Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
Lapozás: OK   127 / 127
(#) szs válasza Remci hozzászólására (») Dec 1, 2024 / 1

Van bizony ilyenem, sőt, egész törött képernyőjű TV hozzá -azaz alkatrészkinyeresre való.
Csak feléd évek óta nem jarok, nem tudom, hogyan juttassam el
(#) Remci válasza szs hozzászólására (») Dec 1, 2024 /

Szia! Nekem bőven elég lenne a talp, ha esetleg postázni tudnád,úgy is jó lenne. Persze a költségeket állom.
(#) szs válasza Remci hozzászólására (») Dec 1, 2024 /

Jó. Igyekszem dobozt találni, amiben elfér, a nejem pedig hétfőn-kedden itthon lesz, fel tudja adni.
(#) szs válasza Remci hozzászólására (») Dec 1, 2024 /

Becsomagolódott.
(#) Remci válasza szs hozzászólására (») Dec 1, 2024 /

Köszönöm, írtam pü-t.
(#) FAZ1 válasza Poli hozzászólására (») Dec 1, 2024 /

Köszi!
(#) FAZ1 válasza FAZ1 hozzászólására (») Dec 3, 2024 /

Mellesleg megjegyezném
- a Lomex-ben például egyik IC sincs. Sem az LA4550, sem a helyettesítője TEA2025B!
(#) 444Tibi válasza FAZ1 hozzászólására (») Dec 3, 2024 /

Ha rákattintasz a saját hozzászólásodban a TEA nevére, felvisz a Hestoreba ahol kapható az IC. 495 magyar forintért.
(#) FAZ1 válasza 444Tibi hozzászólására (») Dec 3, 2024 /

Már megrendeltem, várom az átvételi időpontot. Na de akkor is - egy Lomex-ben nincs alkatrész?
(#) VIM válasza Remci hozzászólására (») Dec 3, 2024 /

Szia! Előbb leszel ha csinálsz neki bútorlapból. A hátul lévő rátolós rész másolatát festőszalaggal kell levenni és felmásolni a tartó lapjára amihez a támasztó talprészt hozzáfogatod. Lapszabászaton leszabják és körbe élfóliázzák olyan színben amilyet választasz.
(#) szs válasza VIM hozzászólására (») Dec 3, 2024 /

Lehet csinálni, sőt, kell is néha sőt, én U-vasból is készítettem hozzá, amelyikhez végképp nem volt láb. A falraakasztható furatokba van belecsavarozva egy fejreállítitt T-betűszerű dolog. Jó poros már a fényképen, és sötétben, érzésböl fényképeztem

De majdcsak jó lesz Remci-nek, amit adtam.
A hozzászólás módosítva: Dec 3, 2024
(#) Remci válasza szs hozzászólására (») Dec 3, 2024 /

Igen,megkaptam,már rá is szereltem. Tökéletes. Még egyszer köszönöm.
(#) Remci válasza VIM hozzászólására (») Dec 3, 2024 /

Szia!
Köszi, az öcsém asztalos, meg tudná csinálni, de ha lehet, akkor inkább nem tákolok
(#) Régi motoros hozzászólása Dec 4, 2024 /

PCI to USB 2.0

Estét!

Keresek PCI to USB 2.0 bővítőkártyát régi gépbe, amire belülről a 9 pin -es csatlakozóval, rá tudok csatlakozni előlapra kivezethető kábellel. Ha találnátok (gondoltam több szem többet lát) alin olyat aminek belül van a csatlakozása (de nem aranyárban van), hátul nem szükséges egy USB port sem.
A lényeg, hogy előlapra ki tudjam vinni. Én csak azt az egy fajtát találtam, amit mutattam.

Vagy ha valakinél van elfekvőben, postaköltségért cserében megszabadítanám tőle. Köszi.
A hozzászólás módosítva: Dec 4, 2024
(#) pipi válasza Régi motoros hozzászólására (») Dec 4, 2024 /

Szerintem semeddig sem tart vagy a kábelt ráforrasztani a kártyára, vagy a kártya usb csatijának érintkezőire egy tüskesort forrasztani...
(#) lazsi válasza Régi motoros hozzászólására (») Dec 5, 2024 /

Ha eljössz érte Lágymányosra munkaidőben, akkor egy ilyet tudok adni.
Ugyan nincs rajta ilyen belső csatlakozó, de ott van a helye az IDC10-nek (a képen J1), tehát csak be kell forrasztani.
(Nem pont olyan, mint amit te keresel, mert ezen be van forrasztva még pár további alkatrész... és kisebb betűkkel van ráírva, hogy Made in China)
A hozzászólás módosítva: Dec 5, 2024
(#) Régi motoros válasza pipi hozzászólására (») Dec 5, 2024 /

Igen ez a B terv, bár a ráforrasztott vezeték nem olyan esztétikus ugye,
inkább csak amolyan végső megoldás...
(#) img válasza Régi motoros hozzászólására (») Dec 5, 2024 /

Miért, divatbemutatóra lesz? Ajándék lónak ne mondd, hogy neked mennyi problémád van!
(#) Régi motoros válasza lazsi hozzászólására (») Dec 5, 2024 /

Mivel vagy 350km van csak köztünk, így a személyes kontakt azt hiszem kizárt.
De kösz a felajánlást.
(#) Régi motoros válasza img hozzászólására (») Dec 5, 2024 /

Igaz ami igaz, csak én vagyok ilyen hangyás.
Mondjuk nekem az se valami esztétikus, hogy a portok túllógnak a hátlapon.
A hozzászólás módosítva: Dec 5, 2024
(#) lazsi válasza Régi motoros hozzászólására (») Dec 5, 2024 /

Az adatlapodon nem látszik merre laksz...
Költségtérítés ellenében el tudom vinni egy FoxPost-ba...

Megjegyzés: Elég réginek kell lennie az alaplapodnak, ha nincs rajta előlapra kivezethető USB csatlakozó. Nem tudom milyen oprendszert futtatsz rajta, de egy régi alaplapon esélyes, hogy régit. Én már belefutottam olyanba, hogy Win98SE nem tudta kezelni az USB portot (sem az alaplapit, sem a belerakott kártyán lévőt), hiába volt hozzá gyári telepítőlemez...
(#) Régi motoros válasza lazsi hozzászólására (») Dec 5, 2024 /

Win Xp, egy PIII -as ezeréves vas. Ez vezérli a 3D nyomtatót, meg az akkutesztelő berendezést.
Mindkettő megy a normál alaplapi USB 1-es portról, ezekhez nem is kell nagyobb sebesség.
Csak néha mikor másolnom kell Penről, na az gyalázatosan lassú ugyebár.

Ui.: Egyébként nagyon keletMo, SzSzB megye. Foxnál mennyi lenne a minimál szállítási díj tudod?
(#) Rosszmáj válasza Régi motoros hozzászólására (») Dec 5, 2024 /

Ami kilóg, leflexeled és felcsavarozol egy teli hátlapot. A toldást meg szivárványszínű szalagkábellel kell megcsinálni, hogy szép legyen.
(#) img válasza Régi motoros hozzászólására (») Dec 5, 2024 /

Az XS csomagba belefér szerintem, az 1500 Ft vagy ha van valami kedvezmény akkor 1200.
(#) uniman válasza Régi motoros hozzászólására (») Dec 5, 2024 /

...azt bárki "tudja": https://foxpost.hu/araink
(#) jani1987 hozzászólása Hé, 11:31 /

Korábbi kérés

Nem a témába vág de rémlett valami arról, hogy valaki kúpos csatlakozást keresett a szabályzó gombhoz. Rosszul emlékeztem?
(#) PetAd hozzászólása Hé, 18:37 /

Laptoptöltő csati

Laptoptöltő csatlakozóból keresek 1db-ot, lehet bontott is, csak egy hátlapba be tudjam faragni.

Bővebben: Link

Illetve ilyen értékű 0,6W-os, vagy kisebb ellenállásokból pár darabot, szintén jó a bontott is.

390k; 270k; 39k; 18k; 8,2k
560; 390; 270; 120; 6,8

Pénzzel, vagy alkatrészekkel honorálom. Viszont egy ideig csak a Budapesten a Corvin negyednél tudom átvenni, szinte egész nap.
(#) Lali67 hozzászólása Pé, 12:57 /

Samsung scx-4200 nyomtató

Keresek bontott vagy eldobásra ítélt scx-4200-at vagy csak elektronikát.
(#) még1MbR hozzászólása 20:18 /

retro fényfüzér

Sziasztok!
Karácsony közeledtével, ha valakinek már felesleges, nem használt/rossz, a képen szereplő fényfüzére van és csak kidobná, kérem jelezze, szívesen átveszem, a sajátomhoz alkatrésznek fel tudnám használni.
Köszönöm
Következő: »»   127 / 127
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem