Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Sajnos messze van tőlem-BP- és nem vagyok eléggé mobil! Ha valakit érdekel átengedem neki!Köszi Stefy
Sziasztok
Van pár felesleges dolgom hátha kell valakinek a IP kamera rögzítők indulnak csak nem tudom a belépési kódot , de nincs kedvem szórakozni a feltörésével , a switch - hez nincs tápom igaz az alsó az hálózatról üzemel . Posta megoldható ha fizeted ! Ja és ha lehet egyben kellene elvinni ! A hozzászólás módosítva: Aug 23, 2020
Mivel Stefy visszalépett én jelentkeznék érte.
Légy szíves privátban megadni, hogy mikor, és hol vehető át? Üdv! István A hozzászólás módosítva: Aug 23, 2020
Ok, írok!
Ha a posta nem játszik akkor a 102-es trafót lefoglalja nekem valaki? Egy találkozó alkalmával vagy egyéni megoldás alapján átvenném.
Ha kell, akkor eldugom az asszony elől, csak találunk valakit, aki feléd jár.
Én szoktam Gárdony felé járni, elhozhatom Janinak, aztán van aki felé is jár.
Sziasztok!
Ingyen elvihetők Budapest, XVII. kerületből a képen látható cuccok. Csak egyben, postázni nem tudom. Lehetőleg még kedden, mert szerda után már csak a szabad ég alatt tudom tárolni.
A kormány/pedál kellene.
Magánban írok. Köszönöm.
Szia! Én elhozom egyben a pedál és a kormány maradhat az előttem szólónak. Privátban írok.
Sziasztok,
A képen látható E14 csillárfoglalatok ingyen elvihetők, II. kerületből, esetleg Foxpostal tudom küldeni. Ugyanitt 3 sittes zsáknyi nem!!! műsoros dvd és video kazetta is vihető. Csak Aug 29-én tudom átadni, ha nem kell senkinek megy a konténerbe.
Üdv! Lehet pont ez kell nekem, egyről tudsz kibontva képet felrakni (vagy a típus is elég)?
Kapcsolós doboz, egy doboz 26 eres szalagkábel, 26 tűs csatival szerelt NYÁK-ok és a telefon foglalva.
Travolta elvitte a szkennert. A többi cucc még megvan. 31-éig vihető egy Bretford iPad töltő+szinkronizáló tálca. Az 5V/30A-es tápot kiveszem belőle, de marad még benne egy 11 portos USB 2.0 HUB és 10x2.1A-es töltő NYÁK (vagyis így már nem fog tölteni, táp híján), USB A aljzatokkal, illetve 10 db. iPad töltő-/adatkábel. Ha egyben nem kell senkinek egy pár napon belül, akkor a fém megy a vashulladékos kupacba, és ez utóbbi HUB+töltő panel vihető külön. Hétköznap 10-17h-ig Bp. XIV. ker., egyébként Maglód. A XV., XVI., XVII. kerületekben hétköznap este házhoz viszem.
Szia!
Elhozhatnám a Hitachi magnódecket? A részleteket priviben. Meg ami mellette van - gondolom valami rádiótuner lehet. A hozzászólás módosítva: Aug 25, 2020
Szia!
Napközben is megoldható elhoznám, az egészet egyben , ahogy kiírtad.
Helló!
a DELL GX270 gépet ma el lehetne vinni, ha még tényleg kell. Azért előtte még hívjál. (lehet hogy épp valami boltban vagyok)
Nem fogom győzni hálával amit értem teszel.
Nem gond, 520 nöl-t kell bekapálni, évente hétszer..
A hozzászólás módosítva: Aug 25, 2020
Legrand 61301
Köszi, írtam privátban, pont az ilyen külső menetes kell a csillárba. Fehérben jobb lenne, de nincs választék
Szia!
Már elkelt, lefituta elvitte az egészet. |
Bejelentkezés
Hirdetés |