Fórum témák
» Több friss téma |
Írj privátban, nálam nincs ára, cserébe nem garantálok semmit sem
Helló!
A www.horizon.tv másnál is bad gatewaye üzenetet ad???? Tegnap még ment rendesen... Az androidos horizongo alkalmazás az működik, most még legalábbis...
404 hiba
Na igen, egyre jobb...
Egy kép a gép belsejéről.
A hozzászólás módosítva: Aug 19, 2021
Azért mondanak nagy árat , hogy elriasszanak.És sosem kell bedőlni egy szervíznek csak azért , mert ők szervíz Ők is a saját malomra őrölnek ennyi az egész.
Egy tanács egy próbát még megér mielőtt eltemetnéd a gépet. Kapcsod be idézd elő a hibát essen össze a kép , mint a videón látszik, aztán a GPU - t jegeld le szó szerint , tehát tegyél rá jeget , ha úgy rendbe jön akkor valóban GPU , ha nem , akkor máshol van a hiba .
Nem olvastam vissza minden hsz-t így lehet már kérdezték. Külső monitorral is ugyanez a helyzet ?
Ha igen akkor én is BGA-ra tippelek.
Külső monitorral nem próbáltam. De ha az a hibás, abban az esetben sem nagy az esély a gazdaságos javításra.
Próbáld ki, a notik kijelzője ha döglődik tud ilyen jelenségeket produkálni. (Ami bga hibákat láttam azok kicsit másabbak.)
Ki fogom próbálni, csak kell szereznem egy kábelt.
Közben kellett vennem másik gépet, mert az online számla nagy úr.
Találtam zsinórt és kipróbáltam.
Ott a pont nálad.
A végén még igazam lesz, hogy csak az LVDS kanóc.
Akkor a noti jó csak kijelző csere vagy lvds kábel. (elvileg) (ha nem nézem meg a videódat akkor elsiklok a téma felett illetve ennyit a mai szerviekről )
Ebben ránézésre nincsen GPU, írd le, hogy pontosan mit mondtak, illetve küldj egy képet külső monitoron megjelenő hibáról. De szerintem lcd kábel döglődik, nem tudom milyen szervizbe vitted, ahol gpu nélkül gpu hibát mondtak.
Azt mondták, hogy ez az integrált GPU hibája lehet, szerintük lemelegedett. De ők is említették, hogy próbáljam meg külső megjelenítővel. Persze tök mindegy, hogy BGA-zás, vagy LCD csere. Ugyanolyan használhatatlan.
Ha az LCD kábel döglődne, akkor a fedél mozgatására is reagálna szerintem. De semmi ilyesmi nem jön elő. Ha csavarhúzóval piszkálom, feszegetem a kábel tövét, akkor sem okoz hibát. Nyitom, csukom, működik. Ha meg becsíkoz, akkor is hiába mozgatom.
Ha ennyire stabil a kábel, akkor valószínűleg valóban nem az (bár láttunk már anomáliákat).
Az még mindig furcsa számomra, hogy a telefonnal felvett hangsáv recsegése a képernyő villódzását követi, holott nincs galvanikus kapcsolat köztük. Azért olyan nagy feszültségek nem kóborolnak arra...
Írd le az lcd pontos típusát, hátha van teszt lcdm hozzá vagy másik gép amiben ki lehet próbálni, de ez a hiba lehet lcd vagy lcd kábel is simán.
Integrált gpu nem tud elromlani csak úgy (persze fizikailag el tud, de sosem ez a hiba)
Helló!
Harverapró nem fogadja el sem a citromailos sem a freemailos címet. Gratulálok. Privát üzenetet meg csak regisztrált felhasználó írhat. Persze direkt elérhetőség nincs az eladónál, miért is lenne. Kérdezném Darkness eladótól vásárolt már valaki? Elérhetőséget tudna adni valaki? Köszi...
Ment PÜ
Darkness majdnem olyan, mint a Lochness. Feneketlen lyuk, ami nem is létezik.
Miért kell ezen fennakadni? Gmail címed nincs esetleg? Találkoztam már olyan weboldallal, ami "biztonsági okokból" nem fogadta el a freemailes címemet. Javasolom, hogy próbáld meg Gmail címmel, úgy garantáltan mennie kell.
Innen is látszik, melyik e-mail szolgáltató áll a hulladék szintjén.
Szia!
Valami gond nálad lehet, mert nekem is frremail fiókkal van regisztrálva, most is be tudtam lépni. Privátban elküldöm a telefonszámát. Egyébként a 180 eladása mind pozitív értékelést kapott, nincs negatív egy sem. A hozzászólás módosítva: Aug 25, 2021
Nem tudom ismeri-e valaki behatóbban a win10-et. Történt egy kis balesetem. Van a gépben 2db HDD, az egyiken a rendszer a másik meg csak tárol mellette. A másikat lehúztam, és rádugtam a helyére egy másik HDD-t amin rendbe akartam tenni a partíciókat amit egy másik alaplap (valami kompatibilitási problémák miatt) rendesen szétcseszett.
No azóta úgy indul a win10, hogy a másik HDD-met minden indulásnál (bootolásnál) ellenőrizni akarja, holott semmi baja nincs (több szoftverrel nézve is hibátlan, ír olvas). Hiába hagyom neki hogy végig menjen az ellenőrzés, és kiírja hogy nem talált hibát, a következő alkalommal ugyanúgy újra kezdi, és ugyanúgy nem talál semmit. Valahova, a tök fejébe beíródhatott valami hogy ott egy időre volt egy problémás HDD, és ezt nem tudom kiverni belőle bármit csinálok. A másik HDD eltávolítása lehet hogy megoldaná a problémát de azt nem akarom mert kell. Visszaállítási pontom sincs, hogy megadnám neki hogy akkor állítsa vissza a 2 héttel ezelőtti állapotokat. Valamint, azóta alvó módom sincs. Hiába küldeném a gépet alvásba, a monitort ugyan lekapcsolja mintha végrehajtaná, de a gép megy tovább.
1)
megszakíthatod az ellenőrzést, ha időben nyomsz egy gombot. 2) a HDD van megjelölve hibásként és ezt már az XP is így kezelte, azaz ha hibásnak jelölt lemezt talált, akkor lefuttatná rajta a chkdsk programot. Neked is így kellene tenned, a hibásnak jelölt partíciókon futtasd le a chkdsk programot és el fog múlni a jelenség (chkdsk #: /f /x /r kapcsolókkal használd, ahol a # jelöli a kérdéses partíciót).
Sziasztok van egy ős laptopom,xp. rendszer, P4 2.3 proci 1giga ddr1 memória,csak a mühelyben használom netes rádiózásra. Tegnap feltettem a crome böngészőt, és ahogy feltelepült azt az üzenetet kaptam hogy "önnek siet az órája",pedig bios,rendszer idő is pontos,de le is frissitettem az órát,de csak jön a hibaüzenet.Nem tudok túl lépni rajta sajna.
Van valami trükkje a dolognak? Előre is köszi.
Az sajna olyan, más böngészővel próbáld. Nálam ugyanazt csinálja egy régi xp-s laptopon, és garantáltan nem vírusos, részben mert naponta frissülő eset van rajta, illetve még fel sem megy a netre, csak megnyílik a böngésző és már ez a nyűgje. Ettől függetlenül nálam lehet böngészni vele, viszont van pár oldal amit épp emiatt nem nyit meg, mondván, hogy az eltérő idő miatt (ami valójában pontos csak rosszul látja) nem tud létrehozni megbízható kapcsolatot.
Nem vírusos, hanem a böngésző már egy ideje nem támogatja az xp-t.
Elvileg pontosan azt futtatja ő is minden bootolás alkalmával. És sosem talál hibát, de azért következő bootolásnál újra futtatja...
Én kézzel sehogy sem tudom futtatni, se parancssorból se sehogyan, mert vagy azt írja ki hogy nem vagyok rá jogosult, vagy ha mégis elindul a program akkor meg azt írja ki, hogy minden rendben van, de nekem nem is így kéne futtatnom hanem valami más opcióval, de azt már nem írja hogy azt hogyan. Szóval a hiba nem a lemezzel van, hanem azzal, hogy a win hibát képzel rajta. Ha ablakos módban próbálok lemez javítást futtani, akkor meg azt írja ki, hogy hiba van, de azt ő nem tudja kijavítani...
Az időkép a chrome-mal és a firefox-szal xp alatt...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |