Fórum témák
» Több friss téma |
Itt a gyári Wilo pdf de természetesen evvel sem egyezik az én bekötésem a CMSL-emben: https://cms.media.wilo.com/cdndoc/wilo252578/3625152/wilo252578.pdf
Ez ami kerreg,remeg,melegszik.
Ez hasonlít a legjobban talán, de úgy látszik az Ariston saját bekötést kért.
Szia! Azt nem tudom, hogy igyelted e, hogy a szóbanforgó szivattyú az balra forog. A többi az mind jobbra. Persze magát a házat is meg lehet fordítani csak kérdéses, hogy akkor elfér e a szivattyú házának az odaeső része, nem beszélve ha van rajta automata légtelenítő. Egy régebbi képen az I. fokozatban 2270f/p a II.-ban 2364f/p a fordulata.
Köszi, úgy néz ki van hivatalos kiváltó típus, úgytűnik az lesz. Írtam az gázkészülék alkatrész forgalmazó boltnak.
Grundfos AlphaSzervusztok.Grundfos alpha1 és 2-es hibás szivattyúkban kérem a segítséget. Csatolok fotókat is.Hol kezdjem a hibakeresést?Az egyiken végigmegy a" diagnoszttika" és utána beragad a III-as pozícióban.Nem reagál semmire utána. Láttam beázas jeleit is. Van-e benne olyan alkatrész, bármi ami ha tönkremegy, és nem cserélhető? A másikon végig megy a diagnosztika és utána E-3-as hiba üzenetet mutat ami elektromos hibát jelent. Nagyon köszönöm ha segítetek. Hol, kezdjem, hogyan? Üdvözlettel A hozzászólás módosítva: Nov 13, 2024
Ezzel semmit nem tudsz csinálni. Nem javítható.
Egy dolgot lehet vel megpróbálni mégpedig a 47µF /35V/ szilárdtest kondi cserét.
Mi az oka,hogy nem javítható?
Elmagyaráznád, hogy megértsem? Sérül benne valami, vagy? A kondit már kicseréltem. Üdvözlettel
Ez a nyák melyiké! Nem tűnik Alpha2-nek...
De,pedig Alpha2-es.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |