Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
Szerintem én is találok egy párat neked!
Meg kell nézzem a garázsban. Hétfőn tudok foglalkozni vele.
1 terrás biztosan van, de az nem ingyenes. A hozzászólás módosítva: Máj 13, 2021
Olyan nagy már sokat ér, olyanokat magamnak gyűjtenék
Álatalában ilyen célra 250-320GB kapacitásúakat szoktam elsütni. A hozzászólás módosítva: Máj 13, 2021
Ha van, akkor nekem 80-asaim vannak. Megnézzem?
Csak érintve a témát,
én ehhez kétoldalas öntapadós ragasztót használok régóta, nem beépítőkeretet. 1,5-2mm vastag, két csík elég és nagyon jó rezgésmentesítésre is és a hdd mechanikus zajok ellen is. A gépház egy tetszőleges sima, sík részére felragasztva örök élet+1 nap. Szükség esetén sniccerrel oldható a kötés, elég nehezen.
Igazából bármilyen jó lehet, mert a semminél minden jobb Elsősorban azért is írtam azt a kapacitást, mert amit ebből a korszakból bontok/szerzek, főként ilyesmikkel szerelt.
Az ragasztós ötletet köszönöm, ki fogom próbálni! Van néhány olyan ház, ahova keretek nélkül csavarral nem nagyon lehet felfogatni semmit...
Ami azt illeti, egy régi HDD feltámasztásához donornak én is hálás lennék, ha kerülne egy IC35L080AVVA07-0 típusú IBM 82.3 GB ATA HDD....
Sziasztok!
Ha esetleg valakinek lenne elfekvőben amerikai hálózati aljzata, ami beépíthető műszerdobozba, akár földelt, akár földeletlen hálás lennék ha megszánna 1 darabbal (sör, csoki, igényelhető ) Köszönöm!
Tökéletes lenne! Írok privátba!
Köszönöm előre is!
Ilyet láttam a Vaterán, ha van annyira érdekes, amennyiért adják ott...
https://www.vatera.hu/7452-hitachi-ic35l080avva07-0-hdd-elektronika...1.html Sajnos nem ingyenes, és ha így nem szabad linkelni, akkor bocsánat. Idézet: „Bár a 8GB az még átlag felhasználásra úgy is elég lehet, hogy sohasem akar lapozni a rendszer. Nyilvánvalóan az a legjobb, ha nem kell egyáltalán lapozni,” Köszönöm!
Köszönöm ezt láttam, szállítással majdnem 5000 lenne, úgy is lutri, beindul-e, ennyit nem ér az egész. Egy működő sem ér 500 Ft -nál többet....
Ha van rajta adat, mindenképpen megéri, HDDt én a helyedben csak TVS dióda zárlattal javítanék, ha nincs rajta adat... Ahhoz akármilyen donor megteszi.
Keresek kiégett 24V/50W Weller fűtőbetéteket (TCP, TCP-s, LR-20, LR-21, stb.) egy pár éve elakadt, most újból feléleszteni kívánt projekthez.
Lehet akár Puskás is, a lényeg, hogy a ház maga ne legyen sérült. 3-4 db kellene még, de minden egyes darab felajánlását köszönettel veszem.
Ha megtalálom, a tiéd. (Már kerestem, de elbújt a lomosban.
Udv.
Olyan kerdessel fordulok feletek, hogy nincs valakinek am3-as prcesszorja amit esetleg nem hasznal es csak a port fogja? Szivesen elfogadnam elore is koszonom.
Egy nálam is van, keress meg.
Sziasztok.
100x50x10 mm-es alutomb ha lenne valakinek feleslegesen a garazs aljan attol szivesen vennem. Nem baj ha nagyobb.. A hozzászólás módosítva: Máj 22, 2021
Köszönöm, írtam!
Szia!
3 darabot tudok adni, akár ma is a XVI. vagy a IV. jerületben. Ha érdekel, írj privátban légyszíves.
Hello!
Ha esetleg valami-féle félvezetők hűtéséhez kellene, egy 80x100x22mm-es matt fekete hűtőbordám van. Nem kimondottan az a tömör tömb, de alumíniumból készült.
Szia.Huteshet kellene igen,ic es borda koze.
Sziasztok!
1-2 db. kis kapacitású használt microSD kártyára lenne szükségem mp3 lejátszóba, kb. 10 szám kell, hogy elférjen rajta, szóval a legkisebb is jó. https://www.hestore.hu/prod_10038040.html
Üdvözlet!
Ha valaki fiókürít, és régi PCMCIA-s Lan kártyá(kat)t szanálna, dobjon meg egy üzivel. Posta postaautomata (vagy Foxpost + sör) a jutalma, annak aki szán az ügyre pár percet. A típusát írjátok meg légyszi, fontos lenne a DOS/95/98/ME/XP támogatottság... |
Bejelentkezés
Hirdetés |