Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Ki az a Petra , meg milyen szerszámra gondolsz?
Idézet: „Ki az a Petra , meg milyen szerszámra gondolsz?” Értelemzavaró részek levágva. ![]()
Objektívem nekem nagyobb van, azzal madár fotózok.
Emmán döfi!
![]() ![]() A gépváz szinte elveszik a végén! A hozzászólás módosítva: Júl 25, 2022
Feri bátyóval vigyázni kell.
![]() Például hogy egy találkozón mondott olyat, hogy mindenki elhozza a legnagyobb objektívet villogni, aztán meg nem tud eléggé messzire menni hogy beleférjen mindenki. ![]() Kivitt a Tiszatóra, és a kezembe nyomott egy 1 500 mm-es szürke műanyag csövet: - Mi ez Gábor? - Nézem mindkét oldalról, üres és átlátható. Belenyúlok, tapogatom, semmi ötlet. ![]() - Szerinted hogyan pisilünk a csónakból? ![]()
Ezzel az obival el sem kell menni a találkozóra, otthonról is végig lehet fényképezni!
A PVC cső után gondolom azonnal kezet mostál... ![]()
Mindig megcsodálom a gyönyörűbbnél gyönyörűbb madárfotóidat!
![]() Idézet: „A PVC cső után gondolom azonnal kezet mostál...” Gondolkoztam rajta, hogy én még soha nem vitorláztam, de akkor Hozzád már tutira nem jelentkezek potyázni. ![]() Másik hoho klasszikus az volt, hogy túra után kötné ki a csónakot: - Nem kell, éppen csak kiugrok. - Neee! - Bluggy, bluggy. ![]()
Mit madár.
![]() Közeledünk a szigethez, róka már ott várja: Szia Feri, ma mit hoztál uzsonnára? ![]() A hozzászólás módosítva: Júl 25, 2022
Idézet: „én még soha nem vitorláztam, de akkor Hozzád már tutira nem jelentkezek potyázni.” Na, látod ezért jobb a vitorláson: ezer dologba lehet fél kézzel kapaszkodni. Persze célszerűen a szél alatti oldalon! Egyébként pedig: Ha leesel egy hajóról, mindig arra vigyázz, hogy el ne téveszd a vizet! (Partra esni nagyon kemény dolog! ![]()
Figyelem! Paksi látogatás új információ...
Ma értesítettek az erőműtől, hogy lesz lehetőség az Atomenergetikai Múzeum meglátogatására is. ![]() Tehát az Atomenergetikai Múzeum megtekintésére is lesz lehetőségünk a Gyakorló Központ meglátogatása után. Így a Gyakorló Központban csak kb. 10:00 - 11:00 óráig lennénk, ahol ugye tárlatvezetést is kapunk ez idő alatt. Közvetlen a tárlatvezetés után átsétálnánk a múzeumba, ami kb. 300 m-re van a Gyakorló Központtól és nem igényel újabb beléptetést sem annak meglátogatása. Tárlatvezetést tudnak biztosítani nekünk, új regisztráció ide nem kell. Így a múzeumlátogatás kb. 1 óra időtartamú lenne. 2022. november 17. új tervezett program: 10:00 - 11:00 : MVM Paksi Atomerőmű Karbantartó Gyakorló Központ meglátogatása 11:00 - 12:00 : Atomenergetikai Múzeum meglátogatása 12:30 - 13:15 : Paksi Radioaktív Hulladékokat Kezelő Kft. (KKÁT) - Paksi bemutató termének látogatása Így lenne kerek a program. Szerintem élünk a lehetőséggel. ![]()
Igyekszem, én csak nyomom a gombot.
Erre szoktam mondani, hogy Te gombnyomás közben nemcsak nézel, Te látsz is.
Ezért jó nézni a képeidet. A gombot nagyon sokan nyomják. Csak általában rossz irányban és rosszkor. Vagy teljesen feleslegesen.
Köszönöm, van aki a dolgok mögé lát mint Te.
Egy kis infó a hétvégére:
Rádiós találkozó/börze: -Szolnok Július 30. szombat ( https://wiki.ham.hu/index.php?title=Szolnoki_r%C3%A1di%C3%B3amat%C5...%C3%B3 )
Kedves Fórumtársak!
Megjött az ősz és lassan itt lesz a paksi látogatás napja is. ![]() Kérlek benneteket figyeljétek a fórum főoldalát hamarosan összefoglalót, illetve tájékoztatást teszek majd közé a közelgő látogatásról.
Bocs a késői szólásért. Hátha érdekel valakit.
Jobb későn, mint soha.
Az én koromban már nem pattanok másnapi bulira. Mellesleg helybeliként tudod hogy hova kellene menni? ![]()
Régi szép idők!
2004 BÖRGÖND Az egyik szereplésünk. 20:20-től 2 perc. Nálam nem volt hang sajnos, pedig nagyot szólt...
Pedig ott van. Egy pár utcás falu fehérvár külterületén.
Küldjél képeket, én szerintem most kihagyom a rendezvényt...
Én is. Fehérvárcsurgón leszünk kastély látogatáson.
A hétvégére időzítitek? Ha igen akkor jelentkezem. Feltéve, hogy valaki mellé be tudok társulni.
Szerintem mindenkinek jobb lett volna hétvégén.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |