Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vásárlás, hol kapható?

Témaindító: Gamo, idő: Okt 14, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   441 / 441
(#) még1MbR válasza még1MbR hozzászólására (») Vas, 15:17 / 1

A TOP227Y-nal szépen meg lett javítva a DVD lejátszó végül!
A hozzászólás módosítva: Vas, 15:17
(#) electrode hozzászólása Hé, 16:16 /

Ledes asztali lámpa vezérlő panelt gyátranak külön? Ha igen, hol kapható? (típus: Mi LED desk lamp 1S)

Üdv mindenkinek!

Javításra került hozzám az alábbi típusú LED asztali lámpa (Mi LED desk lamp 1S, modell:MJTD01SYL), amit elárasztott a víz, miközben feszültség alatt volt (magyarán vízkáros lett). A vezérlő panelt teljesen ellepte a víz, és nem lett kiszárítva (gondolhatjátok milyen rozsdás lett belül), letisztogattam alkohollal (nem lett tökéletes), majd próba, de nem kapcsolt be, a kapcsoló rendben van, tovább nem megy az áram(úgy értem, a kapcsolót bemértem, az működik, addig eljut a feszültség, de tovább félvezetők vannak). Mivel úgy tudom, hogy nem szeretik a vizet a "százlábú" IC-k, sem a félvezetők, így mivel nem megoldható az IC -k forrasztása(SMD tokozás, az alkatrész alatt vannak a kivezetések), így egész panelt egyszerűbb lenne cserélni, mint az SMD rengetegben kiszűrni, hogy mi döglött meg, és mi életképes még. Ha szükséges, csatolok képet, de semmi normális infó nincs a panelon, max egy QR kód, amit beolvasva ezt a kódot kapom: "7ZH00601K8V5WH10" semmi többet, illetve a NYÁK gyártója van feltüntetve és pár gyártási szám. Pusztán a típusnévvel nem igazán jöttek le eredmények a keresésnél, csak képek voltak a panelről, mindegyiknél egy külföldi nyelvű fórumra dobott, ahol nem tudtam meg többet a panelről. Jó lenne, ha lehetne szerezni hozzá vezérlő panelt, ebben kérnék segítséget, hogy csak én nem találtam, vagy tényleg beszerezhetetlen ez a vezérlő panel?
(#) Bakman válasza electrode hozzászólására (») Hé, 23:06 / 1

Az ilyen vezérlők nagy többsége nem kerül kereskedelmi forgalomba önálló termékként, csak a komplett lámpa (vagy masina) vásárolható meg.
(#) Moderátor hozzászólása user1914 hozzászólására (») Sze, 5:48

Hirdetni kizárólag az Apróhirdetési rovatban szabad!
Következő: »»   441 / 441
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem