Fórum témák
» Több friss téma |
Itt a srác mérésénél 10% körüli eltérés van, bár ő 1A-t írt, amikor az adatlapon meg 2A-t láttam, de ellenállásra mindkettő 10 ohmot írt.
NTC 10D-9 ellenállás mérése Bocsánat, nem tudom mi fontos, hogy megemlítsem, de ha kérdeztek próbálok válaszolni
Ebben bízok én is
Éppen ki be kapcsolgattam, amikor bekapcsolás után 1 másodperccel végleg elcsöndesült. A táppal alapvetően nem volt baj, a vezérlőhöz menő vezeték volt silány, és eltört a forrasztás tövénél, és egyik nap nem működött a vezérlő. Amikor újra forrasztottam, akkor vettem észre, hogy sz@r a kábel, és cseréltem ki normálisra. Jól kötöttem be, de ha el is rontottam volna, szerintem max az ic-t süthettem volna meg, a tápig nem hiszem, hogy elértem volna. (van egy 12V, egy GND, egy input, amit GND-re kell húzni a kapcsoláshoz, és egy output, amit GND-re húz, ha nyitni kell az ajtót, vagyis ha inputot kap, vagy jó kódot ütsz be.) De persze nem vágom annyira. A 230-as oldalról csak szigszallagot cseréltem wago-ra, máshoz nem nyúltam. Próbáltam igényesre csinálni
Most mértem egy új 10D-t, az bizony 10,.. ohm. Rövidzárasra nem szokott összesülni, pár tized ohmra..
Honnan szerezted azt a 10d-t?
Lomexbe nincs, azt mondták nekik csak 4.7 ohmos van, biztosítékból is csak foglalattal volna Hestore telefonszámát nem találom... Viszont látom, hogy van api, az király
Van a fiókomban, hi..
Van itt Hestore-s topik, ott kérdezhetsz, de van mail cím is. A hozzászólás módosítva: Aug 16, 2022
Irigyellek kicsit
Nem vállnál meg pár darabtól? (ha pesti vagy persze, pesten elmegyek érte bárhova)
Mondjuk még mindig közelebb van, mint kína
Azért köszi keresgélek a neten, de ha tudtok valamit, ami jó helyette, és kapható, ne tartsátok magatokban
Igen, néztem egy darabig a hozzászólásokat, mire megtaláltam, hogy miért is linkelted
Már hívom is őket, köszi
Eddig csak olyat találtam tme-n, ami 10 ohmos, de 7.5mm vagy 10.5mm raszteres... A raszter számít? Vagy csak annyi, hogy férjen be az alkatrész?
1., a tápod hány ampert vesz fel maximum?
2., a 2 amperes biztosíték miatt szerinted?
Bemenetre nem írtak semmit, de a kimeneten 12V-hoz 3A-t
Tehát akkor a termisztornál az a lényeg, hogy nagyobb áram follyon, mint amit a bizti elbír? Akkor jó lesz, gondolom
Ha a tápod tud max 36 wattot jó közelítésben, akkor a primer felvétel a hatásfok miatt talán 40 watt lehet - ezt számold vissza, 230-on vajon mennyi amper, kb/sacc?
Miért folyna nagyobb áram? Jóval a biztosíték megadott alatt lehet csak, úgy normális. A hozzászólás módosítva: Aug 16, 2022
Ha cos fi-vel nem számolok, akkor kb 0.17A
Egy ilyet találtam, 10 ohm, 2A, 5mm raszter... Ez jó lehet?
"Éppen ki be kapcsolgattam" Na ez lehet az oka a biztosítéknak, az NTC bemelegszik és akkor kicsi az ellenállása és nem ér semmit. Zárlatosat viszont sosem láttam, csak sok szétégettet, ami láthatóan szétválik és baromi büdös. Nem tudom hogy lehet zárlatos már csak a felépítése alapján sem.
Bármilyen NTC megteszi, ami hasonló ellenállású, legalább 2A-es és legalább 9mm-es, de kb bármilyen nyomtatóból vagy atx tápból bonthatsz ilyet, nem is kell venni. Lehet kisebb ellenállású lesz, de az csak azt jelenti nagyobb árammal kezd töltődni a kondi, racionálisan ahányszor ki be kapcsolsz egy ajtó tápot, nem fog ártani neki. De ha úgyis rendelsz, hestore, TME, HQ, Mouser mind tart. A TME-s határeset teljesíti azt, 8.5mm-es, de jó lesz. A hozzászólás módosítva: Aug 16, 2022
Király, akkor 10 ohm körüli, legalább 2A-es, és legalább 9mm-es kell
Hol láttad azt a 8.5mm-t? Nem 5mm-t írtak a raszterhez? Egyáltalán el tudnád mondani, hogy mire vonatkozik? Először azt hittem a fizikai mérete, dimenziója a termisztornak, de úgy látom, hogy valami mást jelöl
A raszter a lábtávolság, a típusjelzés a tárcsa átmérő. De jó lesz, teljesen mindegy. De mielőtt bemászol a TME-hez vagy 2 ezerért szállíttatod kösd át az ntct és a biztposítékot és soros 100W-os izzóról indítsd el, hogy megy-e.
Üdv, valaki ismeri ez a két dobozkát mi célt szolgált?
Leginkább alkatrész
Bővebben: Link BMV kulcs cucc, de csak fizetős szolgáltatással működik, azért megpróbálhatod eladni, hátha. A másikról semmit nem találni, de gyógyszertári cuccokat csinálnak, úgyhogy valószínűleg valami egyszerű funkció baromi drága megvalósítása. A hozzászólás módosítva: Aug 18, 2022
Szia!
https://docplayer.org/180702746-Huwilift-e-verso-huwilift-e-strato-...o.html Ez meg a BMW key: https://fccid.io/QLXKRP/User-Manual/User-manual-3201564 A hozzászólás módosítva: Aug 19, 2022
Na ezt én nem találtam meg, de nyert:
Bővebben: Link "valami egyszerű funkció baromi drága megvalósítása" Szekrényajtó vezérlő...
Ez milyen alkatrész?
Hangváltóban HF protector megnevezéssel.
Volt egy hasonló kérdésem, azóta
valószínű PTC resettable fuse, biztosító.
"Öngyógyuló" biztosíték.
16V 4A Na, nem vagyok annyira okos, csak sejtettem, és így találtam is. X16 G400
És ennek mi keresnivalója van a hangváltó magas sugárzója előtt?
Hümm
Ha azt írják: "protector" (valamit védő dolog), és azt írjuk: önregeneráló biztosíték, akkor mire következtethetünk? |
Bejelentkezés
Hirdetés |