Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Akkor veszek ki szabit
Mivel senki nem akarja megtenni (csak várja a sült galambot), tedd meg.
Elvileg nem harapják le töködet.
Okkkkkkés! Holnap felhívom.
A tökömre meg rá eszkábálok egy erényövet
Itt a weboldaluk: Bővebben: Link
Hátha van rajta plusz információ, ami jól jön.
Cserébe megkaphatod a maradék 3 mm inox lemezt, ha levágod egyenesre.
Jólvan, köszi!
De valaki hozzon egy tartalék korongot Pedig hogy reménykedtem hogy így 2 év távlatában már elfelejtetted... A hozzászólás módosítva: Szept 29, 2021
Azt jó lenne tudni, hogy egyénileg kell-e regisztrálni, vagy lehet csoportosan is. Valamint a védettségi biléta kell-e?
Az eddigi infók alapján a pénteki nap látszik elfogadhatónak; többek szempontjából. Ha 2 héttel előbb kell regelni, akkor az szinte azonnal esedékes. Épp van egy fél csomag inox korongom, vigyek? A hozzászólás módosítva: Szept 29, 2021
" Épp van egy fél csomag inox korongom, vigyek? " <-- Hozz
A többit megkérdezem akkor holnap, és prezentálom. Másnak esetleg még kérdése ezvel kapcsolatban van esetleg? Csak azért, mert akkor össze írnám és nem kellene hebegnem, habognom
Én is jönnék! + 1fő, a lányom. Köszi.
A hozzászólás módosítva: Szept 29, 2021
Bevéstelek.
Jelenlegi állás: antikzsolt Gafly Gery78 -> csak ha csütörtök, vagy péntek granpa HeZ lelkes amatőr mnyugger +1 fő Mrscottt21 rectamas +3 fő SzervizMacska -> ha nem dolgozik varttina Sajtó szerint kell védettségi. De szerintem mostmár további találgatások helyett várjuk meg gyerek67 és Mrscottt21 információit. 14 fő azért eléggé halovány. Szerintem "a csoporton nem lehet változtatni", nem azt jelenti, hogy ha valakit elüt a vonat odafelé menet, akkor az egész csoport nem mehet be, hanem józan ésszel azt, hogy én nem tudom menni, de Ahmed barátom pont ráér, majd helyettem ő. Vagy hogy meséltem a haveroknak, hogy buli van, jöttek ők is. Nagy ez az erőmű, még páran csak beférünk... A hozzászólás módosítva: Szept 30, 2021
Sziasztok, az alábbi infókat szereztem be:
- Ezen a linken kell regisztrálni, a "II. Program"-ra kattintva. Ekkor bekéri a létszámot, és a látogatás időpontját, majd katt az elküldés gombra. A létszám nagyon fontos, mindenképp egy picit "lőjetek fölé" a jelentkezők létszámával! A megadott E-mail címre elküld egy regisztrációs levelet a rendszer. A kapott felhasználónév/jelszó kombóval mindenki ki tudja tölteni a szükséges adatokat. - Ha nem is jön el mindenki, az nem baj, de a létszám maradjon 10 fő fölött! - Annak, hogy az üzemi területen Hozzátok csapódjak, elvi akadálya nincs. - Az üzemi területre csak 16 éven felüliek léphetnek be. - Védettségi igazolás jelenleg nem kell. - A látogatás során a maszkviselés kötelező!
Akkor a 2 hetes várakozást tekintve október 22 péntek, vagy október 29 péntek?
Ja, meg hányra (idő) tervezzük? Idézet: „A megadott E-mail címre elküld egy regisztrációs levelet a rendszer.” Mármint egyet a csoportnak? Idézet: „A kapott felhasználónév/jelszó kombóval mindenki ki tudja tölteni a szükséges adatokat.” Mármint egy felhasználónév és jelszó jelszó mindenkinek? Mrscottt21, neked mit mondtak?
A regisztrációt elkezdtem, de nem csináltam végig, mert nem akartam fals információkat bevinni a Látogató Központ rendszerébe.
Az egyik látogatós kolléga azt mondta, hogy a rendszer kérni fogja a regisztrálást végző E-mail címét és arra fog küldeni egy levelet, azonosítóval, jelszóval. Ennek segítségével lehet bejelentkezni a rendszerbe az adatok rögzítéséhez. Tehát, az értelmezésem szerint: - A regisztrálást végző vagy tovább küldi minden érdekeltnek ezt a levelet és mindenki elintézi az adatok kitöltését saját maga, vagy - A regisztrálást végző bekéri minden érdekelt személyi adatait (pl. priviben) és beírja mindenkiét. A választható időpontok: 08:00, 10:30, 11:00 Figyelni kell, mert ez nem minden napra igaz, van amikor csak 2, vagy 1időpont választható! A hozzászólás módosítva: Szept 30, 2021
Szervizmacska csak 22 én tud jönni (mint írta volt; addig van szabin), tehát az lenne a fix.
Szerintem mindenki kapja meg a regisztráló lehetőséget (a bejelentőtől: Mrscottt21?) és kitölti a lapot. A 8:00 irreális, inkább a 10:30 vagy a 11:00. A hozzászólás módosítva: Szept 30, 2021
Akkor legyen október 22 és 11 óra.
Ha már gyerek67 elkezte a regisztrációt, akkor (csinálhatja Mrscottt21 is) csak gyorsan, hogy le ne nyúlják az időpontot...
Akkor a pesti telekocsi meg is van:
- én - granpa - Gery78 - SzervizMacska Esetleg még talán egy vékony valaki befér Kálmán és Macskusz közé, hátulra... A hozzászólás módosítva: Szept 30, 2021
18 és 26 év közötti leány. Már csak a látogatási szabályok miatt persze.
A hozzászólás módosítva: Szept 30, 2021
Ha jön a lányom, kocsival megyünk.
Ha nem jön akkor még nem tudom. Pakson nincs vonatállomás?
Busszal csak 12:28-ra tudok odaérni. XXI.
Csak az autó marad. Van 2-3 szabad helyem Békéscsabáról. A hozzászólás módosítva: Szept 30, 2021
A regisztrációt én megszakítottam, tehát nem történt még semmi!
Csak figyeld, hogy ki milyen indokkal hátrál ki a dolog mögül.
Párat már szerintem láttál a repertoárból, de van még bőven.
Iparvágány szerintem van, azon hozzák/viszik az atomot.
Mi legalább négyen (majdnem) biztos mennénk, a lányom kiesett, mivel csak 16 év felett látogatható. Csak valami betegség vagy nem várt leállás (kb. két évente egyszer van) hátráltathat, de akkor is néhányan elmennének. Valószínűleg két autóval mennénk (Budapest, Klinikákhoz metrómegállóhoz közel) és beférne 1-2 ember. Nem örülök a maszknak, oltása mindenkinek van.
Mi a maximális létszám? A hozzászólás módosítva: Szept 30, 2021
A maximális létszám túllépésétől szerintem egyáltalán nem kell tartani.
Reális veszély inkább az, hogy senki nem szervezi meg, csak mindenki várja a sült galambot.
Lehet, az már széles nyomtávú, hogy a határon ne kelljen átpakolni.
A hozzászólás módosítva: Szept 30, 2021
Sziasztok!
Családi okok miatt ma nem tudtam telefonálni, de holnap délelőtt ezt bepótolom. Ne haragudjatok, csak közbe jöttek dolgok.
Sose csináltam még ilyet, de egyszer mindent el kell kezdeni.
Megszervezzem? Evi-ivi is lenne, vagy csak mennénk és széjjel nézük, és jövünk haza? |
Bejelentkezés
Hirdetés |