Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   857 / 981
(#) Remci válasza sany hozzászólására (») Szept 10, 2020 /

Beírtam a kugliba hogy ' reklám film fúrógéppel " és onnan már egyenes út vezetett a megoldáshoz
(#) sargarigo válasza Remci hozzászólására (») Szept 10, 2020 /

Tehát valaki nem sajnálta a fáradtságot, hogy beindexelje az utókor számára, hogy igen, ebben a reklámban van fúrógép
(#) Inhouse hozzászólása Szept 10, 2020 /

A helyesírás a megszokotthoz képest egészen jó! Az az egy elütés is a mellette levő betűvel belefér. Viszont a magas átkeresztelése mellett, a mélyet is illett volna tompának hívni...
A hozzászólás módosítva: Szept 10, 2020
(#) tothbela válasza Inhouse hozzászólására (») Szept 10, 2020 /

Amúgy a 15"-os tompák azok kb 20cm mélyek, az 1,5"-os (nem tudom a pontos méretet) élesek pedig kb 15cm magasak. A közepek meg szélen vannak, ezért szélsugárzónak illene nevezni, azok 20cm szélesek.
(#) Udvari Zsombor hozzászólása Szept 17, 2020 /

Kilátás.
(#) Egri Frédi válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Szept 17, 2020 /

Ez a kép a gyerek játszó szobájában készült ?
(#) Johnycorp válasza Egri Frédi hozzászólására (») Szept 17, 2020 /

Lehet hogy csak fapados járat.
lehet, hogy ott még a kilátás is jó-árasítva van
(#) FIGIRI válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Szept 17, 2020 /

Tisztára mint Kaposvár... körforgalom körforgalom hátán...
(#) erbe válasza FIGIRI hozzászólására (») Szept 17, 2020 /

Zalaegerszeg annyival jobb, hogy a körforgalmak között nem hagytak a forgalmat megzavaró kereszteződéseket.
(#) nagym6 válasza FIGIRI hozzászólására (») Szept 18, 2020 /

Nálunk meg fekvőrendőr fekvőrendőr hátán. Elfáradtak.
Ostoba ez a kollektív büntetés.
(#) lazsi válasza FIGIRI hozzászólására (») Szept 18, 2020 /

A körforgalom minden város kötelező tartozéka! Minél fontosabb város, annál több... Pl. Csömörön van egy teljesen belátható kereszteződés, igazából nincs túl nagy forgalom rajta (2 évvel ezelőttig heti rendszerességgel jártam arra, és néha volt olyan, hogy láttam ott másik autót is...), de kialakították a körforgalmat. Mivel sok hely nem volt, meg talán pénzt sem nagyon akartak rá költeni (ami jogos, mert felesleges lett volna...), ezért kitették a táblákat, meg felfestettek egy kb. 1m átmérőjű kört középre...
(#) Egri Frédi válasza lazsi hozzászólására (») Szept 18, 2020 /

Ügyes megoldás ! És pénz takarékos ...
(#) gg630504 válasza lazsi hozzászólására (») Szept 18, 2020 /

(#) Egri Frédi válasza gg630504 hozzászólására (») Szept 18, 2020 /

Gondolj csak bele !
Egy ilyen nyíl egyenes úton megfordulni, forgalomban nem könnyű.
Még szerencse, hogy ott az a körforgó ...
(#) Bakman válasza Egri Frédi hozzászólására (») Szept 18, 2020 /

Valószínűleg a forgalom lassítása miatt van ott, ugyanis Miskolc irányából ott szűkül az út két sávossá, versenyzők kénytelenek befejezni a manővereket Sajószentpéter előtt. Az is lehetséges, hogy valamilyen elkerülőút majd valamikor oda fog csatlakozni.
(#) zsoltee0001 hozzászólása Szept 18, 2020 /

Nem annyira vicces, így jött vissza a hörmann garázsnyitó forgórész az eszterguy-tól.
Szerintetek magamhoz nyúltam?
(#) nagym6 válasza gg630504 hozzászólására (») Szept 18, 2020 /

Volt rá pénz, e kellett költeni.
(#) tothbela válasza Egri Frédi hozzászólására (») Szept 18, 2020 /

Én már egyszer fordultam vissza rajta, mert változott a terv.
Emlékszem, egyszer egy körforgalomból fordultam rá az autópályára. Na de nem akartam, csak benéztem a kijáratot. Tizen- vagy huszon- valahány kilométert kellett mennem mire találtam egy lehajtót. Persze az első benzinkúton vettem matricát, mert nem mertem bevállalni hogy megvágjanak a sokszorosára.
(#) Egri Frédi válasza tothbela hozzászólására (») Szept 18, 2020 / 1

Én az NSzK -ban jártam hasonlóan ...
Hétvégén kimentünk "múlatni az időt" egy München melletti kis bányatóhoz. Hogy jobban teljen az idő, beugrottam a benzinkútra 2 rekesz sörért. Persze a többiek nem vártak meg, mentek fürcsizni ... Én meg nagy maflán elnéztem valahogy egy lekanyarodást az útról és már kezdett gyanús lenni a dolog, miért nem értem még oda. Az a tetves út meg nem az autópályára vezetett . Mire észrevettem mekkora slamasztikába kerültem már az út szétvált - autópálya német módra, precízen - nem tudtam se megfordulni, se tolatni semmit -> fel a pályára ... Autópálya díj ugyan nem volt, de mentem vagy 40 km -t, mire le tudtam jönni róla, na és mire visszataláltam a szálóra kocsikáztam kb. 1 órát. Mérgemben felcűgöltem a sört a szobába és benyomtam jópár üveggel ... A többieknek persze nem hiányoztam csak roppant szomjasak (és mérgesek) voltak ...
(#) dB_Thunder válasza lazsi hozzászólására (») Szept 18, 2020 /

Angliában minden lakónegyedi körforgalom ilyen!
Itthon sem kellene hektáros körforgalmakat építeni!!

Másik, hogy egy városban lehessen jogsit szerezni, ill oktatni, meg kell lennie a szükséges "közlekedési szituációknak".
Tehát le van írva mennyi rendőrlámpa, párhuzamos közlekedésre alkalmas útszakasz, körforgalom, stb kell hogy legyen!
A körforgalomhoz szoktatást pedig jó ha nem a város legforgalmasabb kereszteződésében kezdik.

Én Fehérvár mellett lakom, ez a 8. városom a világban! De állíthatom itt találkoztam először azzal az érzéssel, hogy az emberek nem tudnak vezetni!! Mintha tegnap még csak 3 lovaskocsi kóválygott volna az egyész városban! Nem megy a körforgalom használata, fogalmuk sincs mire való a besorolósáv, követési távolságot nem ismerik...
(#) szs válasza dB_Thunder hozzászólására (») Szept 18, 2020 /

A körforgalmakat az egész ország nem tudja használni.
-azt hiszik, egy balkézszabály, csak balra nézve vágtatnak bele, aztán csodálkozás van előrenézve, mert ott van az autó, aki a következő beágból már rég behajtott (még őelőtte, az elsőbbséget szabályzó tábla pedig őt védné, hiszen ő már benne volt a körforgalomban, csak balranézés közben nem látták...)
-többsávos (az is többsávos, párhuzamos közlekedésre alkalmas a kresz szerint, ahol ugyan nincs felfestve terelővonal, de több sor biztonságos közlekedésére alkalmas) körforgalmakban képtelenek befelé húzódni, ha nem akarnak még kimenni, de nem baj. De hogy ha bent van, akkor miért kell hirtelen jobbrafordulni, a közvetlen mögötte jövő, szélső sávban ballagó kocsi elé vágni?
-nem tudják időben jelezni, hogy fordulnának le (jóval a lefordulás előtt), vagy már kettővel előtte villognak jobbra. Máshol is mulák ebben -de körforgalomban még meglepőbb eredményre vezet, ha ezt mindhármat elköveti egy.
A hozzászólás módosítva: Szept 18, 2020
(#) nagym6 válasza szs hozzászólására (») Szept 18, 2020 / 2

Idézet:
„A körforgalmakat az egész ország nem tudja használni.”
Javaslom csak kizárólag kifelé lehessen onnan menni, akkor nem lesz befelé menet baj.
Egyébként lehetne inkább csak egy be-ki járata a nagyobb biztonság érdekében.
(#) szs válasza nagym6 hozzászólására (») Szept 18, 2020 /

Az kellene tényleg, aztán a bejárat utáni kijárat torkollna a következő egybejáratba, amimek az egykijárata a következőbe stb stb, és végül mindenki elégedetten menne a dolgára
(#) szs válasza nagym6 hozzászólására (») Szept 18, 2020 /

És a te ötleded és a Szolnok melletti turbó-korforgalom alapján kitaláltam:
Emeletes körforgalom kell, a szinten maradók csak egy jobbra leágazást találnak, a felső szinthez belső sávba kell menni, az a szint egy másik jobbra leág, vagy újabb belső sáv, ami újabb szint, új jobbra leág, aztán így tovább, ahány leágazást akarunk, annyi szint, utána lesz egy metedek lejtő, vissza az alsó szintre, ahol lehet újrakezdeni.
(#) tothbela válasza Egri Frédi hozzászólására (») Szept 18, 2020 /

Kirándulás, család, állatkert látogatás. Persze eleredt az eső úgy rendesen. Be a kocsiba, és gyorsan vissza az apartmanhoz. De!
Térképet nem vittem, csak emlékezetből. Persze ötödjére fordultam már arra a közre amin emlékezetem szerint a szállás volt. De mégsem. Az utcákon senki a zivatar miatt, látótávolság néhány méter. Egy pici T betűvel kezdődő market volt csak, de olyan kicsi, hogy inkább a trafik illett volna rá. No bent három ember, ők biztos tudnak segíteni. Egyikük volt az eladó, na az jó lesz. De szegény nem helybeli, első napját tölti a boltban. Akkor majd a biztonsági őr. Ő csak segít. Ő át lett vezényelve erre a napra, mert az ottani őr megbetegedett. Na akkor majd az egyetlen vásárló, az az öreg nénike. Na ő elmondta, hogy ott szemben lakik, és nem jár csak ide a botba meg vissza.
Még keringtem egy ideig, aztán csak meglett a szállás nehezen. Másnap vettem egy navigátort. Azóta ilyen gondom nincs.
(#) pipi válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Szept 18, 2020 /

Mit kell látni? A kommutátor körbefordult, a tekercsek meg nem követték?
(#) sargarigo válasza pipi hozzászólására (») Szept 18, 2020 /

Én is nézegettem egy darabig, szerintem inkább az lehet a gond, hogy szinte elfogyott a kommutátor annyit sikerült leszedni belőle az esztergályosnak. Gondolom, de nem vagyok benne biztos (bevallom én is kérdezni akartam, csak nem mertem hátha mindenki másnak egyértelmű és csak én vagyok tudatlan).
(#) zsoltee0001 válasza pipi hozzászólására (») Szept 19, 2020 /

Rátolta a kést a kommutátor kivezetésekig, azoknak ott egyenesen kéne állni.
Vissza kellett csavargatni fogóval az összeset + a vezetékekre nagyító alatt visszakalapálni, mert föl voltak lazulva a réz fülek.
Megizzadtam, mire helyrehoztam, jó lett, de utálom az ilyet, mert ki tudja, mennyire lesz tartós.
(#) sargarigo válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Szept 19, 2020 /

Igen, most már látom én is mit kell nézni! Eléggé idegesítő mikor odaadod javításra, és rosszabb lesz mint volt.
(#) erbe válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Szept 19, 2020 /

Emiatt szeretek ott állni az esztergályos mellett.:
-Éppen csak érinteni.
-Ott állj meg!
stb.
Volt olyan is, hogy oda se vittem, mert látszott, hogy első fogásra repkednek a rézdarabok, annyira elkopott.
A hozzászólás módosítva: Szept 19, 2020
Következő: »»   857 / 981
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem