Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vasklorid

Témaindító: licert, idő: Aug 4, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   7 / 23
(#) Ricsi89 hozzászólása Aug 6, 2008 /

De kár, hogy az ilyenekből én mindig kimaradok. Ez a vidéki élet hátránya. én is tudnák valamit kezdeni egy pár kiló vas-kloriddal. Egy ideig nem kellene foglalkoznom a beszerzéssel.
(#) skari73 válasza lidi hozzászólására (») Aug 6, 2008 /

Pomáz
Rendszeresen mellé ütök...
Sajnálom...
(#) szamóca válasza skari73 hozzászólására (») Aug 6, 2008 /

Mély tiszteletem a Maglódi főelosztónak! :worship:
1kg FeCl3 engem is érdekelne.
(#) Frankye válasza szamóca hozzászólására (») Aug 6, 2008 /

Előjegyzésbe vetelek!
(#) skari73 hozzászólása Aug 8, 2008 /

Sziasztok!

Sajnos még mindig nincs meg a három ember, ennek ellenére holnap este Frankye megkapja az adagját
(ha tudok addig eggyeztetni vele) Hétfőn pedig Lidi-hez juttatom el előreláthatóan. (feltéve, hogy vele is tudok addig beszélni) Ha ez megtörtént itt a forumon jelezni fogom és segítek a további oszásban én is. Üdv.:skari
(#) Frankye válasza skari73 hozzászólására (») Aug 9, 2008 /

Privát ment! :nezze:
(#) lapose válasza skari73 hozzászólására (») Aug 10, 2008 /

Hello!
Ha lehet beszállok én is! Ha kell tudok segíteni a szétosztásban is, mivel elég sok helyen megfordulok az országban. A Budapest Békéscsaba közötti utat szinte minden héten megteszem, de megyek másfele is, pl. jövőhéten Hatvanba!
(#) lapose válasza Ricsi89 hozzászólására (») Aug 10, 2008 /

Augusztus végén vagy szeptember elején megyek Záhonyra és Mátészalkára! Ha sikerül összehozni és ráér addig én leviszem neked!
(#) Ricsi89 válasza lapose hozzászólására (») Aug 10, 2008 /

helló
Köszi az jó lenne. Ha majd összejön a dolog és tudsz időpontot mondani akkor szólj.
Üdv: Ricsi
(#) Frankye hozzászólása Aug 10, 2008 /

Ezúton is köszönet Skari73-nak! Tegnap megkaptam a magam vödrét, úgyhogy akinek kell, az jelentkezzen! Maglód és környéke előnyben!

Szamóca?
(#) szamóca válasza Frankye hozzászólására (») Aug 10, 2008 /

Egyeztetünk Frankye!
Vagy lemotoroznék hozzád a hétvégén, vagy egy barátom elhozná nekem mert Maglódon dolgozik.
(#) skari73 hozzászólása Aug 10, 2008 /

IGEN! Frankye megkapta és nagyon örült neki, nincs mit szívesen! Holnap pedig lidi kapja a jussát. De nálam is maradt még egy kevéske. Csak zárható edénykét hozzatok! Üdv.:skari
(#) webinas hozzászólása Aug 10, 2008 /

Sziasztok!
A BP-ieknek tudok segíteni a terítésben.
Sokfelé mászkálok a városban.
Jövőhét végén megyek szombathelyre. Ha esetleg onnan vagy a környékről érdekelné valakit a dolog.

Győr-Csorna-Répcelak-Szombathely
(#) berkigyuri hozzászólása Aug 10, 2008 /

Sziasztok
Van 30l agyonhasznált vaskloridom nem tudjátok ,hogyan lehet semlegesíteni valamivel,vagy mit csináljak vele?Mert nem akarom csak úgy kiburítani valahova.
(#) pedrock válasza berkigyuri hozzászólására (») Aug 10, 2008 /

Szerintem ahol a fáradt olajat beveszik, ott ezt is. Vagy szép lassan bő vízzel bele a mosdóba, bár ezért a mondatomért lehet páran megköveznek viszont ott felhígul olyan arányban ami nem káros a természetre.
(#) szamóca válasza pedrock hozzászólására (») Aug 10, 2008 /

Dobom az első követ!
Ekkora mennyiséget már a vásárlás helyén sem biztos hogy átvesznek, bár erre van törvény. Talán veszélyes hulladék telep /átvétele/címszó alatt, segíthet a gugli.
(#) berkigyuri válasza szamóca hozzászólására (») Aug 11, 2008 /

Probléma megoldva.A haverom selejt műanyagablak darabokat szállít be a BorsodChem-be, azt mondta,hogy ott el tudja intézni,hogy beleburítsák a megsemmisítendő anyagok közé.
(#) lidi hozzászólása Aug 11, 2008 /

Ma megkaptam énis az adagom, úgyhogy ha kell valakinek Óbuda, Békásmegyer, Pomáz útvonalon, akkor jelezzétek, és megbeszéljük. Köszönet skari73-nak mégegyszer
(#) skari73 válasza lidi hozzászólására (») Aug 12, 2008 /

lidi én is köszönöm azt a kis kedvességet amivel megleptél, majd kereslek ezzel kapcsolatban. Holnap viszont lapose-vel találkozom, így őhozzá is
lehet fordulni bizalommal. És ezzel én az elosztásból ki is estem, mert nincs több.

Üdv.:skari

(#) lapose válasza skari73 hozzászólására (») Aug 14, 2008 /

Igen ,igen van már nálam is. Gr89-nek már ígértem egy adagot majd vele megbeszélem hogy mikor tudom eljuttatni neki.
Viszont!
Úgy néz ki hétfőn megyek Pécsre azt hiszem valaki onnan jelentkezett, hogy kellene neki. Ha még aktuális a dolog akkor a hétvégén értekezni kellene velük, hogy hétfőn hogy tudunk találkozni!
(#) Blazy válasza lapose hozzászólására (») Aug 14, 2008 /

Hali! Kontár65 és én írtuk hogy egy pécsi adagra szeretnék pályázni, viszont én csak szeptembertől leszek pécsen, de ha Kontárral sikerül felvenned a kapcsolatot, akkor légyszi szólj, mert akkor megbeszélném vele hogy vegyen át egy adagot a nevemben, amiért én szeptemberben jelentkeznék!
Előre is kösz!
(#) gyerek67 válasza lapose hozzászólására (») Aug 14, 2008 /

Bocsi, engem is érdekelne vasklorid.
Szekszárdi vagyok, esetleg, amikor mész Pécsre a hatoson, kaphatnék belőle mondjuk a Sió-csárdánál?
(#) lapose válasza gyerek67 hozzászólására (») Aug 14, 2008 /

Tegnap előtt voltam Szekszárdon a fene!
Sajnos nem a hatoson megyek, de ha ár ott vagyok a közelben valahogy megoldjuk(Baja Bátaszéken keresztül)!
E-mailben küldj légyszi egy telefonszámot és majd egyeztetünk!
(#) lapose válasza Blazy hozzászólására (») Aug 14, 2008 /

Ha addig megoldódik az átadás lehetősége részemről ok.
(#) gyerek67 válasza lapose hozzászólására (») Aug 14, 2008 /

Kösz, mail ment!
Csak nehogy kiemeljen bennünket a Neutron kommandó egy parkolóból, mikoron a gyanús sárga ANYAG-gal seftelünk...
(#) kontar65 válasza lapose hozzászólására (») Aug 14, 2008 /

HELLÓ MINDENKI!
külön 'lapose'
Pécs Dombay János u 2/a
(uránváros)
Nekem van eredeti REANAL sárga dobozom.
részleteket tisztázzuk!
72/254-398
(#) lapose válasza kontar65 hozzászólására (») Aug 14, 2008 /

Helló!
Én délelőtt dolgozom Pécsen a vasútállomás környékén, megoldjuk! Majd telefonon egyeztetünk, viszont otthagynám Blazy kollega adagját is ő majd jelentkezik érte!
(#) Blazy válasza lapose hozzászólására (») Aug 14, 2008 /

Köszi neked is, már kaptam is ez ügyben e-mailt, szóval úgy néz ki rendben lesz! Ezer kösz mind hármotoknak!
(#) gyerek67 válasza kontar65 hozzászólására (») Aug 14, 2008 /

Átmeneti csomagolás gyanánt a teszkósszatyor nem megfelelő?
(#) lapose válasza gyerek67 hozzászólására (») Aug 14, 2008 /

Vagy duplába berakom én is
Következő: »»   7 / 23
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem