Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Szomorú. Nekem csak 2 évre adták meg. Micsoda emberek vannak?
Majdnem anyósomnál is nagyon csóválta a fejét a doki jogsi hosszabbításnál.
Mi a baj, doktor úr? Úgy igazán semmi, csak hát az a 83 év...
Az utcánkban van, aki elkerülte a 85-öt és vezet. Régebben is volt egy, de az abbahagyta.
Nagymamám 80 körül hagyta abba a vezetést, mert annyira összement, hogy már nem látott ki a kormány mögül.
Idézet: „Nagymamám 80 körül hagyta abba a vezetést,” És megállt a kocsi 80-ról?
Periszkóp. Még a tengeralattjárókból is kiláttak vele a víz alól.
Érdekes. Engem annak idején megvárattak pár évet, hátha növök még, hogy kilássak.
Magasabb azóta sem lettem, de találtam egy párnát Aki kéri, azzal egyeztetek. Egy úton egyszerre legfeljebb egyikünk...
Ő csak úgy önszorgalomból úgy döntött, jobb nem vezetnie most már. Meg gondolom az is rásegített, amikor anyukámnak panaszolta, hogy nehéz az M0-on tartani a 130-at. Na ez még a régi betonokkal kettéosztott szűk M0 volt, végig 80-as táblákkal, amiket ezek szerint nagymamám nem vett észre
Amellett, hogy az M0 az nem autópálya, hanem autóút, ahol nem 130, hanem 110 a megengedett sebesség...
Nincs ezzel semmi gond. A dobozban úgy sem látszik. Egy oktatom mondta.
Az áram tudja merre menjen. Csak mi nem.
Igen. Mire mi kibogoznánk az áram már addigra futna egy pár kört. Mi már nem biztos.
Állítólag 1943-ban az IBM vezérigazgatója azt mondta, hogy összesen 5 db számítógépre lesz szükség a világon.
És mennyire igaza volt! A munkahelyi asztali gépem, a munkahelyi szerverem, az otthoni gépem, az otthoni NAS-om és a mobiltelefonom - és ezek bármelyikével el tudom érni a többit az egész világon. Megvan az 5 db!
Hi-hi. És mindegyiken Windows fog futni. Ezt nem merték már akkor sem kijelenteni.
A hozzászólás módosítva: Nov 30, 2023
A felsorolt 5-ből csak kettőn fut windows... És amikor megszűnik a 10-es támogatása, esélyes, hogy, még azokon sem...
Vajon mit szólnának az IBM akkori mérnökei? Ha visszautaznánk az időbe és megmutatnánk nekik a Windowst egy nagy képernyős LCD monitoron.
Megmondanák, hogy "-64 kbyte RAM mindenre elég."
.. Azt nem Billy bácsi mondta? Ja nem, ő 640-et mondott!
Naptár a jövő évre, amit csak az elektronikusok értenek...
Mivel az ellenállások színkódjait nem tudom olvasni, ezt még én se értem, pedig nem vagyok "zokni" az elektronikához.
Pedig egyszerű.
Alap a szivárvány színei: vörös-narancs-sárga-zöld-kék-ibolya ez 2-7 közötti számokat adja. Előtte van a fekete-barna, ez a 0 és 1, utána a szürke-fehér a 8 és 9. (Tehát a sötétről világosodik ki)
....egyszerű... Színtévesztő vagyok. A szivárvány is kifog rajtam, nemhogy az ellenállások. De a multiméter mindig segít! Ezért csak hobbim az elektronika ( és a villanyszerelés - amit édesapámtól tanultam), nem a szakmám.
Lettem a 100. feliratkozód.
Természetesen megkapod az 1 órát . Most indul !
A hozzászólás módosítva: Dec 4, 2023
Már ki is éltem minden percét, amúgy is figyelem a csoport munkásságát a csoportban.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |