára dagadt. Nem is tudom, mi történt volna, ha lenyelem. Vajon lett volna-e valakinek akkora lélekjelenléte, hogy torkon szúrjon a kikötőben? Így megúsztam annyival, hogy mindjárt kalcium, ecet, félbevágott paradicsom, stb., népi gyógymódok, nem kellett orvost hívni, mert szerencsére nem vagyok algériás. Azóta, ha a nyitva hagyott söröt leteszem valahová és elfordulok, akár csak egy fél percre is, azonnal beugrik és már nem tudom olyan jóízűen meginni, mint annak előtte... A hozzászólás módosítva: Ápr 30, 2020
Szerencsére amikor én hasonlóan jártam, nem volt ideje megcsípni a rohadéknak... Került is fel a horgomra azonnal - az egyetlen kapás ezzel a csalival volt aznap
![]()
Nálunk a németjuhász kifejezetten vadászott a darazsakra.
Nem gondoltam volna, hogy a kutyák is szeretik a csipőset. ![]()
A csípőset én is szeretem, sőt, még a nagyon erőset is, de nem ezt a fajtát!
Bizony. Se giliszta, se kukorica, se csonti, se szúnyog... De a sörös darázs az kellett nekik.
Amerikai-Német ürutazást terveznek a Napra.
Merkel felhivja Trumpot. -Te Donald, biztos jo ötlet ez? A Nap nagyon forro, mindenki ott fog égni. Trump: - Már kiadtam az utasitást, hogy éjszaka kell landolni. A hozzászólás módosítva: Ápr 30, 2020
Ugy látszi a karanténnak ez az egyik mellékhatása. Rengeteg uj vicc születik....
![]()
Ha a szájmaszkot éjjel valami jo kisüstibe (stb) áztatjuk, másnap egész nap könnyebb lesz elviselni a virus támadásait.
Köztudott, hogy az alkohol fertőtlenít. Az ötlet kiváló!
![]()
Nem is éjjel, hanem nappal tíz percenként.
Jó, hogy nem a napon termett az emberiség, sosem lenne éjszaka, csak az örök meló.
Meg aki kitalálta, hogy lámpafény mellett is lehet dolgozni...
![]()
Lehet, hogy a lámpát nem kellett volna feltalálni.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |