Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Miért nem vesz a skót hűtőszekrényt? Mert nem hiszi el, hogy ha bezárja az ajtót elalszik a lámpa! Miért táncolnak mezitláb a skótok a lagziban? Hogy jobban hallják a zenét a szomszéd faluból! Honnan ismerni fel a skót házát? Ki van akasztva a WC papír száradni. Az adakozás végén kinyitják a perselyt és három kis cimletü bankó van a sok nagy mellett. Na ezt biztosan egy skót dobta bele! Mondta az egyik ember. Mire a skót: Eeegy? Három!
Miért jobb a Trabant mint a Ford?
Mert a Trabanttal még meglehet fordulni, de a Forddal nem lehet megtrabantulni! Szőke nő vs. rendőr. Kisasszony ez mégiscsak felháborító, a héten már az 5-ik embert ütötte el! Miért menyit lehet? ![]()
Ismerkedés Diszkóban:
-Szia van kocsid? Igen! Az jó, és milyen szinű? Kék! Ahamm, és hány személyes? Kettő! Vááóóó az nem semmi, és hány köbcentis? Hatezer! Óóóh huhh bééébi, és mi a márkája? IFA!
Nekem is van egy hasonló viccem
![]() - Mi a különbség a sas és a szálloda között? - Az, hogy a sas száll ide-száll oda, de a szálloda nem sas ide-sas oda! :idiota:
Ilyen is van!
Pistike áll az út szélén és keservesen sír. Jön egy nénike megkérdezi: Miért sírsz kisfiam? Azért mert anya azt mondta, csak akkor mehetek át az uton ha minden autó elment! De itt állok reggel 7-től és még egy sem jött! ![]()
Vagy ez?
Az úton megy egy luxus kivitelü Mercedes!( ABS ESP Fed Comp. minden) Fékeznie kell egy nagyot a sofőrnek, kis idő mulva nagy csattanás az autó hátulja mögül! Mire a fed.comp. kiírja: Új /PLUG AND PLAY /HARDVER CSATLAKOZOTT (TRABANT601S) KIVÁNJA TELEPÍTENI A HOZZÁTARTOZÓ DRIVEREKET?
Erről jut eszembe:
Merci megy az autópályán, nyomja neki a sofőr, rendesen. Egyszer csak látja, hogy elszáguld mellette egy Trabi, kiüvölt a vezetője az ablakon: -Ismeri Maga a Trabantot? No, ezt azért mégse hagyhatja ennyiben, odalép Ő is. Le is hagyja a kis papírautót, de egyszer látja, amint a kis kék csoda újra megelőzi, miközben a sofőr kiüvölt az ablakon: - Ismeri Maga a Trabantot? Mercis feje mint egy jólfejlett cékla, ergo ismét odalép, lehagyja. Azám, de a Trabi újfent feltűnik, vezetője az ablakból: - Ismeri Maga a Trabantot? Mercis: - Ismerem, na és? - Mondja már meg, hogy a fenében kell megállítani!
A rendőr kisfia berohan a házba és üvölt: Apa! Apa! Most lopták el a kocsinkat a ház elől!
-Láttad ki tette? -Igen! -Ügyes vagy, fel tudod ismerni? -Nem, de a rendszámot felírtam! ![]() ![]() Idézet: „Új /PLUG AND PLAY /HARDVER CSATLAKOZOTT” ![]()
Két rendőr barkóbázik.
Személy? Igen! Biológiával kapcsolatba hozható? öööö, igen! Fához köthető? Igen! Akko rákérdezek! Döbrögi? ![]()
Kedves rannek!
Nem tudom, tisztában vagy-e azzal, hogy az oldalt elég sok gyerek is olvassa, 8-10-12 évesek. Nem biztos, hogy ilyen stílusú vicceket kéne beszúrni, vannak ettől sokkal kulturáltabb és humorosabb viccek is! Ugyanez huba-nak is szól, ő kerek 1 napja teljesen ugyanezt a viccet írta be, akkor ugyanúgy eltüntettük a hozzászólást! Idézet: „illemhelyre bezuhanás a csukott ajtón keresztül” :idiota:
Elnézést de kicenzúráztam.Nem hinném hogy ezzel egy 8-10-12 lelki világába úgymond gázoltam volna,mikor az internet tele van minden féle,ennél sokkal csúnyább szavakkal.
![]() Idézet: „az internet tele van minden féle,ennél sokkal csúnyább szavakkal.” Hát ezaz. Mi épp ezért próbálunk ez ellen tenni, egy olyan végpontot kialakítani a neten, ahol nem ilyen trágárságok mennek, egyik topikban sem...
Hát ha ez igaz, akkor pláne iszonyat gáz dolog azt hinni, hogy b**i viccek menők. Nem tudom elképzelni, milyen kifacsarodott ízlés/tudat kell ahhoz, hogy valakinek ilyen jellegű viccek esetén egyáltalán egy csöppet is felfelé görbüljön a szája... de ettől függetlenül továbbra sem lesz itt a HE-n semmiféle ilyen jellegű, kulturálatlan humor. Pont.
rannek: Hogy lehetsz ennyire értetlen? ![]() ![]()
Ezek után szívből ajánlom a Fórumszabályzat XXVI. pontját megtekintésre
![]()
Rendben Norberto elolvasom és elnézést kérek mindenkitől.többet nem lesz ilyen.
Üdv!
ventilátor szebályzót csináltam, az áramkör kész, bekapcsolom működik... A cucc mellett kicsit távolabb van egy öngyújtó, ami a telefon hívás előtt villog, és ahogy bekapcsoltam a cuccot, az öngyújtó elkezdett villogni, de nem olyan intezíven, mint amikor telefonon hívnak. Először azt hittem elromlott a gújtó ![]() ![]() Lekapcsolom az áramkört, a gyújtó leáll.... A közvetlen a FET mellé rakom a gyújtót, áramkör felkapcs, a gyújtó villog mint a karácsonyfa ![]() ![]()
ÜDv mindenkinek!
Hát ezt is megértük! Átléptük a a 8millió MB -os SD-RAM memóra méret határt! ![]() Na jó éjszakát mindenkinek, én mentem tőltődni...
Jól számolok, hogy az 8 tera?
![]()
Nem nem jól számoltál az 8000 Terra!
![]()
Nem hagytál Te ki egy prefixumot véletlenül (Giga-)?
![]()
Jah, nem kötekedni jöttem, csak lefekvés előtt gondoltam még beírom, hogy tényleg neked van igazad
![]() ![]() Vagyis 8,388 TB amiről szó van. Ami azt illeti, elég izmos gépezet, egy ilyen nekem is kellene ![]() ![]()
De kihagytam egyet, bocsánat, nem volt szándékos.
nagyon fáratd vagyok, és egy két leskelődőt figyelgetek, legalább is az árnyalakok jelentek meg igen furcsán az ablak előtt, ami a reluxán látszódott is. 5 betörési kisérleten vagyok túl, és az elkövetök is meg vannak!
Háát 8,3TB-os memóriakarcsi..hm szerintem az elkövetkezendő 50 évben nem számíthatunk rá
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |