Fórum témák
» Több friss téma |
PICKIT2-vel fel tudnád programozni mondjuk a 877-et, azután azt össze kellene kötni a DS1621-gyel, tápfeszültséget adni neki, és akkor az felprogramozná a DS-t.
Kedves Majkimester! Ez nekem újdonság, van erről valahol bővebb infó? Nagy nagy köszönet!
Mivel a 16f84 mellé nem tettél linket, feltételezem, hogy az van, tökéletesen megfelel (a 16f877 túlzás lenne, 40 lábú és drága is).
(ha mindenáron ic-t akarsz venni vegyél a 16f627-ek közül, harmad annyiba kerül)
ITT leírtam mit kellene egy Arduino Uno-ba tölteni, ezt a programot kellene átírni PIC-re, ha PIC-cel szeretnéd csinálni.
Ha megvan a program, akkor azt a PICkit2-vel lehetne a PIC-be tölteni, majd a PIC-et össze kellene kötni a DS1621-gyel, tápfeszültséget adni neki, és akkor az felprogramozná a DS-t. giskard: oregharcos irta, milyen PIC van neki otthon, és csak a felprogramozás idejére kellene, nem kell venni semmit.
A többi PIC-hez sem Ô rakta ki a linket, hanem a fórum motorja. Ha felismeri a típust és kapható, linkeli magától: PIC16F84
Sziasztok,
Ezt a topicot találtam a kérdésemnek. Kötegfájlból szeretnék futtatni egy programot, majd amikor bezárom (és csak akkor) futtatnék egy másikat. Mi kellene a REM sorba ami figyeli az első program bezárását? a txt fájl természetesen .bat lesz, csak azt nem engedi feltölteni
Beírod a futtatandó program után hogy /WAIT.
A START szó meg felesleges. u.i.: tehát, programnév.exe /WAIT A hozzászólás módosítva: Dec 7, 2022
Ez sajnos nem vár semmit, lefut mind a két program.
Akkor nincs szerencséd. Milyen programok ezek, konzolosak?
Én bejegyzés elôtt összeszedtem 5 programot egy mappába, és bat fájlba, az elvártak szerint egymásután futottak le. Ezek egymásnak idegen ablakos kicsi programok, pl. terminál program, scan-kód kiíró, függvénygenerátor, wavosaurus, titkosító, webkam-felvevô.
Eddig jutottam, így már majdnem jó. Most már csak a DOS ablakot kellene valahogy eltüntetnem.
Aha. Írok neked egy apró programot, ami ezt megcsinálja neked, és akkor nem lesz DOS ablak.
Kösz, várom.
Kicsit sokáig tartott, mert tök üres gépen vagyok.
Ja, át kell nevezni a program végét futtathatóra, nyilván. Tehát futtato1.exe fussonelsonek.exe fussonmasodiknak.exe ennek hozz létre egy hivatkozást, parancsikont. A hozzászólás módosítva: Dec 7, 2022
Köszönöm, hogy fáradtál vele, ment P.Ü.
futtat.bat
Nem szerencse kérdése
És a korábban említett /wait is működik, annak a rövid verziója a /w, csak kell hozzá a start.
Sziasztok!
Van nekem ezzel az icvel szerelt modulom és szeretném a tartalmát ki olvasni érdeklődnék iránta. van az ic mellet egy csati amin a lábak a következő R - D C + Gondolom itt lehet az ic tartalmát ki olvasni és módosítani.
Szia,
Ha a kiuvezetett csati jel R ez az IC4. lába D ez az IC8. lába C ez az IC19. lába akkor igen itt lehet programozni. Kell hozzá egy iró ami kezeli az IC-t(Nu-Link as N76E003 Programozó) meg a µVision Editor. És nem mellesleg tudnod kell mit csinálsz.
R RESET IC4
D SDA TXD_1 IC8 C SCL RXD_1 IC18 +- TÁP Nálam ezek a láb kiosztás 20 lábú az ic típusa pedig N76E003AT20
olvasgattam arduinoval ki lehet tán olvasni az ic tartalmát.
Egy Ft232rl modullal is bitbang módban. Vagy sehogy, ha védett a flash
és a gépbe meg be van építve az rs232 csati.
el engedem mert úgyse fogom tudni ki olvasni belőle mert kel néki egy programozó.
egy dmx vezérlőből szeretném ki olvasni a kódot Bővebben: Link enyém is 3 csatornás.
Szinte 100%- hogy védett tartalom van benne és nem lehet kiolvasni.
Akkor el engedem nem foglalkozok vele.
Leltem a fiókba 12f628 PIC et ez is egy rgb vezérlő de ő gombnyomásra változtasa a szineket. Ehez meg ha jól olvastam akkor meg PIC kit2 kell.
Más is jó hozzá, de ha kontrollerekkel akarsz foglalkozni, a PICkit 3 vagy PICkit 3.5 jó választás.
40.000ft alat nem nagyon találtam programozót pedig érdekelne
|
Bejelentkezés
Hirdetés |