Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Szerintem nem éri meg postázni, mert többe kerül, mint ami értéket képvisel a szállítmány. Én magam nem szoktam postázni, de a kollégámat meg tudom esetleg kérni - ő rendszeresen küld alkatrészeket postán - ha nagyon muszáj.
A jobb oldalon az az ezüst színű valami az mi?
Kavitációs zsírbontónak a feje. Két féle van, az egyikben van egy piezo, ami a viz frekijére van hangolva, a másikban pedig csak egy fűtőbetét van. Ezek mind rosszak, a krómozásuk levált, zsinór sérül, menet szakadt, ... Jó piezó nincs, csak max. olyan, ami el van hangolódva. A laposabb végük egy levehető lap, azon van a cucc.
A Gigabyte alaplap érdekelne engem a billentyűzettel ha lehet postával kérni. A lap LGA775-ös, pont ilyet keresek most
Ha más viszi, természetesen nem gond. A másik lap szerintem valami régi AMD DDR1 memóriát támogató ASUS, annak olyan sok gyakorlati hadzna már nincs. Működőképesek ezek?
Számomra egyiknek sincs semmi gyakorlati haszna, azért válok meg tőlük
Utoljára még működtek. DE!, bármi lehetséges, semmire sem vállalok garanciát, saját felelősségre verd magad költségekbe
Szia!
Egyetértünk, valóban nincs értelme a postázásnak. Ha valaki elviszi egyben jobban jár vele. Köszönöm a lehetőséget. Üdv. zsolt
A monitorok adatlapjai. A Dellről nem tudok semmit.
Sziasztok!
Bp. XIII. kerületből elvihetők az alábbiak: 1 - autórádió: a rádió rész működik, a kazettát nem próbáltam 2 - antenna, a képen látható csatlakozóval (nem az 1 rádióhoz való) 3 - EcoTron fogyasztáscsökkentő alkatrészei (be nem fejezett gyártásból): 12 db panel, ebből 8 dobozban + 6 db mágnesszelep 4 - Venusberg NDK barkácsgép gyalu tartozékai (nem volt használatban) Csak akkor postázom és csak automatába, ha nem jön érte senki más!
Bp. XIII. kerületből elvihetők az alábbiak (folytatás):
5 - Tesla B4x sorozatú magnók motorja (nem próbáltam, a kivezetések között 190-192-195 ohm mérhető) 6 - GYCO szénmonoxid riasztó: működik, de az érzékelő szavatossága lejárt 7 - Düwi programkapcsoló: az LCD hibás 8 - retró gyújtótrafó és biciklidinamók 9 - router panel (hibás) A hozzászólás módosítva: Máj 29, 2021
Szia Mikrodigit!
Szeretnék jelentkezni mindkét csomagra. Üdv.
Szia!
Úgy érted, hogy az összes, 1-9 tételekre? Rendben, tied. A többit privátban.
A gyalugép cuccait átvenném, ha neked nem kell.
Szia!
Én nagyon örülnék a gyújtótrafónak ha neked esetleg nem olyan fontos.
Ha lecsúszol róla, akkor egy trafót ajándékba...
Sziasztok!
Elvihető egy Albacomp Activa Standard HighEnd 300 M670SU noti. Nem törött, kijelző hibátlan. Ha a csillagok állása is megfelelő, hajlandó bekapcsolni, ilyenkor használható, de ez ritka jelenség. HDD, memória már nincs benne, akku kuka. Van viszont egy másik ugyanilyen 17"-os kijelző, elvileg az is hibátlan. Személyes átvétel, vagy csomagküldés is lehet.
Köszönöm a felajánlást. Kiderül élnem kell-e vele.
Én is tudok nektek adni motyókat!
2db 478 -as foglalatú működőképes alaplap. Postázni nem tudom, viszont akinek több ideje van ilyesmire az elviszi tőlem és megoldja. Üdv: Maci
Más autós cuccra esetleg tudjuk cserélni, ha esetleg nem válik be.
Pl tetőantenna, rizsszem izzók.
Szia!
Még meglátom, hogy tudom -e hasznosítani a saját gépemmel. Üdv
Mikor derül ki hogy kell-e neked a trafó?
Szia
Jelentkeznék a laptopra. Merre található?
Szia!
Ha nem törött a kijelzőjük, mindhárom monitort elhoznám a XIII. kerületből.
Nem töröttek, Vasárnap délután jöhetsz értük. Ahol tárolva voltak, beázott a mennyezet, de víz nem folyt, csak némi száradt falfesték potyogott rájuk. Más bajuk nincs a korábban leírtakat kivéve.
Elvihető a képen látható két darab Nuvoton ARM fejlesztőpanel. A panelek egyik fele a programozó, a másik a célhardver. Személyes átvétel a XIV. kerületben.
Szia!
Ha posta megoldható akkor érdekelne.
Szia, ha esetleg nem postázod, akkor szeretnék rá jelentkezni.
Szia!
El tudok menni értük személyesen, ha nem szeretnéd postázni.
Ne haragudj, nem szeretném postázni, azért írtam oda, hogy személyes átvétel.
Tied, írtam üzenetet.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |