Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
Lapozás: OK   49 / 129
(#) Electronix válasza img hozzászólására (») Júl 23, 2021 /

Köszönöm a lehetőséget, meghagyom talonba, hátha semmi sem sikerül
(#) img válasza 444Tibi hozzászólására (») Júl 23, 2021 /

Ja, akkor félreértettelek, később írok privátban, most indulóban vagyok.
(#) FAZ1 válasza FAZ1 hozzászólására (») Júl 23, 2021 /

Ahogy megígértem: -
itt vannak a hűtőbordáról a képek - egy eleje, és egy hátulja.
A négyből az egyik rögzítő-csavarjának hiányzik a rugója, és az alátétje.
A hozzászólás módosítva: Júl 23, 2021
(#) Electronix válasza FAZ1 hozzászólására (») Júl 23, 2021 /

Köszönöm, jelentkezem, ha nem találok egyéb megoldást!
(#) hege88 hozzászólása Júl 25, 2021 /

HDMI -> Displayport-ra adapter valakinek nincs a fiók mélyén?
Egy-két sörrel megtoldanám a postáját természetesen.
A hozzászólás módosítva: Júl 27, 2021
Moderátor által szerkesztve
(#) hege88 hozzászólása Júl 26, 2021 /

Ok, gépelési hiba, lemaradt egy "r" betű, a Displayport-ra szóbol... így már közérthető???

Esetleg ha vki műhelyt ürít, DB23 vagy DB25 apa csatija vkinek?
(#) Electronix válasza hege88 hozzászólására (») Júl 26, 2021 /

Ez elég drága dolog, és nem is olyan egyszerű még pénzért sem jót venni...

Szerintem inkább fordítva gondoltad, úgy olcsóbb is. eBay-en pár dollárért lehet kapni. Én tudok adni DP->DVI-t ha az segít valamennyire.
(#) uniman válasza Electronix hozzászólására (») Júl 27, 2021 / 1

Valóban sokba kerül...meg kell hozzá még egy kábel is (DP/DP): Bővebben: Link Ráadásul USB táp is kell a működéséhez...
Tényleg erre vágyhat a kérdező?
Nekem vannak DP kimenetes asztali PC-im, DP bemenetes monitorom, DP/DP kábelem, DP->DVI-D, DP->HDMI átalakítóim...ezeket használom is.
De ezidáig csak IBM Lenovo és HP PC-ken láttam DisplayPort videokimeneteket...
(#) Electronix válasza uniman hozzászólására (») Júl 27, 2021 /

Témába vágóan, ha van felesleges, egy DP->HDMI átalakítót, elfogadnék, cserébe fel tudok ajánlani DELL brand gépből való DP->DP kábelt. Ugyanezen vonatkozásban DMS59->2xDVI/2xHDMI átalakító is játszhat, mert azom sincs, és volt már, hogy jól jött volna
(#) hege88 válasza uniman hozzászólására (») Júl 28, 2021 /

Van egy NEC monitorom, amin VGA, DVI, és DP bemenetek vannak... Előbbi kettő elfogyott, amit ráakasztanék még eszközt az HDMI-t ad le... Esetleg kompromisszumokkal HDMI-ről megyek DVI-re, és keresek olyan videokarit, amin van DP is kifele, bár szerintem ez is erősen kétséges, hogy ilyesmi racionális áron van-e...
(#) Electronix válasza hege88 hozzászólására (») Júl 28, 2021 /

DP-t csinálni elég drága, mert ahhoz aktív eszköz kell, míg a DP támogatja azt, hogy DVI jel menjen a csatornán, és támogathatja a HDMI-is (DP++). Ehhez elegek a filléres eszközök.

Dual DP kimenetes kártyát tudok adni, de az nem mai csirke, de nem is irracionális az "ára". Cserébe valami apróságot elfogadok, de ez nem feltétel.
(#) 444Tibi válasza hege88 hozzászólására (») Júl 29, 2021 /

Hdmi to dvi (és a fordítottja ) esetén nincs kompromisszum, mindkettő digitálisan működik, az átalakítás veszteségmentes és olcsók az adapterek, 1000-1500Ft egy új. A hdmi audio, amennyiben igény van rá az nem minden esetbe megoldott.
A hozzászólás módosítva: Júl 29, 2021
(#) Electronix válasza 444Tibi hozzászólására (») Júl 29, 2021 /

Én azt vettem ki az előzményekből, hogy az nem opció, mert azok a bemenetek valamiért nem elérhetőek.
(#) Epu2 hozzászólása Júl 29, 2021 /

Üdv! Nem lenne Valakinek egy általa már nem használt SATÁ-s wincseszter dokkolója notebookhoz?
(#) STamás hozzászólása Júl 29, 2021 /

Sziasztok!
1db 180µF 450V-os elko-t keresek fekvő hosszút hosszú kivezetésekkel, nem a tömzsit - azt kapni.
Természetesen akár fizetnék is érte, javításhoz kellene. Bp, XX ker.
Ha tudtok beszerzési forrást, azt is megköszönöm!
A hozzászólás módosítva: Júl 29, 2021
(#) FAZ1 válasza STamás hozzászólására (») Júl 30, 2021 /

Nézz körül az Árwill BT-nél (XI. Bercsényi u. 34/b.) vagy a HQ Elektronikánál (XIII. Kerekes u. 15.)
Esetleg az Elektro Konthánál - bár én mintha ma /és tegnap előtt/ azt láttam a buszról - mintha be lenne zárva (VIII. Üllői út 68.)
(#) antiktelefon válasza STamás hozzászólására (») Júl 30, 2021 /

Nem könnyű eset néha, én két kisebb kondit szoktam szembefordítva hosszabb dróttal bekábelezni. De biztos vagy benne, hogy a fő pufferkondi a hibás?
(#) deebo válasza antiktelefon hozzászólására (») Júl 30, 2021 /

Látszik a lábánál, hogy kifolyt a bele.
(#) antiktelefon válasza deebo hozzászólására (») Júl 30, 2021 /

Na igen, telefonról kosznak tűnt...
Esetleg a stabilabb rögzítés érdekében két különböző kondit lehet odarakni, egy nagyobbat a kivágás irányába és egy kisebbet a nyák fölé a másik irányba, akkor a kondik mechanikai rögzítése nem problémás.
(#) em válasza FAZ1 hozzászólására (») Júl 30, 2021 /

Az Elektro Kontha megszűnt tavaly novemberben. Béke poraira.
(#) FAZ1 válasza em hozzászólására (») Aug 1, 2021 /

Hááát - nem is tudom.
Én az idén az év elején még vásároltam náluk.
Aztán egyszer, valahol a weblapjukon azt olvastam, sajna átmentek internetes kereskedésbe.
Az Üllői úti üzletük (láthatólag egy jó ideje) valójában mindig zárva van.
(#) xxxyyy válasza STamás hozzászólására (») Aug 1, 2021 /

25x35-ös nem fér oda? Lábakat nem olyan nehéz hosszabbítani.

Lomex
(#) szikorapéter hozzászólása Aug 2, 2021 /

Sziasztok. Keresek egy paneles gépeket / dokumentációkat, akár ingyen akár csere , vagy akár anyagi juttatás fejében is. Egypaneles gépekről volna szó, amiket mikroprocesszorokra építettek azok programozásának tanulmányozására, megtanulására.
Akinek volna ilyesmi és felajánlaná írjon itt vagy e-mailben.

DSCF1049.JPG

(#) tompower hozzászólása Aug 3, 2021 /

Sziasztok, keresnék olyan erősítő házat, ami még esztétikailag elviselhető lenne egy lakásba. Erősítőt építek, de nem szeretnék sokat bajlódni a dobozával, így arra gondoltam, ha lenne valakinek egy gyári, de hibás és nem szeretne vele foglalkozni, vagy már nem éri meg, akkor azt elfogadnám.
Ha lehet, akkor sztereo, ne pedig házimozié legyen. (Illetve ha kivezérlésjelzőnek hely vagy az van is benne hát az már nagyon fantasztikus lenne!). De csak ha maga az üres doboz van meg, már az is nagyon jó lenne.
A hét vége felé járok BP-n, így személyesen átvenném, ha akad ilyen...
A hozzászólás módosítva: Aug 3, 2021
(#) granpa válasza tompower hozzászólására (») Aug 3, 2021 /

Valami körülbelüli méretet megjelölhettél volna.
(#) tompower válasza granpa hozzászólására (») Aug 3, 2021 /

Talán a legkritikusabb, hogy a trafó magasságra beleférjen... délután lemérem és megírom...
(#) tompower válasza granpa hozzászólására (») Aug 3, 2021 /

A trafó magassága 9cm. A többi méret nem kritikus, csak ne mini hifi doboz legyen Még ha pontosíthatnék az 'igényeken' akkor ne legyen rajta toló poti.
(#) Petyaa hozzászólása Aug 3, 2021 /

Üdv! Millenium 9605H dvd lejátszóhoz keresek távirányítót.

Aki tud, vagy olyat amivel kompatibilis kérem jelezze.

milli.jpg

(#) lazsi válasza Petyaa hozzászólására (») Aug 5, 2021 /

Elvileg létezik (pár éve még biztosan volt) olyan, hogy "univerzális, tanítható távirányító", csak a kódot kell tudni a készülékedhez. Vagyis ha ilyet vennél, előtte nézd meg a távirányító leírásában, hogy felsorolták-e dvd-d típusát.
(#) FAZ1 válasza lazsi hozzászólására (») Aug 5, 2021 /

Valóban volt a Somogyi Elektronika által forgalmazva régebben ilyesmi. Nekem van lenn a pincében vagy 3 db.
Ha annyira nagyon vágynál az egyikre - szerintem viheted.
Következő: »»   49 / 129
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem