Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
Köszönöm, de inkább az antennás változatnál maradnék, az kb. kétszer annyi kódolatlan csatornát hoz a jelenlegi kábelhez képest.
Köszönöm, ma elhoztam lelkes amatőrtől a zsebszámológép bill.-t, holnap nekifutok a projektnek.
Ha befuccsol, megkereslek.
A szalagos számológép működőképes? Ha igen, és 444Tibi-nek nem kell majd, én átvenném. Köszönöm.
Szia!
Kijelzője szerintem biztosan hibás. Lomtalanítás másnapján találtam, be volt dobva egy bokor alá, nem hagytam ott.
Látom régi a kérésed, végül jutottál vele valamire?
Van egy ilyen mikrós tasztatúrám, kb. fedi a tiédet. De tudok adni mechanikus (csengős) időzítőt is, többféléből lehet választani.
Megérkezett a DVB-T box, és tökéletesen jönnek rajta az ingyenes MindigTV csatornák egy kis szobai dipóllal. Hálás köszönet sargarigonak!
Keresek régebbi tipusú USB Wifi adaptert, elsősorban Budapesten vagy Gödöllőn. Egy igen régi Raspberry Pi géphez kellene, a modern adaptereket nem ismeri fel a kernel (az USB power management funkció miatt). Ha valakinek lenne egy felesleges, amit kidobna, én átvenném.
Szia!
Tudok adni egy külső antennás TP-Linket a XV. kerületben, B/G-t tud, talán még draft N-t is. Holnapra meg tudom keresni, privátban beszéljük meg a részleteket! A hozzászólás módosítva: Szept 1, 2021
Nagyon szívesen, használd egészséggel!
Üdv!
Ha van valakinek nem használt USB -s SIM kártya olvasója szívesen elfogadnám.
Sziasztok!
Nyomtatót keresek. Nem kell tudnia szinesben nyomtatni, csak sima szöveget és fekete-fehér mintát (keresztszemes). Sajnos az enyém megadta magát és ez már a tartalék volt. Elsősorban Pestlőrinc és környékén (Kispest, Kőbánya, Pestimre, Rákoshegy) lenne ideális az átvétel nekem. Köszönöm, hogy elolvastad!
Az ingyen elvihetőben hirdettem egy HP DJ-930 nyomtatót. 3 éve működött, mostanában nem tudom kipróbálni. Keddre felviszem Újpestre, vagy megy a hulladékudvarba.
Köszönöm, de Újpest nekem túl messze van.
A hozzászólás módosítva: Szept 5, 2021
Szeptember tizenhetedikén öt órakor a Vakvarjú étteremben lesz osztálytalálkozóm.
A nyomtató még kapott egy kis időt, amennyiben más paraméterei megfelelnek, a hétvégén Agárdon kipróbálom, és elviszem Pesterzsébetre, valószínűleg nem lesz olyan nagy kerülő. Egy ingyenes parkolóban 30 percet várok, valamikor 16:15 és 16:45 között. Alternatív megoldás lehet a 23:15 és 23:45 közötti időpont. A pontos érkezéseket nem tudom garantálni, mert nem ismerem az újabb forgalomcsökkentő "találmányokat". Így érdekel?
Köszönöm!
Ha rendben működik és addig nem oldódik meg a nyomtató problémám, akkor Pesterzsébeten a Vakvarjú étteremnél / közelében át tudom venni.
A közlekedéssel, és eljutással kapcsolatos, ide nem tartozó, és súlyosan személyeskedő hozzászólások eltávolításra kerültek. A legközelebbi, hasonló esetben szankcionálni is kénytelenek leszünk.
Szia!
Valahol van, ha még aktuális, megpróbálom előkeresni
Üdv!
Igen , még érdekelne. Köszönöm.
Szeretnék kölcsönkérni néhány hétre egy VHS-C kazetta adaptert. (amivel a VHS-C kazetta a VHS magnóban lejátszható).
Köszönöm!
Adapterem sajnos nincsen, viszont van egy JVC GR-FXM37E videokamerám, ami VHS-C kazettával üzemel. RCA Audio (mono) és Video kimenete van, tehát le- és átjátszani lehet rajta. Ha másnak nincs és ez így segít.
Köszönöm a felajánlásodat, és élek is vele amennyiben nem kapok néhány napon belül adaptert. Jelentkezem majd privátban. Még egyszer köszönöm.
Sajnos az enyém már nem volt meg, továbbra is szabad a verseny
Leteszteltem az ominózus nyomtatót. Eredmény mellékelve.
Szeptember 17-én délután felviszem Budapestre.
Sziasztok, keresnék ilyen 70x70mm-es ventilátorra való rácsot. Boltban ezt a méretet nem találtam, ha mégis lenne esetleg valakinek valamiből bontott, azt elfogadnám, akár fizetek is érte, és a postát is állom. Egy sima levélben elküldhető.
Szűnyoghálótól ritkább fehérre festett fémrácsot (légszűrő előtt volt, nem szövött) tudok adni Kispesten, abból ki tudsz váni tetszőleges méretet.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |