Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
Lapozás: OK   68 / 129
(#) Tinky válasza sargarigo hozzászólására (») Feb 7, 2022 /

Köszönöm, de nekem az akkori dizájn miatt lenne jó 386-os kategória.
(#) sargarigo válasza Tinky hozzászólására (») Feb 7, 2022 /

Ok, akkor vigye más!
(#) FAZ1 válasza Tinky hozzászólására (») Feb 8, 2022 /

Való igaz, azokban a régi dizájnokban még voltak érdekes (de nem feltűnő) elképzelések, és ráadásul mechanikailag volt is benne anyag.
Egy mai gépházra én rá sem mernék ülni, mert egyből "össze-rottyanna" alattam.
A régiek meg - egy az egyben mint a T34-es.

Jelenleg a használt gépem egy eléggé régi Compaq Prosignia gépházban van.
Igaz, elég van rendesen önsúlya, ámde elfér benne a jelen kor gépe, s fizikailag szinte minden mechanikai behatást és macerát rendesen elbír.
Egy mostani gépház?
Lehet hogy nagyon csicsás (no meg csili-vili), ámde papírvékony lemez. Mint pl. a mai autók.
(#) DJ Tacki válasza FAZ1 hozzászólására (») Feb 8, 2022 /

Ne haragudj, de muszáj megkérdeznem, utána törölhető a hozzászólásom: Miért kellene elbírja egy gépház hogy ráülsz? Miért kell T34 erősségű legyen? Milyen praktikus előnye van a stabil gépháznak? Nekem újabb, az említett papír vékonyságú van, de elvan az asztal alatt...
A hozzászólás módosítva: Feb 9, 2022
Moderátor által szerkesztve
(#) bbb válasza DJ Tacki hozzászólására (») Feb 8, 2022 /

Informatikusként kerültem már olyan helyzetbe, hogy szék nem volt, de magasról kellett levenni valamit... Egyébként meg a súly önmagában nem jelent semmit ezeknél. HP DC7100-7600 házak dög nehezek, azt gondolnánk van benne anyag. Van is, viszont az oldalát csak akkor tudod visszarakni, amikor az oldalára fekteted, mert önmagában elvetemedik a doboz

@Tinky: pentium2 körüli IBM thinkpad talán akad, amit tudok adni (körül kell néznem, hogy megvan-e még)
(#) DecebaL hozzászólása Feb 8, 2022 /

A hétvégén kukáztam egy hiányos piros cb667 tárcsás telefont. Nincs meg a tárcsázója és a kagylója. Ha esetleg lenne valakinek egy tárcsázója és egy kagylója szívesen elfogadnám.
(#) nedudgi válasza DJ Tacki hozzászólására (») Feb 8, 2022 /

A vékony ház berezonálhat. Még azt sem viseli el, ha belerúg az ember gyereke.
(#) Gafly válasza DecebaL hozzászólására (») Feb 9, 2022 /

Kedves fórumtársunk ingyenes feljánlása által hozzájutottam pár kézibeszélőhöz (nem kagyló!!!). Piros az nemesebb célra át lett alakitva és eljándékozva.
De fekete még van vezetékkel, ha kell továbbadom.
(#) circuit válasza Gafly hozzászólására (») Feb 9, 2022 / 1

Szia Huba
Találtam 2-őt is, képeket küldtem a kapott imél címedre
Üdv:Tóni
(#) Gafly válasza circuit hozzászólására (») Feb 9, 2022 /

Huba ugyan nem vagyok , de DeceBaL fórumtársunknak fekete kézibeszélőt fekete vezetékkel szivesen továbbadom. Szerintem teljesen korrekt, ha ingyen vihetőben kaptam, ugyanúgy megy tovább, ráadásul a kolléga még értelmes célra is használja esetleg. Számtárcsám felesleges már nem igazán van.
(#) circuit válasza Gafly hozzászólására (») Feb 9, 2022 /

Bocsi, nem neked válaszoltam, hanem DecebaL fórumtársnak, neki címeztem, csak rossz linket nyomtam
(#) img hozzászólása Feb 10, 2022 /

Uraim!

Tudja valaki közületek, hogy hol kapok hosszú lábú fólia kondit (100nF / 630v)? Eddig csak rövid lábú WiMA-t találtam, ha esetleg valakinek lenne bármilyen hosszú verziós, akkor cserébe fel tudom ajánlani ezeket. 4 db-ra lenne szükségem.
(#) Gafly válasza img hozzászólására (») Feb 10, 2022 /

(#) img válasza Gafly hozzászólására (») Feb 10, 2022 /

Például pesti srác vagyok, de úgy látszik vak is, mert néztem az Arwillban (csak nem eléggé).

Köszönöm szépen!
(#) lazsi válasza img hozzászólására (») Feb 10, 2022 / 2

Meg szégyenlős is, bizonyára azért nem írtad ki az adatlapodra, hogy Bp-i vagy...
(#) img válasza lazsi hozzászólására (») Feb 10, 2022 /

No ezt elfelejtettem, nyertél. Most módosítani akartam, hogy beírom az irányítószámomat, de az elmentéséhez jelszóváltoztatást is akar, de azt meg én nem szeretném.
A hozzászólás módosítva: Feb 10, 2022
(#) lazsi válasza img hozzászólására (») Feb 10, 2022 /

(#) nedudgi válasza img hozzászólására (») Feb 10, 2022 / 1

Ezt én sem értettem meg, harmadszorra sem.
Most újra nekifutottam. Ha az emilcímet kitörlöd, és meghagyod a jelszóváltoztatás mezőben a jelenlegit, akkor módosíthatod az irányítószámot.
(#) img válasza nedudgi hozzászólására (») Feb 10, 2022 /

Köszönöm, csak, hogy meglepetés legyen, nekem alapértelmezetten nincs semmi a jelszóváltoztatás mezőben.
(#) FAZ1 válasza DJ Tacki hozzászólására (») Feb 10, 2022 / 1

Nekem is van két olyan gépházam, amely papír-vékonyságú, és valójában sohasem ülök rájuk (az csak példa volt a silányságukra). De tényleg olyanok, mint a mai autók.
Az egyig gépházam (nagyon pofás és fekete) például annyira silány, hogy a hátsó oldala szinte behajlik a házba beszerelt tápegység súlya alatt, holott az sem igazán nehéz.
Ha meg 4x, 5x erősebben belehajtom az oldalzáró csavarokat (általában önmetszőek), máris oda van a menet!
Nekem is az íróasztalban van, nem is látom gyakran, de azért ha van benne anyag, az sosem baj.
(#) FAZ1 válasza nedudgi hozzászólására (») Feb 10, 2022 /

Valójában ez is IGAZ!
(#) hege88 hozzászólása Feb 14, 2022 /

A múltkor kaptam felajánlásban egy 32MB-s CF kártyát, de sajnos az összes elérhető kártyaolvasót végigpróbálva se akart látszni a windows számára.

Szóval ha esetleg van valakinél a fiók mélyén mai szemmel nézve nevetséges kapacitású (16Mb-512Mb) kapacitású CF kártya, akkor szóljon rám.

Ettől függetlenül köszönet a felajánlóknak!
(#) KBal76 válasza hege88 hozzászólására (») Feb 14, 2022 / 4

Ha kitöltenéd kb. hol laksz...
(#) Gafly válasza KBal76 hozzászólására (») Feb 14, 2022 1 / 5

Idézet:
„Ha kitöltenéd kb. hol laksz...”

Én már elvből nem segitek azoknak, akik titkolják hogy hol lehetne nekik segiteni...
(#) Rosszmáj válasza Gafly hozzászólására (») Feb 14, 2022 /

Olyan vaaagy! Pedig segíthetnél nekik. Nálad a kapu előtt
(#) Gafly válasza Rosszmáj hozzászólására (») Feb 14, 2022 /

Például Cua (ha személyeskedünk) mesternek szinte bármit megtennék, ha becsönget.
De aki még azt sem vállalja hogy 1234?
A hozzászólás módosítva: Feb 14, 2022
(#) img válasza hege88 hozzászólására (») Feb 14, 2022 /

Van egy eredeti Canon, 32 MB-os CF kártyám amit az érzelmi értéke miatt ereklyeként őrzök, de neked adom az Amigás idők emlékére (a Macrocosm remake-ed a mai napig a telefonom slágerlistájának Top 10-ében van).

Milyen hangszerbe kell a kártya?
(#) hege88 válasza KBal76 hozzászólására (») Feb 15, 2022 /

kapott egy update-et az adatlapom..
(#) teglascs válasza Gafly hozzászólására (») Feb 15, 2022 /

Új-Zélandról Kelet-Bp. felé jártában becsönget?
(#) hege88 válasza img hozzászólására (») Feb 15, 2022 / 2

Megtisztelő, köszönöm, írok privátot.. Hmm.. kicsi a világ, ezt meg se gondoltam volna, hogy így valaki egyszer felismer
Következő: »»   68 / 129
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem