Fórum témák
» Több friss téma |
Köszi. A 30N13 helyett keresek megoldást, lehetne kicsit erősebb is. Esetleg abban tudsz segíteni, hogy mi lenne jó?
Ha teljesen azonos a két készülék elektronikája mint mondod, akkor a 30N03 is jó kell legyen bele. Itt vannak az alternatívái.
A 30N13-ról sajnos semmit sem találtam.
Ugye ez két parkside ütvecsavarozó. Az újabb 30N13 a régebbi 30N03. Látszólag ugyan az minden. De a 30N13-ról semmi infó, pedig mint nemrég észrevettem az akkus vésőgépben is az van. Mind a két gép esetében ugyan az a hiba, hogy porrá ég egyik másik 30n13-as fet.
Ha látszólag ua. minden, akkor a helyedben megpróbálnám a 30N03-al, ha olyan még nem épült bele a nyákba.
Az lesz. Mint kiderült van is itthon AP30N03. Köszi!
A hozzászólás módosítva: Okt 12, 2024
Sziasztok, köszi mindenkinek (pipi, proli007, uniman, tothbela, hg6dab) a választ, most látom csak.
(Lábmasszírozó gép javítása téma) Nekem be van állítva, hogy küldjön a rendszer e-mailt - nem jött, csak vártam, vártam, gondoltam, senki nem válaszolt még. Erre most látom, milyen hamar reagáltatok. Nagyon köszönöm, meg is kezdem a javítást!
Talán érdemes volna engedélyezni a böngésződben az értesítések megjelenítését az oldalhoz,
így kapsz egy felugró ablakot, ha valaki válaszolt az üzeneteidre. Kondenzátor értékSziasztok!A képen lévő smd ellenállás értékére lennék kíváncsi. Jól gondolom hogy 47µF/25V ?
Jól gondolod, csak azt nem hogy ellenállás.
Mi lehet a TE 3 jelű alkatrész?Sziasztok bekarikáztam a képen egy diódát. Arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek az milyen alkatrész?Működés közben 5VDC esik rajta. A mellette található R5D jelű alkatrész neve:LM4040D50FTA Köszi
Ha 5V esik rajta, akkor gyaníthatóan 5V -os zéner.
Z1046AI,Lehet kapni itthon?ha kicserélem működni fog?Üdv.Érdeklődnék egy alkatrészről,Z1046A Regulátor.Ez egy M-audio code49-es,midi billentyűben van.Sajnos 9V-helyett 12V-ot kapott,és fel púposodott. Most a világítás nem működik,viszont az usb része midivel igen. Szeretném ki cserélni ezt az alkatrészt ha lehet,és a kérdésem,hogy lehet e rendelni itthon,vagy csak kűlfőldről? Továbbá ha tudna valaki egy linket vagy esetleg volna valakinek el fekvőben. Előre is köszönöm a választ. https://allmartbd.com/product/z1046ai-2a-simple-buck-regulator-sop-8p/
Esetleg ez lenne az?
Viszont érdekes akkor, mert elvileg 16V a bemenő max fesz, akkor hogy hasalt meg 12V -tól? Lehet ott még más gebasz is. Mindegy, ha nem félsz alis rendeléstől, és megér neked ennyit egy próba. A hozzászólás módosítva: Okt 15, 2024
Fantom táp adapteŕ és csatlakozó, XLR-kábel és mikrofon közé(pl.csiptetős vagy kamerákhoz való mikrofonhoz)
Régebben nagyobbrészt trafós nem stabilizált tápokat adtak a midi billentyűkhöz, ezek kis terhelés és nagy hálózati feszültség (nálunk jellemzően 247V) mellett akár 20V-ot is kiadnak.
Köszönöm a segítséget.
A faterom mondta,hogy 12v-ot kötött rá.9V-helyett. A kérdésem ,ég az volna,ha meg rendelem ezt az alkatrészt,akkor csak be forrasztom és működik?Ugy olvastam hogy programozni kell?
Programozni ezt? Ezt biztos nem, mivel egy egyszerű DC-DC konverter. Hol olvastad?
Ha az adatlapra gondolsz, azt a programozást ne vedd szó szerint, csak annyit tesz, hogy a feszültségosztót méretezni kell, a feedback lábra csatlakozó két ellenállással. Az adatlapon meg is vannak adva az értékek néhány gyakran használt fix feszültséghez. Persze az eredetileg már benne van a készülékben, különben hogy működne. Viszont így látatlanban azt senki nem fogja neked garantálni, hogy ha csak az IC-t cseréled ki menni is fog, mint írtam, sérülhetett akár más is, viszont akkor az már nem ebbe a topikba tartozik. A hozzászólás módosítva: Okt 15, 2024
Értem köszönöm a segítséget.
:-// :-\\\\Estét, van itt egy FPC10155L jelzésű tablet LCD képernyő. Ehhez kellene adatlap, vagy meghatározni milyen jelet fogad, hogyan mivel lehetne felhasználni más alkalmazáshoz. A csatlakozó 50 pines FPC.A panelook.com nem ismeri. A hozzászólás módosítva: Okt 19, 2024
https://www.aliexpress.com/w/wholesale-hdmi-to-50-pin-lcd.html
https://vi.aliexpress.com/item/1005006174931840.html A hozzászólás módosítva: Okt 19, 2024
Egy fél lépéssel előrébb vagyok. Tehát akkor ez most TTL 50 pin, vagy LVDS 50 pin csatlakozó?
Vagy gyakorlatilag ugyan az, csak az érintkezők miatt más a neve de a jel kompatibilis. Azért kérdem, mert van egy csavar a dologban, én ugyanis a bemenő jelet akarom kideríteni, jól gondolom, hogy az akkor LVDS, és kompatibilis egy PC -ből bontott LCD képernyővel? Ugyanis nem ezt a képernyőt akarom most felhasználni, hanem magát a tablet alaplapot, amin egy Allwiner A33 CPU van rajta beépített GPU -val, ami három féle kimeneti szabványt támogat, ebből az egyik az LVDS (16.-ik oldal) és arra kellene egy LVDS panelt rádugni, hogy nagyobb legyen a képernyő méret. De a használni kívánt képernyő B154EW02 csak 30 pines. Tehát valójában az 50 PIN alaplapi érintkező sorról kellene csatlakozni a 30 pin LVDS csatlakozóra. Ui.: Szóval nekem egy ilnyen LVDS kábel kellene, aminek a fekete csatlakozó helyett az 50 pines android alaplapra csatlakoztatható FCP vég van lábkiosztás helyesen bekötve. Meg ha volna rajta egy háttér világítás meghajtó az is jó volna. Na ilyet nem találok. A hozzászólás módosítva: Okt 19, 2024
A FPC tudjuk mit jelent, az nem a kijelző típusszáma!
A hozzászólás módosítva: Okt 19, 2024
Ezt és pár hasonlót találtam én is, a délutánom ezzel ment el, de adatlap, információ a csatolófelületről vagy lábkiosztás sehol nincs. Vagy csak nem futottam bele.
A felbontás ismert, meg az 50 pin is. Talán még a 2 féle tablet típusát is ismered, amelyben ez az LCD van. Én csak a 800x480-ast imerem/használtam: parallel RGB (1 ch, 6/8-bit) 50 pins FPC
Yuntab, 1024x600 a felbontás, ez az alaplap.
A protokoll amit keresel, a MIPI.
Nem is tudom, szembe jött ez is már, de nem vagyok róla 100% -ban meggyőződve, hogy ez az.
A képen a jobb oldali csatlakozó az 50 érintkezős megy a kijelzőre, és nem úgy tűnik, hogy sokkal kevesebb szál lenne bekötve benne. A MIPI -hez 20 pines csatlakozóból -3 nem használt, -5 a GND. Tehát kb 12-17 szál szükséges legalább. Ebben több van bekötve, és végig párhuzamosan mennek, nincs közösítve, de még a panelen se nagyon. Én azért gyanakodtam inkább erre a TTL nem tudom mire, vagy direkt LVDS -re. De a legnagyobb fal az egészben, hogy hiába keresek "connect android tablet board to LVDS screen" vagy hasonlókat, még csak nem is találok róla semmit. Amit találni, az pont a fordítottja, hogy android tablet -ből bontott képernyőre csatlakoznak HDMI -vel és hasonlók, amit te is mutattál először. Meg vagyok lőve. A hozzászólás módosítva: Okt 19, 2024
Lehet, hogy azért nem találsz róla semmit, mert nem létezik. A Texas Instruments-nél, 8 éve még biztosan nem létezett.
Úgy tűnik, hogy direkt megoldás még ma sincs rá, csak "hátulról mellbe". |
Bejelentkezés
Hirdetés |