Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Erre én is rájöttem, de hogy jó-e vagy sem, azt kéne tudni.
Szia. Szeretném az Alu hangszóródobozt és a két iPod dokkolót. Írok mindjárt pirvát üzenetet
Rendben. Félretettem a hangszóródobozt és a zászlós, meg a szürke iPod-dokkolót.
Sziasztok!
Dunakesziről vihető a mellékletben szereplő trafó. Amikor teljesítenie kellett volna, akkor nem sikerült neki, így kicserélzem kapcsolóüzemre, ez pedig megmaradt. Postázni nem fogom, esetleg munkaidőmben Budapest 3. Kerületében, vagy 13. Kerületében odaadom egyeztetés után. Rókaposta még játszhat, de nem minden nap járok automata felé.
Szia!
Én köszönettel elfogadnám, átvétel a 3. kerületben.
Rendben, tied lehet. Többi privát üzenetben.
Szia!
Ez a harmadik adag + az Icecrypt és Manhattan Plaza jól jönne nekem. Rókaposta megoldható lenne? Amennyiben más is szeretné valamelyiket, akkor akár osztozkodhatunk is.
Szia!
Eddig senki nem jelezte, hogy neki kéne, így szerintem egybe mehet.
Szerszámos táska, minőségi alig használt szerszámokkal ingyen vihető. Posta nincs, érte kell menni.
Betehetted volna az ingyen elvihetőbe.
Szerk.: Eltévedtem, vagyis elsodródtam. A hozzászólás módosítva: Nov 13, 2023
Bp. 17.-ből elvihető pár cucc szerdán estig, akkor megy a lomtalanításba.
A matracpumpa, a hinta és a 2 személyes sátor is hibátlanok. A tápok egy része jó, de sok köztük az angol dugvillás. A hosszú alu pálcák egy régi lengyel turistasátor vázcsövei. A kétkarú lámpocska E14-es foglalatokkal rendelkezik, benne vannak az izzók is... Most el kell mennem, csak du. leszek elérhető. A hozzászólás módosítva: Nov 13, 2023
Hi!
Vinném a 2 személyes sátrat. Üdv, Rukh
Szia,
A tápokra és a hosszú alu pálcákra jelentkezek. A hozzászólás módosítva: Nov 13, 2023
Milyen jó lenne itthonra egy NASA feliratú kalapács.
A hozzászólás módosítva: Nov 13, 2023
Szia! Postázol is ? Ha igen,akkor a két szifon érdekelne.Meg ha esetleg visszamondják a sátrat és tápokat,akkor beállok a sorba. Köszi. Vagy esetleg M5 Kecskemét felé jársz ?
A hozzászólás módosítva: Nov 13, 2023
Bocs, postázást nem vállalok... nem jár valaki(d) errefelé?
OK, tied a sátor. Írj magánban, mikor jönnél.
Ha úgy érted, hogy el tudod vinni neki, akkor OK, köszönettel átadom. Eljössz a szifonokért?
Ha erre jársz, és elhozod, akkor azt nagyon megköszönöm.
Korábban többen hirdettek PC tápokat jókat-rosszakat, nem tudom maradt-e még valakinek amit fel tud ajánlani?
Szia!
A kétkarú lámpásra jelentkeznék. De még megkérdezem a kollégát itt a fórumon hogy elhozná é nekem...
OK, félreteszem.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |