Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Szia!
Az első képen lévő dolgok érdekelnének. Szombat délután elmennék értük.
Csörögj rám egy fél órával előtte mikor jönnél.
+3xxxxx204 Nem íjuk ide a telefonszámot! A hozzászólás módosítva: Jan 15, 2022
Moderátor által szerkesztve
Idézet: „Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált!”
Személyes adatokat ne tegyél nyílvánossá. Más is szólhat érte.
Szoktam Eger-Bp között közlekedni busszal (mint utas, nem sofőr). Ha jól láttam hanszóró a téma nem tudom ezek súlyban milyenek, de 1-2 db-ot szerintem el tudok hozni Pestre. Bár attól is függ, hogy Egerben hova kellene menni érte.
Nemes felajánlás.
Idézet: „VW 16cm Woofer pár egyik darabjának mozdult el a mágnese.Honda 16cm pár Peugeot 16cm 1db perem hibás.Van egy Morel Woofer , beázott , rozsdás . megszorult. . Kb 7db van .” Nem tudom mennyire aktuális még. Az a része, hogy majd "megyünk Egerbe", több hónapos távlat, ha engem kérdezel. Egrieg jó fejek, ha szabad mondanom. A hozzászólás módosítva: Jan 15, 2022
Én se tudom, hogy mennyire aktuális, majd elmondja aki tudja
Igyekszem havonta eljutni Egerbe, családi okokból, még ha nem is mindig sikerül. Egy hangszóró 1-2 kiló lehet szerintem, abba nem fogok beleszakadni. Persze az is számít, hogy Egerben hova kellene menni érte, az ott töltött idő nagy részét főleg a gyerekekkel akarom tölteni.
Elvihető Ujpestről vagy Kőbányáról ez a két lapos, mindkettő hdd, ram és táp nélkül, de magyar billentyűzettel:
- Levono G565 egyik pillanatról a másikra megállt, nem nyomoztam ki a baját. Wifi van benne. - Compaq NX6110, a kijelzője nem a sajátja de legalább rossz is, a többi része emlékeim szerint működőképes. Sulinet Expressz
Ugyanígy vihető ez a szépreményű fastra rádió, ami élő van készítve BT modul, vagy aux beépítésre (ki van herélve a kazettafészek).
Kódja megvan, rádiója tökéletes.
Üdv, kérném őket, a Lenovo kellene donornak, csak azért még ellenőrzöm biztos jó helyen van-e az lcd csatlakozó. Ha valakinek kell a Compaq akkor azt meghagyom neki.
A hozzászólás módosítva: Jan 16, 2022
A compac van külső monitor csatlakozó az nem hp véletlen
A hozzászólás módosítva: Jan 16, 2022
Rendben, ennek tuti jó a kijelzője.
Új szerető gazdáját keresi ez a két világirodalmi klasszikus is.
viheti más a laptopot nekem tárgytalan
Superseal csatlakozók elvihetők.
A tüske érintkezőkből és a gumigyűrűből kevesebb van. Maglódon van, vagy foxpost. A hozzászólás módosítva: Jan 16, 2022
Néha nézegettem már ezeket a csatikat. Ennek kell valami nagyon speciális krimpelő, vagy valami mezeibb prés is elég ?
Van hozzávaló krimpelő, de ha ügyes vagy, egy hegyes csőrű fogóval (nálam az a mezeibb prés)
is rá tudod szorítani a vezetékre, én úgy szoktam. Persze ha sokat kell gyorsan csinálni... No meg az nem is a gyári minőség akkor. A hozzászólás módosítva: Jan 16, 2022
Üdvözletem!
Nagyon köszönöm a felajánlást. Ha lehet mazsoláznom a hangszórók közül akkor a nehezebb feladatokat megköszönném, mert az elmozdult mágneses VW pár és a beázott rozsdás Morel olyan amihez csak a javító könyv van, de próbadarabom nincs. Peremezendőm van saját is és azokat meg más is könnyebben megmentheti magának. Ha ez a 3 db megoldható, az jó lenne. Megkérdezem a felajánlót is, hogy Ő mit szól hozzá. Köszönettel
Halihó!
Viheted részemről, lehet felhasználnám, de szerintem csak porosodna, szóval viheted nyugodtan!
Találjátok ki, én ingyen elhozom Pestre autóval, ebben az évben (ha megszervezed).
Tbaráth akár hamarabb, busszal (ha megszervezed). Sokkal több energiát nem fektetnék az ingyen postátok egyserűsitébe.
Veszprémbe a várnál van egy konténer amiben van hálózati elosztó, monitor, nyomtató. Íme a választék.
Van ott több minden is de kár hogy messze van. Extra nagy tartályos nyomtató fejhallgató
Még jó, hogy szinte mindenütt az országban már vannak kijelölt Veszélyes hulladék" leadó helyek, erre fel ez a kőbunkója beledobja a használt elektromos cuccokat egy sittes konténerbe?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |