Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Azzal egyetértek, hogy egy SATA konnektor nagyon kellene a Pi-ra, bár azért az SD kártyával is lehet spórolni (a logolás kikapcsolható, stb.), de igen, halt már meg nálam is. De azt se vonom kétségbe, hogy a mini PC jobb alternatíva lehet, felhasználásfüggő.
Az árak pedig az ellátási problémák és a parádés forintárfolyam miatt ilyen magasak sajnos, de ez nem csak a Pi-t érinti sajnos.
Nem mindbe. Bizonyos processzorokban a fizikai magokat virtuális magokra osztják így egy mag két virtuális mag feladatát látja el. Ezt Hyper-threadingnek hívják. Bizonyos oprendszerek ezt kezelik, amik nincsenek erre felkészítve, ők 2x annyi fizikai magot látnak a processzorban. Az fontos, hogy minden másból valóban annyi van, csak a végrehajtó egységből van kevesebb, mint a virtuális magokból.
Azon gondolkozom, hogy mi a fenére kereshettem rá, hogy újabban ilyen célzott hirdetéseket kapok?
![]() Kérem vissza a fürdőruhás lányokat. ![]()
Szerintem a macs lógott a neten éjszaka.
Klassz hentesáru
![]()
Ugye-ugye, milyen rossz, amikor a csajok helyett mindenféle "marhaság", hús, forrasztóállomás, szerszámok, meg egyéb ilyen vackok jelennek meg?!
![]()
Ha szerszámot akarok nézegetni, akkor körübefordulok. Bikinis leányok az étkezési listán kivívott helyemet veszélyeztetik.
Ha szerszámot nézegetnék, elég egy pillantás a bankszámlakivonatra... ![]() Idézet: „Bikinis leányok az étkezési listán kivívott helyemet veszélyeztetik.” Ez alatt a táplálékláncban jelenleg elfoglalt pozíciódat érted, vagy pedig az asszony által generált vacsorára a meghívottak listájáról való törlés lehetősége tölt el aggodalommal? ![]()
Valamelyik politikus oldalán járhattál.
Okosnet, küldi a kalóriát ami kell a lányokhoz.
![]()
Politika nélkül nem lehetne ezen egyszerűen csak kacarászni, vagy figyelmen kívül hagyni és továbbgörgetni? Minek ebbe is belepaszíroznod a politikát?
Igazándiból HE fórum miatt szivárgott ki az információ, és mint utólagos elemzések kiderítették, nevesíteni is tudom, hogy ki miatt kapok mostantól ilyen hirdetéseket.
![]() Szó volt róla, hogy Gery78 és Granpa eljönnek karácsony környékén/után valamikor ebédelni. Erre malacsültet gondoltam, csak azon problémáztam, hogy hol kapok malacot. Gery78 mondta, hogy a szomszédjukban van egy jó bolt a tesója szerint, ott mindent lehet kapni, még kenguru farkat is. ![]() Mivel nem tudta megmondani, hogy pontosan hol van/csak kamionnal érkezőket szolgálnak-e ki/meg lehet-e állni a bolt előtt-van-e malac készleten, ezért rákerestem. Na azóta ekkora barátom a Matusz-vad kft. ![]()
Láthatóan a hentes maffia piszkos keze tette be a lábát. Mindig kicsiben kezdik, először csak az étvágyad szolgálják ki, függővé tesznek, végül kénytelen leszel magad is népsuerűsíteni, majd konkrétan árulni is a ciccot. Az életeddel játszol/játszanak a nagy üzletükért.
A legdurvább az ételmaffia: aki elkezd enni nem tudja abbahagyni! Ideig óráig még talán, de garantált a visszaesés! Örökös függőség, a legnagyobb biznisz!
Részt vettem szó suerint a hentesmaffiában, tudom miről beszélek. Nemvsak vittem a kiskereskedőig, hanem személyesen kereskednem is kellett vele. Borzasztó ez...
De a lényeg, amit mondtál, teljesen csapdába ejtenek ezek. És még gondold el: az életmaffia! Megszülnek -nem kérdezik, akarod-e. Élned kell, emberi közösségben, nincs kiút, hiszen még a remete is (tudod, a hamutfejreszóró) részt vesz az emberi életben, csak kicsit távolabb a többiektől. Hiába vetnél véget az egésznek hamarabb, valójában akkor is életed végéig éltél. Nincs menekvés előlük. Az életmaffia változatosan zsákmámyol, ha úgy tennél, hogy ne légy a hasznára, akkor a másik üzletágának a hasznára leszel. A hozzászólás módosítva: Feb 23, 2023
De, minden prociban fizikai magok vannak. Az megint más kérdés, hogy bizonyos procikban bizonyos egységek duplázva vannak, és sw támogatással több magnak látszanak, ami a teljesítményben is jól tud jönni (pl. spekultív végrehajtás, cache miss). Ezt hívja az intel HT-nek, ez az ő jogvédett elnevezésük erre asszem. Először amúgy valami Netburst architektúrás Xeon prociban jelent meg intel prociban, aztán a Core arch. elején eltűnt, aztán megint visszajött. De a lényeg, hogy ez bios-ban kikapcsolható, mert van olyan workload, ahol nem növeli, hanem csökkenti a teljesítményt. Ezt az offot én részemről itt lezártam.
Ja, azt hiszem félreértettél. Egyrészt ugyanarról beszélünk.
![]()
S még itt is.
Mesterséges intelligencia.
Sziasztok!
Hungarocellt mivel érdemes ragasztani farostlemezre? Olyan ragasztóra gondolok, ami nem eszi meg.
Én Osb lapra stukkó ragasztóval ragasztottam Bővebben: Link
Purhab ragasztó
Csakis faragasztóval! Lassan fog száradni mivel a nikecell nem szívja magába a nedvességet, de utána örökös, levésni sem lehet. Én ezzel ragasztom fához és OSB-hez is már vagy 20 éve, kint van melegben fagyban esőben és bírja.
Köszi!
A purhabra gondoltam én is, de attól tartok hogy utólag tágul és hepehupás lesz. A stukkó ragasztó lesz talán a legjobb. Nálam nem osb van, ez valami 50+ éves farostlemez. Arra is fog a faragasztó szerű anyag? A hozzászólás módosítva: Márc 1, 2023
Aki meg elég erős ahhoz, hogy abbahagyja, annál az elvonási tünet a lassú éhhalál.
Ki van ez találva. Talán a prána evők túlélhetik, de az még nem bizonyított. ![]()
A farost lemez erősen kockázatos, pláne ha régi. Ráragasztod a felületére de az anyag rétegesen szétmállhat, így egy vékony réteget magával visz a ragasztó.
Mindig is tudtam, hogy Elvis nem halt meg
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |