Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Nekem mindegy, szombat délelőtt mennék arrafelé. Azt nem vizsgálom, hogy mit tartalmaz a "granpa" csomag, csak leszállitom (nehogy beleszakadjon a cipelésbe).
Fehér pc ház, Kispestről hétvégéig, személyesen.
Még vihető 3 db Fég cirkónál volt alu füstcső is. A hozzászólás módosítva: Dec 18, 2020
3db hibás szervertáp, ilyenek, ingyen Érdről elvihető:
https://www.hobbielektronika.hu/apro/apro_122226.html
Szia fox vagy bármi nem játszik? Ritkán járok arra.
Sziasztok!
15. ker-ből elvihető.
Ha Péter nem viszi el akkor jelentkeznék rá.
Köszi.
Dunakesziről vihető egy Mustek 1200ED párhuzamos portos szkenner. Aki kapja marja jeligére.
Szellemes lámpa (fémlemez), szobamérleg és fax lcd elvihető XV. kerületből vagy postázom (jövőre).
Hello
az LCD re jelentkeznék postával !
Hali!
Kedves fórumtárstól elhozott, jól működő kis Lehel hűtő elvihető Bp VIII Salétrom utcából. képek itt ( halk kivitelű, nem tudom hogy helyes, adszorpciós vagy abszorpciós)
Hello, a hűtőre jelentkeznék, ha megoldható!
Idézet: „adszorpciós vagy abszorpciós” Ha már kérdezted, hát abszorpciós a helyes. Rohadt idegesítő éjszaka hallgatni a hangját, a kompresszorosét jobban elviseltem. Igaz, kompresszoros a szüleim házában a konyhában, az abszorpciós ellenben a (végül) nejem ágyafejénél zajkodott... A hozzászólás módosítva: Dec 20, 2020
Nem tudom, hogy egy abszorbciós miként zakatol, de a kompresszoros az biztosan. Amikor nekem volt adszorpciós hűtőm semmi hangja nem volt.
Bogyborékol a fejednél, miközben mással foglalkoznál, de idegen, idegesítő zaj.
Igen, az inkább kuruttyol, galgalizál, de halkan.
Akit "abban" megzavar, azt nem is érdekli igazán.
Engem a falióra ketyegése zavart az alvásban. De csak amikor el akartam aludni... Máskor nem zavart.
A hozzászólás módosítva: Dec 21, 2020
abszorpciós!
Könnyű megjegyezni, mert a szóban a "B" betű jelenti azt, hogy buborékos, vagyis gázos. Az abszorpciós hűtő az ammónia-gáz vízben való elnyeletését (elnyelődését) jelzi. Amikor hűt, az ammónia - mint gáz - elnyelődik a vízben, tehát ezzel a környezete lehűl. Valójában a negatív oldódáshő jelentkezik, azaz (endotherm folyamat). Amikor viszont a cuccot "regenerálni" kell, a vizes oldatot elektromosan melegítik, hogy véle belőle a gázt kihajtsák. Azért szokott általában az ilyen hűtőgép (v. hűtőszekrény) teljesen hangtalan lenni, mivel nincs benne kompresszor, és más - zajt keltő vagy mozgó alkatrészű gépalkatrész ... És az egész folyamatosan megy előlről.
Érdekes magyarítása az elnyelésnek. B, mint benyelés.
Igen, ezt írtam neki (akinek kérdéses volt) válaszként, hogy abszorpciós a helyes kifejezés...
A többit is tudom És nem hangtalan, azt is mondtam. Csak másként zajos, és persze halkabb, csak idegesítőbb. ...nekem... Idézet: „vizes oldatot elektromosan melegítik, hogy véle belőle a gázt kihajtsák.” Nemcssk. Szokták pb-gázzal is. De biztosan találkoztatok már olyannal, villany nélküli tanyán találkozgattam vele. A hozzászólás módosítva: Dec 21, 2020
Idézet: „a szóban a "B" betű jelenti azt, hogy buborékos, vagyis gázos.” Egem. Az "F" biztosíték "fürge", a "T" pedig "tohonya" . Mondjuk én így jegyeztem meg valóban.
Mindegy mivel fűtik, csak forró legyen. Ezért vannak a kombi hűtők, pl. lakókocsikban. Gáz, 230~, 12=. Csak melegítsen.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |