Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Miért nem vesz a skót hűtőszekrényt? Mert nem hiszi el, hogy ha bezárja az ajtót elalszik a lámpa! Miért táncolnak mezitláb a skótok a lagziban? Hogy jobban hallják a zenét a szomszéd faluból! Honnan ismerni fel a skót házát? Ki van akasztva a WC papír száradni. Az adakozás végén kinyitják a perselyt és három kis cimletü bankó van a sok nagy mellett. Na ezt biztosan egy skót dobta bele! Mondta az egyik ember. Mire a skót: Eeegy? Három!
Miért jobb a Trabant mint a Ford?
Mert a Trabanttal még meglehet fordulni, de a Forddal nem lehet megtrabantulni! Szőke nő vs. rendőr. Kisasszony ez mégiscsak felháborító, a héten már az 5-ik embert ütötte el! Miért menyit lehet?
Ismerkedés Diszkóban:
-Szia van kocsid? Igen! Az jó, és milyen szinű? Kék! Ahamm, és hány személyes? Kettő! Vááóóó az nem semmi, és hány köbcentis? Hatezer! Óóóh huhh bééébi, és mi a márkája? IFA!
Nekem is van egy hasonló viccem
- Mi a különbség a sas és a szálloda között? - Az, hogy a sas száll ide-száll oda, de a szálloda nem sas ide-sas oda! :idiota:
Ilyen is van!
Pistike áll az út szélén és keservesen sír. Jön egy nénike megkérdezi: Miért sírsz kisfiam? Azért mert anya azt mondta, csak akkor mehetek át az uton ha minden autó elment! De itt állok reggel 7-től és még egy sem jött!
Vagy ez?
Az úton megy egy luxus kivitelü Mercedes!( ABS ESP Fed Comp. minden) Fékeznie kell egy nagyot a sofőrnek, kis idő mulva nagy csattanás az autó hátulja mögül! Mire a fed.comp. kiírja: Új /PLUG AND PLAY /HARDVER CSATLAKOZOTT (TRABANT601S) KIVÁNJA TELEPÍTENI A HOZZÁTARTOZÓ DRIVEREKET?
Erről jut eszembe:
Merci megy az autópályán, nyomja neki a sofőr, rendesen. Egyszer csak látja, hogy elszáguld mellette egy Trabi, kiüvölt a vezetője az ablakon: -Ismeri Maga a Trabantot? No, ezt azért mégse hagyhatja ennyiben, odalép Ő is. Le is hagyja a kis papírautót, de egyszer látja, amint a kis kék csoda újra megelőzi, miközben a sofőr kiüvölt az ablakon: - Ismeri Maga a Trabantot? Mercis feje mint egy jólfejlett cékla, ergo ismét odalép, lehagyja. Azám, de a Trabi újfent feltűnik, vezetője az ablakból: - Ismeri Maga a Trabantot? Mercis: - Ismerem, na és? - Mondja már meg, hogy a fenében kell megállítani!
A rendőr kisfia berohan a házba és üvölt: Apa! Apa! Most lopták el a kocsinkat a ház elől!
-Láttad ki tette? -Igen! -Ügyes vagy, fel tudod ismerni? -Nem, de a rendszámot felírtam!
Ez nagyon jó volt!!
Idézet: „Új /PLUG AND PLAY /HARDVER CSATLAKOZOTT”
Két rendőr barkóbázik.
Személy? Igen! Biológiával kapcsolatba hozható? öööö, igen! Fához köthető? Igen! Akko rákérdezek! Döbrögi?
Ezt most találtam!
Még több van az oldal alján (Vissza az érdekességekhez )!!
Kedves rannek!
Nem tudom, tisztában vagy-e azzal, hogy az oldalt elég sok gyerek is olvassa, 8-10-12 évesek. Nem biztos, hogy ilyen stílusú vicceket kéne beszúrni, vannak ettől sokkal kulturáltabb és humorosabb viccek is! Ugyanez huba-nak is szól, ő kerek 1 napja teljesen ugyanezt a viccet írta be, akkor ugyanúgy eltüntettük a hozzászólást! Idézet: „illemhelyre bezuhanás a csukott ajtón keresztül” :idiota:
Elnézést de kicenzúráztam.Nem hinném hogy ezzel egy 8-10-12 lelki világába úgymond gázoltam volna,mikor az internet tele van minden féle,ennél sokkal csúnyább szavakkal.
Idézet: „az internet tele van minden féle,ennél sokkal csúnyább szavakkal.” Hát ezaz. Mi épp ezért próbálunk ez ellen tenni, egy olyan végpontot kialakítani a neten, ahol nem ilyen trágárságok mennek, egyik topikban sem...
Hát ha ez igaz, akkor pláne iszonyat gáz dolog azt hinni, hogy b**i viccek menők. Nem tudom elképzelni, milyen kifacsarodott ízlés/tudat kell ahhoz, hogy valakinek ilyen jellegű viccek esetén egyáltalán egy csöppet is felfelé görbüljön a szája... de ettől függetlenül továbbra sem lesz itt a HE-n semmiféle ilyen jellegű, kulturálatlan humor. Pont.
rannek: Hogy lehetsz ennyire értetlen? --szabi83
Ezek után szívből ajánlom a Fórumszabályzat XXVI. pontját megtekintésre
Rendben Norberto elolvasom és elnézést kérek mindenkitől.többet nem lesz ilyen.
Üdv!
ventilátor szebályzót csináltam, az áramkör kész, bekapcsolom működik... A cucc mellett kicsit távolabb van egy öngyújtó, ami a telefon hívás előtt villog, és ahogy bekapcsoltam a cuccot, az öngyújtó elkezdett villogni, de nem olyan intezíven, mint amikor telefonon hívnak. Először azt hittem elromlott a gújtó (amit tegnap előtt vettem, tehát gyorsan meggondoltam magam ezen tény felállításában ) tehát máshol van bibi. Lekapcsolom az áramkört, a gyújtó leáll.... A közvetlen a FET mellé rakom a gyújtót, áramkör felkapcs, a gyújtó villog mint a karácsonyfa
ÜDv mindenkinek!
Hát ezt is megértük! Átléptük a a 8millió MB -os SD-RAM memóra méret határt! Na jó éjszakát mindenkinek, én mentem tőltődni...
Jól számolok, hogy az 8 tera?
Nem nem jól számoltál az 8000 Terra! pontosan 8388,608 Terra
Nem hagytál Te ki egy prefixumot véletlenül (Giga-)?
Jah, nem kötekedni jöttem, csak lefekvés előtt gondoltam még beírom, hogy tényleg neked van igazad (szerk.: és persze AMD-nek is..)
Vagyis 8,388 TB amiről szó van. Ami azt illeti, elég izmos gépezet, egy ilyen nekem is kellene Az elkövetkezendő 15 évben nem kellene új gépet vennem azt hiszem....
De kihagytam egyet, bocsánat, nem volt szándékos.
nagyon fáratd vagyok, és egy két leskelődőt figyelgetek, legalább is az árnyalakok jelentek meg igen furcsán az ablak előtt, ami a reluxán látszódott is. 5 betörési kisérleten vagyok túl, és az elkövetök is meg vannak! |
Bejelentkezés
Hirdetés |