Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
A körmök közt meg hézagok, amit illik kitölteni szivárgás, falslevegő etc. okán.
Köszönöm a válaszod!
Megragasztanám,de az nem járható út,már próbáltam.A száradási idő nem lenne gond,van másik kandalló helyette,nem kell azonnal,csak mint lehetőség merült fel bennem.
Sajnos,Zalaegerszegen nincs olyan barkácsbolt ahol samott lapot lehetne vásárolni,végigjártam.Ennyi év után (15-20 év) nem tudom milyen "márka" lehetett,csak hasonlókat látok cirka 150 ezer magasságában,de azok mérete nem jó.A Praktikerben is csak minimális a választék,ha lenne simán méretre vágnám.
Köszönöm a válaszod!
Ezt láttad már?
Igaz Pesten van, de ha nem sürgős, akkor csak jársz, vagy jár valaki arrafelé... Ezen mondjuk koncogtunk egy sort. Idézet: „Fontos Tudnivaló! Sparheltek, kandallók vagy nagyobb csomagok kocsiba juttatásához segítséget kolléganők nem tudnak nyújtani. Ezt kérem minden esetben legyenek kedvesek figyelembe venni és segítséggel érkezni helyszínre!” A hozzászólás módosítva: Okt 10, 2023
Köszi! Én is úgy tudom, hogy bemehet a levegő. De majd megmondom neki. Ha tesz akkor sem csinál vele rosszat gondolom .
Ez alapján sem fogunk már tájékozódni, ha megyünk Kurca torkolatot nézni.
Pedig elég jellegzetes volt...
Az érettségi tablóra a képet, a Kurca partján fényképeztük.
Mi a neve ennek a lefolyónak az alján található hajlatnak ahol a víz megakad és elzárja a csatorna bűz útját? Minden fajta kereső szót használtam.
Megint kályha.
A hőálló tömítőzsinórt mivel szokták beragasztani a résbe az ajtón? Az egyik eladó azt mondta, hogy vízüveg, a másík pedig samott. Meg nézem meg a neten. Esetleg tudja valaki? Köszi!
Én a mellékletben lévővel ragasztottam bele pár napja. Itthon az ajtóban lévő vájatból éppen csak kilóg a tömítés, szinte ragasztó nélkül is benne marad.
Mind a kettő van.
Én is ragasztót kértem, de nem tudták milyen kell. Különben azt láttám a neten, mármint ragasztót .
A zsinór csomagolására nincs írva semmi. Akkor nátrium-szilikát tartalmú ragasztót kell kérnem.
Köszi!
Bakman mester posztjára majdnem írtam valamit, aztán láttam hogy nem Technocoll, hanem Technicoll.
A ragasztó kb. kőkeménységű lesz kötés után. A folyamat: ragasztót belekened a vájatba, belenyomod a méretre vágott tömítőzsinórt. Becsukod az ajtót és 24 órán át nem piszkálod, ennyi idő kell a ragasztónak a teljes kötéshez. Vágás előtt, közvetlen a vágás mellett tekerj egy kis ragasztószalagot a tömítőzsinórra, mindkét oldalra, mert a vágás után azonnal foszladozni kezd.
Én a "sarkokba" kb. két, az oldalak közepére kb. egy-egy kávéskanálnyi ragasztót raktam, eddig jónak tűnik. A ragasztó sűrű, a tömítózsinór nem szívja be, a kilógó szálakba fog kapaszkodni. A zsinór alatt ne legyen egy helyen sok, mert össze fogja ragasztani az ajtót a kályhatesttel ha a zsinór kinyomná a kencét.
Te profi vagy ebben. Majd mondom az eladónak megnéztem a neten.
Köszönöm a segítségeteket! Idézet: „Majd mondom az eladónak megnéztem a neten.” És akkor ebben teljes mértékben igazat is mondtál.
Lehet, hogy majd az eladók is tőlem tudják majd meg milyen ragasztó kell.
Sziasztok!
A fórumon belül lehet valahogy felhasználóra keresni? Pl. ha vissza szeretném keresni a saját hozzászólásaimat...
Lásd a képen. Fent "Fórum"-ra klikk, és a kép szerint beírod, és "Keresés módja"-ban is választani.
Németül tudóknak klasszikus: (re)barbara
Gyerek koromban volt valódi bőr foci labdám de mint ha most már csak műbőr sz....at lehet csak kapni. Vagy tévedek? Ha még van hol lehet kapni?
Van bőrből is. Válogass belőle.
Hőálló szilikont keress és használj álláspontom szerint. Kéménybéleléssel(is) foglalkozom, használom a szilikont..innen a tanács.
Általában piros színű, 1000 °C a hőtűrése, akár vegyestüzelés, kandalló vagy gázkészülékhez is megfelelő és nagyon tapad szinte mindenre. A kötés után is rugalmas marad
Néha még magam is meglepem, azon, hogy miért jutnak eszembe teljesen felesleges dolgok. Ez esetben az, hogy mire is használható sok funkciója mellett a gőzölős vasaló. Többek között tökéletesen passzol a formája a nagyúr arcberendezéséhez. Még jó hogy haladunk a korral és az okos kijelölés segítségével pillanatok alatt készíthető bármiféle összeollózott kép.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |