Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
A lyukkárták és a szobabicikli elektronika elkelt.
A hulladékudvartól még meg lehet menteni a maradékot, holnap reggel tízig. Jelentkezni kell, akkor elteszem egy ideig. A Siemens VHS roncs VFD kijelzős, a műholdvevő és az ITT VHS LED hétszegmenses.
A maradék holmik elindulnak a hulladékudvarba. RIP.
Kicsit késve, de talán még nincs minden veszve:
a lejátszókat (vhs, cd, +műholdvevő) Újpestről elhoznám alkalomadtán.
Túl rövid volt a határidő, legközelebb igyekszem hosszabbat intézni.
Képeken szereplő cuccok elvihetőek.
Vegyes cucc, léptecsekkel,kijelzőkkel,meghajtókkal, táp(állapota ismeretlen),ventik,HDD-k,stb... Orion DVD játékos CD-DVD írók/olvasók IDE Nyomató tintasugaras, szerintem beszáradva, de adok hozzá patront. Elsősorban személyes átvétel Kecskeméten.
Szia!
Az első képen szereplő dobozra jelentkeznék. Személyesen venném át! Laci
Sőt... a 2. és a 3. képen szereplő tételek is érdekelnek.
OK, tied. Privátban egyeztessünk.
Írtam!
Ingyen elvihető a képeken látható Daewoo mikró.
Az időzítője már nem időzít, emiatt annak eltekerése után folyamatosan maximális teljesítményen melegít. Csak személyes átvétellel, Budapest XVI. kerületben. Csak olyannak, aki nem gyújtja fel vele a házát...
Sziasztok!
Ingyen elvihető a képen látható GARDENA elektromos fűnyíró. Valószínű a forgórésze hibás, mert erősen körtüzes, de szerintem javítható, nem lett nagyon megkínozva. A fűgyűjtő kosár nincs meg hozzá és a tolórudazat alsó része is hiányzik, de azt könnyű pótolni. A többi része rendben van. Én meg akartam javítani, de már nincs rá szükségem. Ha valaki szeretné megmenteni a szelektív hulladékgyűjtőbe kerüléstől illetve lát benne fantáziát, szívesen neki adom. Kisgyőr és Miskolc között ingázom, a környéken át tudom adni. Ha valakit postával érdekelne, akkor megoldom, de a postaköltség mellett csomagolásra 2.000 ft-ot kérek, mert szívás egy ilyet becsomagolni. A hozzászólás módosítva: Aug 18, 2021
Szia!
A mikróra jelentkezem. Akár ma estefelé el is tudok menni érte.
Ma este? Remek, tiéd. Privátban a többit.
Ingyen elvihető a képeken látható szovjet - talán VFD csöves - óra.
Néhány szegmens rendetlenkedik, illetve két-háromszoros tempóban pörgeti az időt. Csak személyes átvétellel, Budapest XVI. kerületben.
Szia!
Én nagyon örülnék ennek az órának. Ma mennék is érte.
szia,
sajnos későn vettem észre, hogy nem csak kijelző hibás. Apósom óráját javítottam volna vele, mert abban jó a vfd. Így inkább lemondanék róla. köszönöm
Köszi a tisztázást, már épp zavarba jöttem, hogy hova lett a hozzászólásod.
Van vagy fél kiló rossz tranzisztorom. Aprótól nagyig. Van-e valakinek ilyenekkel perverziója, mielőtt kidobom. Pl. kinyitás, összehasonlítás a maiakkal.
Ha igen régi, a kezdeti időkből származó tranzisztorok is vannak közöttük, akkor azok érdekelnek. Köszönöm.
Meg lehet nem is hibás. A maradékot a börzére hozd fel az ingyen vihetők közé...
Szia!
Nagyon szeretném pont ezt a típust,ilyen volt nővéremtől Kievből. Sajna már nincs meg.
Tán P6, -13 is van közte. De >50 éves darabok biztosan.
Ingyen vihető video kaputelefon fehér nagyjából üzemképes, kép van, hang van, a becsöngés nem szól, de lehet rosszul próbáltam...
video kaputelefon kamerái rotring csőtoll készlet (tuti pucolásra szorul) (Kispest, vagy foxpost játszhat) előny aki személyesen viszi A hozzászólás módosítva: Aug 19, 2021
Szia!
A csőtoll készletere jelentkeznék, köszönöm szépen. Üdv. Zsolt
De gyors voltál, tiéd lehet írj magánban
A hozzászólás módosítva: Aug 19, 2021
Pont feljött, régóta szerettem volna egy ilyen készletet.
Retró kondicsomag, "kalapos" tranyók, dióda Ky717, tekercselőhuzal - vékony
A hozzászólás módosítva: Aug 19, 2021
|
Bejelentkezés
Hirdetés |