Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Köszönet a rendezésért. Nem voltunk sokan, de jó hangulat volt. A paprikás krumpli nagyon finom volt, és időben elkészült.
Pucuka ismét eljött a kerekes székkel Pestről. Azon gondolkodtam, hogy hányan lennénk erre képesek. Ami nagyon hiányzott a kézilány. Így a kézifiúk voltak kénytelenek elő készíteni.
Még van:
Itt a vége:
Tudom, hogy korai még erre kérdezni de ha túl leszek a papír munkán akkor kik jelentkeznének az első sárkeresztúri találkozóra? Sör padot 25 ezer körül láttam amin kb 8 fő tud kényelmesen helyet foglalni. Tehát a berendezések beszerzése is a feladatom lesz.
Szerintem legyen meg a kégli, kifizetve, aláirva, kifestve, beköltözve, stb.
Majd utána térjünk vissza arra, hogy mikor lesz ott HE találkozó, és mi lesz a menü...
A héten megyek az ügyvédhez. A múltkor hurka-kolbász Laci konyhát ígértem. Azóta se változott az elképzelés. Addig bőven lesz idő mindenkinek rákészülni.
A hozzászólás módosítva: Aug 9, 2021
Mindenképpen szeretnék rajta részt venni.
Köszönöm a képeket! Mindenkinek köszönöm, aki részvételével hozzájárult az egri találkozó hangulatához!
Idézet: „Mindenkinek köszönöm, aki részvételével hozzájárult az egri találkozó hangulatához!” Nekem is Zsanett jutott az eszembe. Idézet: „Nekem is Zsanett jutott az eszembe.” Ott volt?
Ő volt a pultos hölgy, nagy pillákkal.
Ne gondoljatok rá! Az egész csapatot megette volna Az összes rohamkocsi ott lett volna mire végzett volna velünk.
És senki nem csinált róla fotót nekünk ????
Ejnye a kolléga szerintem csak irigykedett a jó kiszolgálás végett.
Kép nem készült róla szerintem.
Ne már! A legjobb "hardvert" le se fotóztátok??!
Tán méltóztatott volna személyesen megtapasztalni. Csak jobb 3D -ben, mint 2D ben.
Még nem vagyok nyugdíjas hogy minden talira el tudjak menni , klímás vagyok és még tart a szezon...
Feltalálhatnák már a teleportot, mindegy hol lenne a találkozó, gyorsan odaérnénk.
Akár naponta és akkor nem is nagyon kéne találkozó, hiszen bárkivel, bármikor találkozhatnánk. Akár egy témát megbeszélni, akár csak egy sörre.
Képzeld el a főnököm hogy örülne ennek ... "ugorj már el ide-és ide és még ide is "....
E mellé már csak a távvezérelhető manipulátor kellene , akkor mondjuk egyszerre 5 helyen is dolgozhatnék , úgy hogy közben ide-oda ugrálok .... A hozzászólás módosítva: Aug 11, 2021
Kész vagyok tőletek! Az egri HE tali fénypontja Zsanett volt, ez most már vitathatatlan! Adott a feladat Szikora Peti és varttina számára, hogy bemenjenek a krimóba és kifaggassák a hölgyet, meg pár képet is küldjenek nekünk.
Én meg poénkodtam privátban Gery78-cal, hogy jövőre szervezek rúdtáncos lányokat a csabai talira, mivel két csoport is működik Békéscsabán. Anno egy vasutas napon is szerepeltek, méltán nagy sikerrel. Ezek szerint komolyan el kell gondolkodnom a meghívásukon...
A sztripperek következő találkozón szerepeltetésével én is csak egyetérteni tudok.
Hát az biztos, hogy Zsanett feltűnő, és eléggé figyelemelterelő tulajdonságokkal rendelkezett. Nekem is nagyon kellett ám vigyáznom, hogy szeletelés közben ne vágjam le néhány ujjam, amikor Zsanett megjelent. Tudjátok milyen éles Kálmán kése?
Kálmánnal is megállapítottuk már korábban is, de most is, hogy egy telt nőn csak a ruha a felesleg. Hát, Tomikám lassan beigazolódik az a vicc, hogy "Addig röhögtünk a főnök viccén, míg rájöttük, hogy az a mai feladat." Úgyhogy szavadon fogunk, jöhetnek a rúdtáncos lányok.
Így is olyan gyorsan eltelt az idő. De jöhetnek majd...
Nem is értem, hogy maradhatott ki a rúdtáncos program.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |