Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   154 / 978
(#) Frankye válasza valve hozzászólására (») Júl 17, 2008 /

Látom, jó kis mókát indítottam el...
(Az a legjobb az egészben, hogy a főnökömtől kaptam mail-ben! Az előttem lévő név az Övé. )
(#) valve válasza Frankye hozzászólására (») Júl 17, 2008 /

Sztem, ki kellene szedni azt a sok .xls -t és mindig csak az utolsót meghagyni, igaz/lehet nagy munka de a helyet sem foglalná, meg nem is lenne 566 féle macsek verzió. Amgy én is meggondolkodtam rajta par percig,..
Na de a téma agytörőinek itt van egy Tutalyos Agytörő,..

tutalyos.xls

(#) Tomi20 válasza valve hozzászólására (») Júl 17, 2008 /

Nem volt egyszerű, de végül csak sikerült (13perc)
(#) szabi83 válasza valve hozzászólására (») Júl 17, 2008 /

Nem rossz
(#) Topi hozzászólása Júl 17, 2008 /

Egy trükkös parkolás? Bővebben: Link
(#) huba válasza Topi hozzászólására (») Júl 17, 2008 /

Ezt elnézte. A sóförből nemtudom ha sok maradt.
(#) Topi válasza huba hozzászólására (») Júl 17, 2008 /

Hát nem sok maradt belőle sem ahogy látszik.
(#) MaSTeRFoXX válasza Topi hozzászólására (») Júl 17, 2008 /

Pedig túlélte Bővebben: Link :yes:
(#) Thomy hozzászólása Júl 17, 2008 /

Ezen nem kicsit fetrengtem

fan.jpg

(#) kobold hozzászólása Júl 17, 2008 /

Nyuszika bemegy a festékboltba.
- Jó napot, kérek egy ecetet.
- Nyuszika, itt nincs ecet.
- De én kérek egy ecetet...
- Hányszor mondjam, hogy itt nincs ecet?
- Na jó, mondom máshogy: kérek egy pamacot...
(#) fureszk válasza Topi hozzászólására (») Júl 17, 2008 /

Öcsém, annyi ilyen idiótát láttam már! Kőbánya-alsónál legalább 3szor megskalpolt a híd előtti magasság-szabályzó ( ) egy kamiont és kb. 1 hete KÖKI-n is leszakította a felüljáró alját egy barom. Csak a San Andreasból idéznék: "Did you buy your licence??"
(#) _ampervadasz_ hozzászólása Júl 17, 2008 /

Mindenkinek üdv!
Ajánlom mindenkinek a MÁV$TART zrt remekül, és hibátlanul működő járatát!!! :bummafejbe:
Minap az történ velem, az hogy van egy fizikailag rokkant haverom, aki 67% rokkant (agyban 110% ), és segítettem neki munkát találni, így bementem vele a munkanélküli hivatalba.
Na most semmi különös ebben nincsen.
Szőnyi lakos vagyok, abból is az Almásfüzitőhöz közelebbi oldalán. Szőnyi vasút állomásnál kértem 2 db returt Komáromba (5Km). Felszállunk a vonatra, minden frankó. Ezzel az új villanymotorkocsival mentünk, a Fliert -el, szól az utastájékoztató stb. hogy üdvözöljük itt meg ott, meg Komárom következik stb. Leszálltunk, Komáromban, elmentünk a munkanélkülibe, minden ok. Siettünk vissza a vonathoz, Az állomáson az utastájékoztatón, már ki volt írva hogy 2 mávány, Budapest-Déli, és hogy 13:04 -kor indul, késés nélkül.
Akkor már nem rohantunk, mert még csak 12:54 volt.
Felszálltunk, elkeztünk kajálni mert még közben a boltba beugrottunk aztán vettünk ezt-azt.
Erre 12:56 -kor elindulunk GYŐR irányába! :vigyor2: Aztán megy a vonat szaggat, felállunk, nagyot néztünk, mert utastájékoztató OFF, és ÁCS-on sem álltunk meg! :wilting: Aztán ÁCS után bekapcsol csak a mennyezeten található kijelző, mutatva a dátumot, meg azt hogy HEGYESHALOM. Mondom: mi lessz most, ez a haálvonat, és ott fogunk kisiklani? Erre győr elött készer 15percet is megált a vonat, majd becsattog az első vágányra, jöttek a takarítók, és az össze ajtó nyilt. Az állomáson lévő utastájékoztató, azt mutatta, hogy HEGYESHALOM-ba megy 14:13 kor.
Mi meg megvártuk a Gyorsvonatot, ami a keletibe visz és, felszálltunk, visszamentünk Komáromba, és átszáltunk, a 15:04 kor induló ugyan olyan Fliert villanymaotorkocsira, na az már tényleg a Bp-Délibe, ment. Úgyhogy Szőnyben leszáltunk és megérkeztünk!
Jó kis kirándulás volt! ( úgyhogy utaztunk 10Km helyett 110Km -ert)
(#) szabi83 válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Júl 17, 2008 /

jó menet volt
(#) _ampervadasz_ válasza szabi83 hozzászólására (») Júl 17, 2008 /

Az biztos! Az a vonat tulajdonképpen "szervíz járat" volt! Azóta nem győzőm inni a BORSODI -t (már három üveggel leküldtem), mert olyan meleg van! (illetve lett)
(#) Frankye válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 17, 2008 /

De a Frankye meghallotta, és köszöni az információt!
El fogom küldeni az illetékes kollégáknak - természetesen név és forrás megjelölése nélkül! - hogy ugyan vessenek már rá egy pillantást, mert jó lenne, ha ez nem fordulna elő még egyszer! Nem is szólván arról, hogy ebből akár komolyabb baj is származhatott volna, különösen, hogy a haverod mozgáskorlátozott!

Ampervadász! Jövök Neked - meg a haverodnak - én is egy-egy Borsodival! (Majd a vétkes kollégán behajtom, ne ijedjetek meg... )

(Apropos! Hogy-hogy Győr környékiek Borsodit isznak, nem Ászokot, vagy Sopronit?! )
(#) _ampervadasz_ válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Júl 17, 2008 /

Nem ezt kézzel írtam, és a székemben ültem!
Szóval nem á áltam akkor éppen a lábamon!!!
(#) _ampervadasz_ válasza Frankye hozzászólására (») Júl 17, 2008 /

Kössz Frankye!
A haverom az igaz 67%-os rokkant, de azért mert terhet nem tud cipelni (max 10Kg), szóval járni még tökéletesen tud (ill. mozogni), meg egy kicsit szellemileg leépült, de ez már tényleg nem lényeg!
A BORSODI jöhet, jöhet!

Baleset az föleg nem lett volna, mert GYŐR-ig, egyáltalán nem nyiltak ki az ajtók, csak amikor (és ezt még ez előző hsz-ban nem írtam le) megállt másodszorra 15 percet akkor ki tudtam nyitni az ajtót, persze nem az állomáson álltunk, mert a bejárati jelző vörös volt, utána bezáródott az ajtó, majd GYŐR állomására begurultunk aztán leszálltunk!
Ja és odafelé, nem FLIERT, hanem ha jól irom TALENT villanymotorkocsi ment!

Ennek a napnak az emlékére, ezt a képet csatolom!
a matricát, arról a gyors vonatról szedtem le, amin visszajöttünk GYŐR-ből!

Mém az
Idézet:
„Apropos!”
-hoz még: Azt is isznak, de a BORSODI az én kedvencem!!!

DSC00031.JPG

(#) Frankye válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Júl 17, 2008 /

Mindegy, nem is az a fő, hogy nem történt baj, hanem hogy lehetett volna! Legközelebb talán nem lesz ilyen szerencsétek, vagy épp más jár így, és az nagyon nem lenne jó...

Szerk: Jó a matrica az ablakon, de ezt meg sem hallottam, hogy rongáltad a kocsit!

Az biztos!
(#) Peti_85 hozzászólása Júl 18, 2008 /

Ezt nézzétek mit találtam

Bővebben: Link
(#) Moderátor hozzászólása _ampervadasz_ hozzászólására (») Júl 18, 2008

Tallóztad a képet, beállítottad hogy ne méretezze, ezután feltöltöttél egy nagy és homályos képet.

Jobb lett volna, ha hagyod hogy automatikusan méretezze.
(#) _ampervadasz_ válasza (») Júl 18, 2008 /

Elnézést kérek, de sajnos a telefonom jobbat nem tud, és csak azt szerettem volna, ha látszik a lényeg!
Elnézést kérek, legközelebb ez egyáltalán nem fog előfordulni!
(#) Topi válasza _ampervadasz_ hozzászólására (») Júl 18, 2008 /

Köszönöm!
(#) _ampervadasz_ válasza Topi hozzászólására (») Júl 18, 2008 /

Inkább én mondok köszönömöt, és jó éjszakát, mert most megyek töltődni, mert lemerültek az "üzemanyag celláim".
(#) zsoltee0001 válasza Thomy hozzászólására (») Júl 18, 2008 /

Hehe... nem rossz.
ezt a képet főleg olyan embereknek kéne elküldeni, akik hatalmas angol tudással vannak megáldva, és nálluk a rajongó = Fun (mármint : "Fán")

És mindez a nagynyilvánosság előtt mondják.
Tudnék is neveket mondani.
(#) zsoltee0001 válasza Topi hozzászólására (») Júl 18, 2008 /

Hehe
nagyon Lol!
kicsit megkérdőjelezném az amerikai benzinkutak statikai masszivitását picit arra emlékeztet amikor egy amerikai filmben a szándékosan elgyengített bejárati ajtót egy gyerek is lazán bezúzza.....

... és még mi sírunk, hogy manapság mindenből kispórolják az anyagot
üdv
(#) Kovidivi hozzászólása Júl 19, 2008 /

Ezen olyan jót nevettem!
(itt van kép formában is, hogy az utókor is élvezhesse )

(#) _ampervadasz_ válasza Kovidivi hozzászólására (») Júl 19, 2008 /

Ez nagyon jó! megjegyzem szakadtam én is rajta egyet!
Kicsit eltévedt a kispajtás, mert keveri a hobbielektronikát a te$zve$szel, és a VaTerával.
Az ilyeneknek egy "jóféle" tiltást kéne ajándékozni szerintem. meg trölést

Jóéjszakát mindenkinek,... sok amperkergetést mindenkinek!
(#) petya54 hozzászólása Júl 19, 2008 /

Sziasztok! pont bele olvastam ebbe a topicba és a nagy angoltudású srác jutott az eszembe akinek az arany köpését megosztom veletek:
voltaz régen hogy fociztunk, és én párszor kiejtettem a sz ámon, hogy what a f*ck? ez után a gyerek fel szedte elkezdte mondani 1-2 nappal később, meg kérdeztem tőle, hogy ember tudod te mit beszélsz am. ? jöttis a válasz persze k*rva any*dat. na elősször lestem egyett, hogy miért any*zik ez itt nekem azután rájöttem amikor másodjára is bátran állította, hogy ez a rövidke angol mondat ezt jelenti, és a végén ő volt megsértődve, hogy kb 35ember mondta neki hogy nem azt jelenti. még én kértem elnézést, hogy nem vettem tudomást még a sok gyökérnek a nagyon nagy százalékáról.
bocsi ha nem találjátok viccesnek.
Következő: »»   154 / 978
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem