Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
Hogy jött ez ide? Nem viszem a teljes készletet. Hagyok másnak is.
Szerintem elvileg most, amikor viszonylag jó idő van, szinte bármikor.
OK, ha hazaértem (és nem felejtem el) megnézem és írok.
Onnan "ingyen elvihető" ? Meg már félre lett értelmezve, hogy mit is keresek 2x12 cm-es darabot! Ott én nem nem látok finomszövésű, ú.n. hangszóró "bevezető szálat"...csak hangszóróvezetékeket (nekem is van Xx tízméternyi). Ha tényleg van, akkor kérem a linket...köszönöm.
Csakis kizárólag ilyen célra alkalmas vezetéket keresek, az árnyékoló harisnyák meg ónszívó szalagok sajnos nem eléggé hajlékonyak e célra. Végleges (örök) megoldást keresek, nem ideiglenest... Sajnos úgy néz ki, hogy a keresésem nem érte el a célját: (Valaki levág egy darabot a birtokában lévő bevezetőszálból, és borítékban elküldi nekem) persze a postadíjat kiegyenlíteném, de pl. a 200 pénz utalásának a díja is plusz 300. A hozzászólás módosítva: Szept 13, 2022
Igaz nem ingyen van, de én innen vettem, ha mégis úgy gondolod, hogy a 800ft-os méter ár még megoldható..
Ehhez már írtam egy megjegyzést...
2*12 cm-t simán lehet ingyen. Te nem látod, (még nincs beárazva), csak a táp vagy hangszóróvezetékeket, de nekem itt van a kezemben. Egyébként meg szívesen, hogy szóltam....
Még annyit, hogy el kell jönni érte. A hozzászólás módosítva: Szept 13, 2022
És mi van olyankor, hogy ott mondjuk a megfelelő rugalmas flexibilitás érdekében egy valamivel merevebb (értem alatta - vastagabb) rézdrótót tekersz fel valami vékonyka rúdra (pl. fúrószár), s (akkor az teljesen olyan lesz, mint egy vékonyabb féle rugó) s akkor azt teszed bele.
Annyi hely ott azért van. A pillének és membránnak nagyüzem közben akkora kilengése sohasem lehet, hogy az általam javasolt rugós megoldású megoldásom simán bezavarna ...
Mikorra lesz beárazva? Nekem is kellene 1 méter a vastagabból, 20cm átmérőjű hangszóróhoz.
Beárazva! 300 Ft/m. Szigeteletlen vörösréz sodrat, nem szövött. Elnézést de nem számoltam meg az elemi szálakat. A sodrat átmérője 1 mm.
Köszönöm. Két hét múlva tudok érte menni.
3 nap múlva BURABU. Levágok fél métert neked.
Köszönöm de nem tudok elmenni a találkozóra. Lehet, hogy jövő héten bemegyek a Dagály utcába és kérek 3 métert 1000 forintért.
Várunk. Csak kedden és csütörtökön vagyunk nyitva.
Vagy csak az Ajtósi Dürer végéig jössz és megkapod. (mármint a jövő héten)
A hozzászólás módosítva: Szept 20, 2022
Elfogadnék egy még viszonylag jól olvasható és működő, de már nem kellő Windows7 telepítő lemezt. Az enyém sajnos egy idő óta állandóan rosszalkodik.
Holnap tervezem, hogy bemegyek a Rádióvilág szerkesztőségébe.
Miért nem töltesz le egy iso-t ami 100% hogy jó, és kiírod dvd-re...?
Minek? Az enyém pendriveról is települt.
Szerintem tudok adni, a cégnél tuti van egy pool példány.
De azzal nyilván tisztában vagy, hogy évek óta EOL, és stb. Szóval net közelébe kérlek ne engedd, vagy legalábbis légy azzal tisztában, hogy mit csinálsz. Ha érdekel, kérlek írj privát.
Mert akkor nem azzal indulna a dolog, hogy 6-8 órán át szedi le az azóta kijött frissítéseket.
Van valakinek elfekvőben 2 darab kis méretű erősebb fényű lede? Tudom egyszerűbb lenne megvenni de háttér világításnak kell az órához ha már a másikat kilőttem az 5 voltos adapterrel.
Az is tölthető, az összes és offline feltehető.
Ne túlozz, SP1-SP2x64+az összes patch nincs 500mega. Egy W10 nem tököl 6-8 órát, normális nettel jó vason 20 perc alatt végez ebbe benne van 2 reboot meg az összes driverupdate. Ja ha 5400-as hdd-s 512-es ramos 1 magos proci, az más de az ma okafogyott mert telepítés után úgyse lehet semmire használni. Vagy NLite és beintegrálja. Valamint ha kap egy ezeréves W7 telepítőt valakitől itt, az ugyanúgy szedegeti/telepítgeti az updatet. Ritka az alap iso+összes patch egy isoba integrálva. Vagy, ha ennyit használja, nap mit nap, amikor még olvasható volt a dvd, --->mentés gépre, pendrájvra, külső hdd-re, felhőbe. Vagy, én nem is tudom mit vakarózok ezen mert egy 2 éve lejárt támogatású oprendszert nem kihívás hanem butaság használni. Hacsak nem totál célhardveren, izolálva a külvilágtól. Vagy, a modik mindjárt jól elhajtanak minket innen ezzel a témával. A hozzászólás módosítva: Szept 27, 2022
Mekkora a "kis", milyen színű?
Esetleg bonthatsz ledes lámpából (de ezekben lehet több led chip egy tokban, akkor nyilván magasabb feszről jár... Valószínűleg tudok adni, de nem hinném hogy a postázás olcsóbb lenne...
Mennyi most a levél boríték? A led lapos 1x2mm körülbelül.
A hozzászólás módosítva: Szept 27, 2022
|
Bejelentkezés
Hirdetés |