Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Oké, írj privátot, benne a feladáshoz szükséges infókkal.
A héten nem ígérem, hogy fel tudom adni, mert utazós hétvége elé nézek.
majdnem 100 db led dióda, UV fény
ilyen: https://www.aliexpress.com/item/32850843502.html?spm=a2g0o.order_li...8OwPEl xv ker, vagy IX ker legkönnyebben, postázással kevésbé szenvednék, de talán rábeszélhető vagyok
és lsz ne csak ide írj, mert ritkán olvasom, üzeneteimre időnként ránézek, köszi
Szervusz! Köszönettel elfogadnám az UV LED-eket, írok privátban is.
Te pedig LÉGY SZÍVES (!) a szükséges helyeken használj nagybetűket, és ne rövidíts!
Szia Tomee!
Esetleg ha a műszerdoboz még meglenne, jelentkezem rá! Köszönettel Stefy Számítástechnikai retro könyvekIngyen vihető Pécelről.Delphi Photoshop Turbo Pascal 1 darab PS2 billentyűzet.
Akkor tiéd.
Hogyan jut el hozzád? Nem nagyon postázgatnék. Régebben is lecsaptál ha jól emlékszek egy monitorra is meg ledizzókra nálam. Még nem értél ide értük
Van szép autód, Pécel és Zugló csak egy macskaugrás.
Kis kirándulás és házhoz viszed (és még csomagolni sem kell). hozzászólásaEgy nagydoboz alkatrészbánya panelek alkatrészek.Ingyen elvihető Sárszentmihályról. Nem postázom. A hozzászólás módosítva: Nov 25, 2024
Ha nem sürgős elvinne köszönettel elfogadnám.
Imre
Kb.mennyi idő?
A hozzászólás módosítva: Nov 25, 2024
Inkább privátban részletezem mikor merre járok
Szia! Ha a fiókok fogantyúit nem használnád fel, azért "felugranék". Hat darab jól jönne ha neked felesleg lenne.
Ilyen "jellegű" paneleket én is kaptam, tök ilyen alkatrészek voltak rajtuk. (értsd: ilyen aluházas trimmerek, ilyen sötét barna ellenállások, kondik stb. ellenállások érdekessége volt, hogy némelyek általam korábban nem látott ellenállás sorból valók voltak pl: 1,83kOhm 551Ohm stb.)
Azt hiszem talán valami ASY típusú 80-as évekbeli számítógépből volt. De persze lehet egész más is, én évekig bányásztam belőle alkatrészeket....
kábelekért voltam nálad legutóbb, simán lehet, hogy a monitor meg a led elfelejtődött, passz, most így nem is emlékszem rá. Írtam privátot mindenesetre. A járást ismerem oda, szóval azzal nem lesz gond.
Szia
OK. A fogantyúkat eljuttatom hozzád. Többit privátban. Ingyen elvihetőIngyen elvihető mindenféle távszabályzó, az állapotukról nem tudok semmit. Egyik másik DVD lejátszó, de van amelyik TV, vagy video. Sohase használtam őket, így nekem csak felesleges, mivel nincs mihez ...
Ugyaninnen ingyen elvihető régi, de működő Medicor gyártású 9 voltos akkumulátor töltő
Elvihető tápegységgel együtt General Electric üzenetrögzítős telefon. A telefon-rész valójában működik, viszont az üzenetrögzítős részét én sohasem tudtam használni.
Elvihető egy Kenwood KRC-257R típusú autó-magnósrádió levehető előlapja. A rádió nincs meg.
Szia !
A Philips-et elfogadnám ha megvan még! Köszi Stefy AkkutöltőSziasztok!Hibás akkutöltő elvihető Dunakesziről. Posta nincs. Jelentkezni először itt, majd jöhet a privát üzenet. |
Bejelentkezés
Hirdetés |