Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Szia!
Nettó ár / 0,2 = Bruttó ár;<=> Nettó ár*5 Nettó ár * 0,2 = Bruttó ár; <=> Nettó ár/5 Eggyik se jó, neked az kellene, hogy Bruttó ár= Nettó ár *1,2 Elnézést ha téves, a matematikája, az jó, esetleg, lehet,hogy a fogalmakat összekeverem, régen kellet már ezeket számolni. Üdv. Tóbi
Óóó köszi, végr elindulhatok valahogy a nettóktól...
Esetleg Excel függvény valakinek?
Másnál nem szórakozik az MSNen? Beszélgetnék eggyik fórumtársal, és valaik látatlanul beírkál a nevemben. És nem gép.
Van ilyen progi igen... Kivel beszélsz? Mert valószínű h ő az.
Hát akkor kedves egy fórumtárs, de szerintem nem ő szidja a saját szüleit
=(SZORZAT(A1;1,2))
Ha A oszlopba beírod a nettót, akkor B oszlopban megjelenik a bruttó. Kávét esetleg?
Alapból úgy nem tud más írni msn-en csak te mert ha valaki bejelentkezik a neveddel nálad kilép...
Igen, ha az létező személy, itt meg totál szellem volt. És az elektro ismerete, csak rombolásra hajlanak.
Hidd el ezt valószínű ő csinálta... Máshogy nem lehet ilyet csinálni. Én tudom melyik ez a progi csak ide nem írom ki
ok kössz akkor annyit teszek bele
@sound.man Ismered a trójai vírusokat? azzal bárki irányíthatja más gépét távolról és akármit írhat msn-en is.
Neem, isten ments később jöttem rá hogy is van a +20% nem kell KV nem is szoktam inni... "kapucsínózok"
Egyébként az vírus... az MSN-es. Nekem is volt. Írt nekem, (a vírus egy partnerem nevében) hogy szia... stbstb, mint ha egy normális felhasználó írta volna, aztán kiderült hogy az a partner be sem volt jelentkezve mert dolgozott. Ez egy délelőtti eset volt. Azért is érdekes volt mert úgy néztem mintha ezeket már írta volna. Igen, mert a beszélgetégi előzményből szedett ki random szövegeket... Nem akarok ördögöt festeni a falra de nekem volt már ilyen...
Ismerem... az csak így nem megy. Hidd el.
Egész nap szakadt az eső, szerintetek nekiálljak egy esővízszint mérő projectnek a napkövető helyett vagy várjak holnapig?
Link nem volt mellette?
amúgy ilyen már velem is előfordult hogy hozzá se nyúltam a billentyűzethez és mindenkinek küldözgette az ilyen üzeneteket hogy "Jé itt te vagy és www.a te címed meg még valami.com"
Igen az vírus volt... Siekeresen én is ráklikk.
tegnap előtt amikor faterom jött volna hazafelé az autóval, sikeresen eltört a gyújtáskapcsoló zárbetétje. Ma volt alkalmam menni az autóval. Nagyon durva csavarhuzóval indítani . fateromnak is jó lehetett ott az utca szélén elkezdeni lebontani a burkolatot, meg a gyújtáskapcsolót szétszedni. ha egy rendőr meglátta volna, biztos nem nézte volna tolvajnak.
Srácok!
XP-vel tudok távsegítséget nyújtani Vista-ra, vagy csak azonos OP rendszeren működik? Idézet: „Egész nap szakadt az eső, szerintetek nekiálljak egy esővízszint mérő projectnek a napkövető helyett vagy várjak holnapig?” Szerintem a nagyméretű fahajó összeállításának láss neki, meg az állatok begyűjtésének... És akkor úgy 2000 év múlva majd szentként fognak tisztelni! :hehe: :eplus2:
Felvettek a fősulira (Kandó), de nem tudom eldönteni, hogy örüljek-e neki! Kérdezem Tőletek a fejemben már megfogalmezódott válaszomat! Szerintetek ilyen önvéleménnyel normális vagyok?!
Te honnan tudtad meg? Mert én nem kaptam semmiféle értesítést!
Vagy hogyan lehet kiszámolni hogy a jegyeim alapjján hány pontom van?
felvi.hu-n tudod megnézni, ha be vagy regisztrálva!
Ennek örülnöd kellene. :yes: Ha nem így van, akkor meg kell keresni ennek az okát, és azt orvosolni!
Mindennek örülni kell, ami sikerült, már csak azért is, mert ha később mégsem jön össze, nem biztos, hogy az lesz a rosszabbik eset.
Gratulálok Kicsit a másik véglet: anno engem is felvettek a Kandóra, de nem volt egy vasam sem, szüleimnek szintúgy, emiatt inkább halasztottam egy évet, elmentem katonának. Utána Miskolcot választottam a közelsége (és a levelező tagozat melletti meló lehetősége) miatt, és utáltam a világot, amiért ki kellett hagynom Pestet. Mostanra azt mondom, pont jó volt ez így... Szóval ne aggódj, annál rosszabb nem történhet veled, mint ha nem csináltál volna semmit |
Bejelentkezés
Hirdetés |