Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   3364 / 3615
(#) Omega1 hozzászólása Jan 15, 2022 /

Hadd döntsem már el én, hogy megadom valamilyen elérhetőségem vagy nem! Elég "öreg" vagyok már hozzá!
(#) szs válasza Omega1 hozzászólására (») Jan 15, 2022 /

No, de benne van a fórumszabályban, hogy ne adj meg elérhetőséget, személyes adatot, és azt ki is moderálják. Olyankor az a sablonszöveg, amit írtál.
Megadhatod azonban az adatlapodon elég sok adatod, például azt is, hol laksz, -azt csak a regisztrált felhasználók látják. Kérték is, de nem tetted meg. Nem kötelező, de hasznos lehet.

Most, hogy nézegetem az én adatlapom, az e-mail címemet is láthatóvá tehetném, ha akarnám -ott.
De semmiképp sem a topikokban.
A hozzászólás módosítva: Jan 15, 2022
(#) Kovidivi válasza Omega1 hozzászólására (») Jan 15, 2022 /

Küldd el a számod, majd én hívogatlak rejtett számról hajnalban!
(#) sany válasza Kovidivi hozzászólására (») Jan 15, 2022 /

Már lehet valaki lementette a számot.
(#) Gafly válasza Egri Frédi hozzászólására (») Jan 15, 2022 /

Keresztfiam annó mamájának a telefonszámát irta fel a vonaton a WC oldalára.
Az még az Internet előtt volt, de "kapás akkor is lett".
Kiderülés meg úgy lett belőle, hogy még dicsekedett is vele.
(#) gyerek67 válasza Gafly hozzászólására (») Jan 15, 2022 /

Mondd már...
Akkoriban az lehetett az üzenőfal!
(#) Pethical hozzászólása Jan 15, 2022 /

Igazából ez egy olyan dolog, amin felesleges vitázni. Valamiért hozták ezt a szabályt, ami mindenkire vonatkozik és mindenkinek be kell tartania. Persze olykor úgy tudja érzékelni az ember, mintha ez korlátozná, gyermeknek tekintenék, de ez van.

A zaklatás még egy dolog, ha valakinek nem tetszik a másik, vagy marketing üzenetekkel akarja bombázni. Nézzük meg a következő eshetőséget:
X közzé tesz valamit a Ki mit építettben, fotóval. A fotón a háttérben látszik, hogy van a garázsában egy 1M forint értékű versenybicikli. Az ingyen elvihetőben megadja a telefonszámát, ami mondjuk benne van a telefonkönyvben is címmel együtt. Majd jelzi az alternatív találkozó topicban, hogy hétvégén megy a találkozóra, mert az egész család elutazik rajta kívül valahova. Na hová és mikor kell betörni egy 1M forint értékű bicikliért?
(#) szs válasza Pethical hozzászólására (») Jan 15, 2022 /

Nagyjából ezért (is) hozhatták ezt a szabályt.
Meg azért is, mert utólag már hiába bánjuk, hogy 5 éve közzétettük a telefonszámunk.
Arról nem is beszélve, hogy név-telefonszám-lakcím összetételeket fáradhatatlanul pásztáznak automatizmusok. Ha ezt úgy tettük közzé, hogy azt bárki/bármi láthatja, az elmentődött valahová.
Én is tettem fel vigyázatlanul olyat, ami személyes adatokat tartalmazott. Akkurátusan kisatíroztam ugyan , de a QR-kód ugyanazokat tartalmazta. Szerencsére a moderátor azt is kisatírozta.
(#) Omega1 hozzászólása Jan 15, 2022 2 /

A lényeget nem vettétek!
FELHASZNÁLÓI BEJELENTÉS!!!
Nem az illetékes szólt rám, hanem VALAKI jelentette!
"Vissza az időben"?
(#) klausz18 válasza Omega1 hozzászólására (») Jan 15, 2022 / 1

Nem kell mindig a rosszat feltételezni. Nagyon egyszerű oka van az ilyennek. Neked hiába szól, Te már nem tudod egy pár perc eltelte után módosítani a hozzászólásod csak moderátor, hiába szólna Neked. Neked is pontosan ugyan olyan moderálási kérelmet / bejelentést kell tenned, a saját hozzászólásodra, mint bárki másnak. Nem szükséges politikai utalásokat sem tenni, csak betartani azt, amit mindenki más is betart, és alkalmazkodni nem lázadni.
(#) Skori hozzászólása Jan 15, 2022 / 1

A legújabb játék, vagy legújabb kütyü itthon használtan vettem nemrég.
(#) sany válasza Omega1 hozzászólására (») Jan 15, 2022 /

Az illetetékes is javította volna a hozzászólást, egy bizonyos idő után. így csak gyorsult ennek a folyamata.
(#) szs válasza Omega1 hozzászólására (») Jan 15, 2022 / 3

Egyrészt:
-a francért ismételgeted, hogy (a te érdekedben) törölték a telefonszámot a topik nyilvános felületéről, mégha bejelentés (az is a te érdekedben) alapján is?
Másrészt:
-nem csak az van a szabályzatban, hogy ne írd ki, hanem az is, hogy a moderációt nem mazsolázgatjuk.

Rendben, hogy egyszer megjegyezted, de ne húzzuk.
(#) Gafly válasza Omega1 hozzászólására (») Jan 15, 2022 /

Van itt is hasonló, hogy nekiesnek egymásnak, pénzért vagy p"meresztés miatt.
Esetedben én is "feljelentettelek" volna, csak éppen nem értem rá (más dolgom is szokott lenni).

Amiért fel van irva a fejlécre mindkét dolog amit megsértettél, az pont a TE védelmed miatt van.
(#) sany hozzászólása Jan 15, 2022 / 2

Feljelentelek titeket, ha még egyszer hozzászóltok a topikhoz. De csak "divatból".
(#) Egri Frédi válasza sany hozzászólására (») Jan 15, 2022 /

Mennyi spicli van itt ...

Annak idején - az ellenállás alatt - nekem "légy" volt a fedőnevem. Mindenkit beköptem
(#) sany válasza Egri Frédi hozzászólására (») Jan 15, 2022 /

Na jól van most megvagy!
(#) Pethical válasza sany hozzászólására (») Jan 15, 2022 /

Jelentsük is fel, ha már vallott
(#) sany válasza Pethical hozzászólására (») Jan 15, 2022 /

És ha jó az ügyvédje? Akkor mi járunk rosszabbul.
(#) Pethical válasza sany hozzászólására (») Jan 15, 2022 /

Az ügyvédet is felnyomjuk Mindenkit.
(#) sany válasza Pethical hozzászólására (») Jan 15, 2022 /

Csak nem jó, mert nyomozás lesz. Akkor meg majd kiderül, hogy én mennyi ember hozzászólását felnyomtam már itt a fórumon eddig. Magam alatt vágnám a fát.
(#) Ge Lee hozzászólása Jan 16, 2022 /

Hosszú ideig tartó guglizással sem tudtam meg, mi lehet ennek a becsületes neve. Széttapostam az utolsó párat is, és fogalmam sincs hogy hol vettem őket, vagy hogy egyáltalán milyen néven keressem bárhol.
(#) antiktelefon válasza Ge Lee hozzászólására (») Jan 16, 2022 /

Szállodai papucs, vendégpapucs, szövetpapucs, de ez a létező legrosszabb dolog, nem tudom miért kell neked, csúszik minden felületen és kemény is.
Kínai boltok meg kirakodós árusok szoktak tartani ilyet amúgy.
A hozzászólás módosítva: Jan 16, 2022
(#) Gafly válasza Ge Lee hozzászólására (») Jan 16, 2022 /

(#) sargarigo válasza antiktelefon hozzászólására (») Jan 16, 2022 /

A szobapapucsot kihagytad
(#) szs válasza Ge Lee hozzászólására (») Jan 16, 2022 /

-filcpapucs, filctalpú papucs
-nemezpapucs, nemeztalpú papucs.
Interneten nehéz, mert gugli a kereskedők, nem a vásárlók barátja, juszt is ellenkező papucsokat kínál.
(A vendégpapucs szón először jót nevettem, majd bosszankodtam. Ahol nincs vendégfogadásra alkalmas helyiség, és levetetik velem a cipőmet -én ott többé nem leszek vendég. Mindannyian jobban járunk)
(#) sany válasza antiktelefon hozzászólására (») Jan 16, 2022 /

Lehet, hogy meleg, mármint a papucs.
(#) Ge Lee válasza antiktelefon hozzászólására (») Jan 16, 2022 /

Egyrészt nem az volt a kérdés hogy jó-e ez nekem vagy sem, másrészt butaságokat beszélsz, harmadrészt meg most ha nem lennék jó kedvemben akkor adnék 4db mínuszt a 4db semmit nem érő hozzászólásra. Nem csak hogy nem a legrosszabb, hanem az egyetlen jó dolog amibe bele tudom dugni telente a lábam, hogy ne fázzon a zokniban, és ne is legyen egy kemény talpú papucsban. A perzsa szőnyegen meg nem csak hogy nem csúszik, hanem néha ki is jön belőle a lábam úgy tapad rajta.
Ha az itt leírt szavak bármelyikére megtalálta volna a gugli amit keresek, akkor nyilván fel sem teszem a kérdést...
(#) Bakman válasza Ge Lee hozzászólására (») Jan 16, 2022 /

Google képkereső "frottír papucs", eBay kereső "terry slippers" szavakra ad hasonló találatokat. "wool slipper" = "pamut papucs". Valamelyik csak jó lesz. Vagy nem, de az biztos.

szerk.:
Ha másként nem megy, keress egy varrónőt. Nem tűnik bonyolult feladatnak.
A hozzászólás módosítva: Jan 16, 2022
(#) Ge Lee válasza Bakman hozzászólására (») Jan 16, 2022 /

Varrónőt? Ennek volt valami 100Ft párja, annyiért a varrónő a szemüvegét se teszi fel manapság...
Van varrónő ismerősöm, fél évet kell könyörögni neki egy gumi cseréért a melegítőmben. Mert ugye nem csak belehúzva van hanem bele is van varrva, hogy átlag ember véletlenül se álljon neki kicserélni.
Következő: »»   3364 / 3615
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem