Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
Kérnék, szerényebb módú családnak:
Ha van valakinek olyan bontott, felesleges laptopja: ami legalább kétmagos, wifis, hogy a Teams, meg online video elfusson megköszönném. Az se baj, (inkább előny) ha a képernyő le van már róla bontva, mert TV-re tudnák kötni, úgy van helyük. Merevlemezt tudok bele rakni, az se fontos. Bill, tapipad menjen. A postáját, foxot álljuk természetesen. A hozzászólás módosítva: Ápr 8, 2021
Esetleg valakinek lenne règi ezermester újság elfekvöbe ès nincs rà szűksège szívesen fogadnàm
Amíg nincs kézzelfogható újság itt lehet olvasgatni 1957-1997 ig.
Bővebben: Link
Ha nincs rajta képernyő, az úgy nem lesz jó ahhoz, amit írsz, még tévére kötve sem, mert a képernyő tetejében van a beépített webkamera. Ha nincs a laptopon kijelző, akkor külső USB webkamera is kell hozzá.
A hozzászólás módosítva: Ápr 13, 2021
Írtam privátot, elképzelhető, hogy tudok segíteni. Ha összejön, és jó, amit írtam, akkor egy ASUS laptop töltőre azért szükségünk lesz
A hozzászólás módosítva: Ápr 13, 2021
Szia!
Én tudok neked segíteni. Üdv
Én is, ott van már egy hónapja bepakolva a csomagtartóba és két külön topic-ban felajánlva.
Pénteken még elviszem Lágymányosra, aztán ha ott sem kell, akkor szelektiv hulladék...
Ki ne dobjad őket, ha minden kötél szakad, akkor szombaton elmegyek értük. Aztán deponálom... Csak az asszony fel ne fedezze...
Én csak az Indóházakat kérem, és azokat át is veszem.
Az Ezermesterek nem az én bizniszem...
Keresek akár működésképtelen RIGA-103 rádiót, donornak. Természetesen elfogadom ingyen is, de megegyezhetünk.
Működésképtelen VEF 222-m van, ha esetleg érdekel.Kb:40éves.
Szia!
Úgy emlékszem van egy fölös példányom. A hétvégén megkeresem, ha megvan írok.
Ha esetleg valakinek van felesleges, akkor egy ilyen foglalathoz való hűtőt köszönettel vennék
https://en.wikipedia.org/wiki/Socket_604
Hűűű, nekem meg majd (egyszer, ha odajutok) kettőre lenne szükségem, mert van valahol egy ilyen dual lapom..
Egyébként nem értem a gyártókat.. mért nem szabványosították a procifoglalatokhoz a furat-távolságokat, valahogy úgy, mint a VESA-t?
Troll ON: Nekem egy ilyen kéményhez kellene egy hozzávaló ház! Nem baj ha kicsit kissebb, de hasonló kiállású kellene. A medence nem feltétel Troll OFF
Bocs, nem bírtam kihagyni!
Sziasztok,
Keresnék 2 fővonalas analóg telefonközpontot. Annyit kell csak tudni, hogy a 2 fővonal bármelyikére érkező hívása az egyik (egyetlen melléke lenne használva) csörögjön ki. Tone tárcsázás, DTMF menjen át. Az is megfelelő, ha valaki csak kb 1 hétre kölcsön tudná adni. Amennyiben eladása kínált termék lenne csak, akkor az alábbi linken van a KERES hírdetésem: https://www.hobbielektronika.hu/apro/apro_126419.html Szeged és környéke vagy Orosháza vagy környéke előnyben. Köszönöm!
Sziasztok,
Bármilyen Nikon CoolScan eszközökkel kapcsolatos dolgot szívesen elfogadnék, valamint filmes fotózással kapcsolatos fellelt dolgokat. Nem feltétlenül csak ingyen.
Az nemigazán, köszi. Szerintem kidobnának vele együtt
Szia, régi fotó papír érdekel?
Szia,
Amennyiben nem penészes a csomagolása, és nem volt kinyitva, gyakorlatilag igen, érdekel.
Ha valakinek lenne esetleg régi, de működő SATA HDD-je, azt köszönettel venném. A kapacitás mindegy, a lényeg, hogy működőképes legyen. Elsősorban postai úton szeretném megkapni
Azt hiszem van, ha még nem bontottam széjjel. Hány db. kellene?
Elhagytam valahogyan a laptopból a Logitech unifying vevőegységet, picike usb stick.
Ha lenne valakinek, pl. az egér vagy a bill. már tönkrement de a vevő megvan, nagyon jól jönne nekem.
Amennyi nem fog hiányozni Neked Jelenleg 2 db van nekem, 4db kellene.
Arra szeretném felhasználni, hogy régebbi gépekbe tegyem, amiket korszerűsíek adományba. Ha 2 HDD-vel adom, akkor tudom a lapozó file-t a másik lemezre tenni, és úgy már egészen elfogadható teljesítményt nyújt a rendszer, annak ellenére, hogy nem SSD van benne. Mivel most 3 ilyen gép van a kezeim között, ezért szeretnék 4db-ot. Van amikor IDE is jó, de ezek már túl fejlett gépek, és csak SATA van rajtuk Szerkesztés: Igazából 2.5" is jó lehet, abból is szokott lenni nekem, de ezek ilyen kiszuperált brand gépek, és beépítő keret nélkül sokszor körülményes befogatni az ilyen kis HDD-ket. A hozzászólás módosítva: Máj 13, 2021
|
Bejelentkezés
Hirdetés |