Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Mini R50 utólagos keyless modul működèsi problèma
Lapozás: OK   1 / 1
(#) Marcell87 hozzászólása Dec 21, 2024 /

Sziasztok!

Segítsèget szeretnèk kèrni. Van egy 2002-es Mini One-om. A gyári kulcs hibája miatt egy utólagos központi zár vezèrlőt kötnèk be.
A csatolt rajz alapján kötöttem a vezetèkeket a bal alsó D jelű ábra szerint.
Az ajtóban rákötötten a nyitó ès a záró szálat, a sárga, sárga/feket, piros kapta a +12V-ot, a narancs, narancs/fekete, fekete a testet.
Mielőtt vègleg bekötöttem volna, egy akksiról leteszteltem, minden rendben működik, a távirányító nyitja/zárja.
Bekötöttem egy biztosítèk elosztóval a + t, majd egy csavar alá a testet. A kèt pont között mèrhető a 12V.
Viszont mikor bekötöttem a távirányító nyitáskor le is húzza az ablakot teljesen, záráskor meg felhúzza az ablakot.
Mi lehet a problèma? Külső akkuról ezt nem csinálta.
Előre is köszönöm!
(#) kobold válasza Marcell87 hozzászólására (») Dec 25, 2024 /

Nem egészen értem, mit jelent a külső akkus teszt (autó nélkül volt tesztelve, vagy autóban, de nem voltak összekötve a negatív pólusok, vagy...), de záráskor az ablak felhúzása normális dolog lenne, én is akarok majd ilyet csinálni a sajátomba. A leengedést nem tudom hirtelen hová tenni, az nem kéne. Az első képet nézem, aszerint én a megszakított zöld szálon mérnék feszültséget nyugalmi állapotban, illetve fel- és lefelé működtetésnél is, mert lehet, hogy egy dióda kéne csak.
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem