Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
Megnéztem újra...az tényleg "speciális". Behatoló aprólények elleni védelem! Én a fekvő kártyahelyeken kerestem ...de van ott egy AGP slim kártyahely, meg kettő vízszintes PCI a 90 fokos fordítón.
A hozzászólás módosítva: Okt 8, 2024
Egy VGA kártya-imitátor...
Lehet, hogy a bankban valaki lenyúlta a VGA kártyát, és a helyére tette ezt, hogy ne vegyék észre. Mintha egy VGA kártyáról lett volna lefűrészelve... Már a külső fényképen is furcsa volt, nem tűnt "rendes" kártyának, pl. a tartólemez is olyan tákoltnak látszott. A hozzászólás módosítva: Okt 8, 2024
Igen, a fotóból jól kivehető módon ez egy hibás/PCI kártyáról lefűrészelt darab. A tolvaj legalább annyiból korrekt volt, hogy nem szabotálta a rendszert egy hibás kártyával.
A gép korából ítélve ez a bűncselekmény már többszörösen elévült. A hozzászólás módosítva: Okt 8, 2024
A számok alapján az egy 2003-as radeon 7000 64m ddr csonkja ...
A hozzászólás módosítva: Okt 9, 2024
Lehet hibás volt, de így érkezhetett hozzám.
A dobozokban is van több "nem százas" VGA...kirakni egy vitrinbe, tökéletes . Videoton potméter gombokSziasztok!Hozzám jutott egy ilyen jólismert VT receiver. A képen látható állapotban van, vagyis egészen szép (és megvan még a hangolókulcs is a memória rész fedele mögött), CSAK... valaki "lelopta" róla az összes potmétergombot. Ha valakinek van itt bontásból / elfekvőben, köszönettel elfogadnék 4 db-ot belőlük.
pvc csőHali!nem elektronikai a kérdés. Esetleg van e 150mm-es pvc lefolyó csöve valakinek ami megmaradt hulladék és csak kerülgeti egy kb 100mm-es darabtól megszabadítanám.
Idézet: „150mm-es pvc lefolyó csöve” Ne így keresd, mert 150-es lefolyócső nincs, 125-ös illetve 160-as van. Tény, hogy a 160-as névleges belső csőátmérője 150 mm, de se a kereskedők, se a vízvezeték-szerelők nem mondják ”150-esnek”.
Megnézem, mintha nekem lennének olyanok. Majd üzenek, ha megtaláltam.
köszi, de nekem a külső mérete kell 150-155mm egy speciális dologra szeretném használni.
Megmentettem lomizásból egy porszívót, de nincs benne porgyűjtő, műhely porszívónak, illetve forgács elszívónak használnám A hozzászólás módosítva: Okt 17, 2024
Ha még pontosabbak akarunk lenni, ez a méret már nem lefolyócső, hanem csatornacső... KG160, stb.
Füstcsövet árulnak 150-es átmérővel (fémből).
Én tavaly 150mm-es vékonyfalú légtechnikai csövet vettem egyéb célra.
Jelentem délután megérkezett Veroka doboza, Lazsi cuccaiért 6.-án megyek.
Szia!
Akkor a 160-as jó lesz, hosszában elvágod, kivágsz belőle egy akkora párhuzamos szakaszt, hogy összenyomva kiadja a kívánt méretet. Ezután összeragasztod, van kifejezetten PVC csövekhez ragasztó, de a Palmatex is jó lehet, vagy az észteres hígító. Intel i915 i925Üdvözletem!Megnéznétek esetleg, hogy valakinél lapul esetleg Intel i915 / i925 chipsetű, (LGA 775 foglalatú), alaplap? Illetve Nvidia Quadro kártya?
Egy 31,4 mm-es csíkot kell kivágni belőle.
Elactrofan! Pontosan nem tudom, mire kell az a 150-es cső. De! Van komplett ciklonom, kb. D140x450 méretű. Sőt, ha nagyon kell, porszívó is van hozzá. Igaz, nem ipari porszívó. A hozzászólás módosítva: Okt 18, 2024
Nálam a pincében - ha jól emlékszem rá - egy csaknem komplett számítógép lapul.
Azt hiszem, abban még LGA775 foglalatú alaplap van - valami Pentiumos processzorral. A gép teljesen működőképes, csupán a merevlemez hiányzik belőle. Ámde attól az még ingyen elvihető! Hogy az alaplap chipsetjei milyenek, azt sajnos nem tudom. (és azért nem szedem szét)
Granpa öccse (fórumtárs) ott lakik a szomszédban, ha hege88-nak kell, akkor november 16.-án szivesen elviszem Rákoshegyről.
"Fórumtárs" már semmiben nem vesz részt, nem fogja expediálni.
Hege88 fórumtársunknak ha kell, akkor valahogyan csak megoldom az "expediálást".
16.-án Budapest -> Csongrád -> Szentes -> Hódmezővásárhely körre Sany mesteren (igazándiból Ő is csak Csongrád-Csanád Vármegyében venne részt a túrán) kívül más jelentkező nincsen, azaz hely bőven van az autóban.
régi RF modulátor?Hali! Valakinek a pincében, garázsban, stb. nem lapul esetleg egy régi RF modulátor, amivel kompozit (A/V yellow) kimenetet tudnék átvarázsolni koax-ra?
Szinte minden kidobott műholdvevőben, DVD lejátszóban és videómagnóban lapul egy...
Nemigazán lapul mindegyikben. Van amelyikben állítottan van szerelve
Megnéztem - és megtaláltam! Pontosan 4 darab.
Elviheted ha kell.
Nagyon szépen köszönöm az utánajárást, jelentkezem üzenetben.
Oké, és ha nincs benne tapasztalatom, azt is megtudhatom esetleg, hogy hogyan tudom azt számomra modulként felhasználható formában kitermelni?
Egyébként volt egy LG DVD-VHS lejátszó kombó, aminek a kazettamechanikája menthetetlenül megnyekkent... csak attól tartok, pont ezért, mert menthetetlen volt már ÉS ezt én balga, rá is írtam, szüleim már rég kidobták. (amit maximálisan megértek, már ált. suli óta kb. gyűjtöm fel a cuccokat, ők meg csak tűrnek és tűrnek :bonk Plusz amúgy mi van, ha az egész elektronika egy NYÁK-on van? Vissza kell nyomozni a kapcsolást, elemenként kiszedni és újra összerakni? Mert a visszanyomozás részében lehet, hogy még nem lesz elég szakértelmem. Vagy az ott már csak egyetlen chip lesz? Vagy egy shield-el egyértelműen körülkerített dolog?
Úgy érted, hogy a csatorna nem állítható?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |