Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
Szia!
Alin lehet kapni, ha máshogy nem találnál: Bővebben: Link Én a 32 megásomat már rég elvesztettem, a gigást meg elajándékoztam, nagyobbakat meg használja a fényképezőm...
16MB, vagy 32MB valószínűleg akad a nyaralóban, így csak akkor érhető el, ha javul az idő.
1 db 128 MB-ost tudok adni.
Ha több kéne, akkor érdemes lenne összevárni a felajánlásokat és utána eljuttatni hozzád.
Szia nekem van egy nekem csak kallódik
Sony MemoryStick Micro M2 1GB (MSA1GU2-HU) gondolom nem játszik...
Vajon most is összehegesztenének?
Nekem csupán 8 db 1,2V-os akkut kellene valahogy egymás utánba összegányolni.
Helló!
Ha érdekel - Nekem is van 2 darab, még az a "gumitasakos" WD. Olyan 6,8 GB-os méretűek és elvileg IDE lehet mindkettő. Kisérletezgetéshez mégiscsak jó, hisz valójában mindkét példány jól működik!
Szükségem lenne 1 db 1 kOhmos PTC -re.
Ha valakinek lenne feleslegben s megválna tőle. Megegyezünk jeligére a kiadóba. Köszi.
Hívd fel őket, vesztenivalód nincs.
Én a Váci úti üzletükben vettem anno notiba alaplapi elemet, és a régiről áthegesztették a csatlakozót és le is fóliázták. Nem emlékszem pontosan, hogy ingyen csinálták (na jó, a kb. 160 Ft-os elemet ott vettem), vagy elkérték érte egy fél sör árát, de nagyon profi munkát adtak ki a kezükből.
Sziasztok!
Ha valakinél kallódna 2db 7W-os kompaktfénycsőből bontott előtét (lehetőleg egyforma), akkor szívesen elfogadnám. Cserébe 2db egyforma 11W-ost tudok felajánlani
Nekem itt-ott kallódik jó néhány, de hogy azok valóban 7W-osok-e, vagy se, azt nem tudom.
Itt a műhelyemből kapásból összeszedtem Neked négyet, de talán még a pincémben is akadna ... Ha valóban kell ... megnyerted! Amúgy - szerintem tök mindegy, hogy hány vattos maga a fénycső, és hány hozzá az elektronika. Ha simán összerakod és működik - máris nyertél vele. Nem is oly régen egy nagy doboz általam javított kompakt fénycsövet tettem ki az udvarunkra. Valaki azért csak elvitte. A gyakorlatban sokkal tovább bírják, mint a LED-es "izzók"! Már azon rögtön feláll a szőr a hátamon, ha LED-es izzóknak írják. Az eleve gáz, ha izzik!
Köszi!
Pénzvizsgáló 5W-os UV csöveit szeretném hajtani róla, szóval azt a 11W-ossal nem akarnám kínozni, ezért szeretnék ismert teljesítményű elektronikát hozzá. Az OBI-ban szoktam kukázni, de az utóbbi időben elég gyér a felhozatal :/
Bármelyiket kibírja.
Én sokat kisérleteztem velük (és javítgattam őket) - még a 20 W-os fénycsövet is elviszi némelyik! Kukázz néha az újbudai Allee Interspar-jában, ott néha bizony elég jó a felhozatal.
Sziasztok!
DisplayPort kábelt keresek. Ideális a személyes átvétel lenne (XVIII., XIX., X., XVII. kerület, KöKI, Nyugati stb.) A felajánlást csokival / sörrel stb. honorálnám természetesen. Köszönöm!
Szia!
Milyen színűt ? (fekete van!) Átvehető ma este Rákoskerten, holnap 7-12 között a Blaha közelében. A többit privátban.
Hello! Egy 32Mb van nálam is ha igényt tartasz rá.
Üdv
Köszönöm, de az engem nem érint, viszont retro telefongyűjtősök, biztos értékelnék.
Üdv!
Régi, másnak fölöslegessé vált E10-es foglalatú karácsonyi égősort elfogadnék.
Ha egy kicsit vársz - megnézem.
Sokáig csak ide-oda pakolgattam, így most persze utána kell járnom, hová is raktam legutóbb.
Keresek kisebb méretű 10kΩ-os lineáris (nem trimmer-) potmétert. A 18. kerületben, vagy a közelben érte mennék.
Sziasztok.
Keresek régi laptop maradványokat. Nem szükséges hogy működjön, burkolata a lényeg. Törött kijelző és sérülés nem probléma. Leginkább az lenne a jó ha lenne egy régi 286, 386-os nagy dög laptop amitől megválna. Előre is köszönöm!
Szerencséd van - MÁR MEG IS TALÁLTAM!
Majd jelezd nekem, mikor jössz érte. |
Bejelentkezés
Hirdetés |