Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Az enyém - (amíg megvolt) - valami igazi gyárban készült, s nem csak egy régi Rádiótechnika újság-béli rajz volt. (Mellesleg - ez a szám nekem is megvolt)
Gyakorlatilag a Gelka szervizek rádió- és tévéjavító munkaasztalának tartozéka-ként használták.
Kedves Fórumtarsak!
Mnyugger felajánlásából a fotókon látható dolgokat tovább szeretném ajándékozni. Személyes átvétel Békéscsabán. Postázni nem szeretném, mert nagy a mérete és a súlya is.
Szia!
A Windows XP az eredeti telepítőlemez, vagy csak kézikönyv?
Ha esetleg mégis lenne posta a kvarcjátékot elfogadnám. Esetleg ha egy levélbe beleférne. Persze utalással kifizetném a postaköltséget.
Bontatlan lemez.
Ventillátorból (lehetőleg egyformák) pár darab jöhet, ha tudod tárolni a csabai találkozóig.
Sanynak is el tudom vinni utána a kvarc játékot, ha annyira nem sürgős a dolog.
Szia,
A bontatlan windows XP-t és a piros kvarcjátékot szivesen elfogadnám. Tudom, hogy egyben nem postázod a súlya miatt, de esetleg ezt a kettőt elpostázod?
Szerintem már neogeo2-nél vannak, és ő osztja tovább.
Kvarcjáték meg elsőségi alapon gondolom sanyé, csak az a kérdés hogy ki tudja-e várni amig elviszem hozzá.
Igaz, mindkét pontban igazad van, elnéztem.
Nem sürgős a dolog. Ha így is megoldható, akkor előre is köszönöm! Tudok várni.
A hozzászólás módosítva: Jan 27, 2021
Az jó, ha tényleg lemet Ha valamiért mégis lenne posta, akkor a Windows XP-t elfogadnám. Ha nem, vagy nem én kapom, tudok nélküle élni
Sziasztok, ingyen elvihető 3db 18 ledes (Luxeon K2) PIROS reflektor, 14 cm átmérő, szűk optikás, a tápok külön kötődobozban. Fotós felszerelés volt.
Néhány napig elérhető, utána kidobják. Bp 17. kerület.
Szia!
Ha jövőhéten még jó az elvitel (vagy esetleg foxpost), akkor jelentkeznék rájuk. Köszi!
Annyi, hogy akkor már a Nagytarcsa2-ben leszünk
Nagyobb UPS felújítása utáni, pár évet futott alkatrészek:
- 24V 12 cm fémházas venti (Sanyo Denki) x2 - 24V 6 cm műanyagházas venti (Papst) x1 - 50 µF 400V kondi (phicap mkp400-i-2.5, Epcos) x3 - 1500 µF 420V elkó (Kemet) x8 egy nagyobb nyákon. Ha érdekel valakit valami szóljon.
Szia!
- 50 µF 400V kondi (phicap mkp400-i-2.5, Epcos) x3 - 1500 µF 420V elkó (Kemet) x8 egy nagyobb nyákon. Ezek érdekelnének, ha Foxpost, MPL megoldható. Természetesen állom a postázást. Köszönöm!
Elvi akadálya nincs, de csak jövő héten tudok majd ezzel foglalkozni.
Köszönöm, teljesen megfelel a jövő hét is nekem.
Kössünk üzletet. Az XP lemezen kívül mindent elviszel és cserébe eltárolom a találkozóig. Ok?
Elpostázom, kérlek küldj privát üzenetben adatokat.
Szia!
Érdekelnének a ventik.Mind a három 24 Voltos. Holnap késő délután tudnék értük menni. Köszi Attila
OK, Bp. IX. kerület, a többit intézzük privátban
t
Szó sem lehet róla.
Ez honnan jött? A hozzászólás módosítva: Jan 27, 2021
Miért dobtad ki? Lehetett volna belőle készíteni egy ilyet (is).
https://www.hobbielektronika.hu/forum/topic_post_2403726.html#2403726
Lesz egy két láda PC alkatrész. Érdekel?Abban lesz Xp, meg quartz játék is.
Ha posta lenne, a kvarcjátékra is, akkor Gaflynak sem kell fáradnia és tárolnia.
Engem érdekelnek a reflektorok. Elnézést a buta kérdésért, ez piros színnel világít?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |