Fórum témák
» Több friss téma |
A fényképen bejelöltem hova érkezik a hálózati kábel.
Biztos, hogy a biztosítékot oldja le és nem a Fi-relét (ÁVK)?
2 nyilat látok... a betáp vésőföld hová megy? Az is infó, ha fordítva dugod a konnektorba, akkor is leveri? Ha már szétszedted... mértél föld felé átvezetést?
A földelés a bejelölt csatitól balra lévő villára megy. Fordítva nem próbáltam.
A fotón kívül a mosógép típusszámát is illendő lenne megadni...
Ott van három kondi, azokat kiszedve meg kellene mérni. Azok nélkül kipróbálni a gépet, hogy úgy is leveri-e a fí-relét. Biztos nincs benne egy ilyen zavarszűrő is ? A hozzászólás módosítva: Márc 9, 2025
Nincs zavarszűrő, a hálózati kábel közvetlenül a panelra megy. Ez egy Bosch varioperfect serie 4 gép.
A hiba egyszerű, valami zárlatos a földelés felé. Ha van a közelben szigetelésvizsgáló, pár perc alatt a végére lehet járni.
Gyakori a fűtőszál ilyen hibája, de mérés/teszt nélkül lutri cserélni. Azt meg tudod tenni, hogy a fűtőszálról lehúzod a vezetékeket (ne a levegőben lógjon, szigeteld le őket) és kipróbálod, úgy bekapcsolva marad-e a Fi-relé. Ha igen, akkor nagy valószínűséggel meg is van a hibás alkatrész. Esetleg így, fűtőszál nélkül elindítani valamilyen rövid, hideg vizes mosás programot (ha van rajta), ebben a formában a motor is "tesztelve" lesz.
Köszönöm mindenkinek a segítséget. A fűtőszál a hibás. Kikötve gond nélkül üzemel.
FAGOR FLS 843 mosás az elején leállFAGOR FLS 843 mosógépben hirtelen a jövetkező hiba lépett fel. Mosás elején kevés vizet beenged a dobba és nem megy tovább a program.
Szia! Vagy az egyik vízszelep kuka, vagy nem kezd el forgatni. Moci szénkefe..... Ezeket nézném elsőnek.
TisztításSziasztok!Elektrolux mosógép dob-szoknyájának tisztításához milyen anyagot javasoltok? Vagy inkább csere? A hozzászólás módosítva: Márc 22, 2025
Ultra tip. extra erős penész eltávolítóval szoktam befújni, nekem szépen lehozta a parna elszíneződést.
Navon mosógépSziasztok!Van egy öt éves Navon (Vestel) N7100AAA mosógépen, ami a legutóbbi mosásnál E01-es hibakódot írt ki. Van valakinek ehhez egy szerelési útmutatója? Azt tudom, hogy az ajtó zárórészével van valami, mert ott nem kattan. Tudtok segíteni?
Elektrotanyán nem találtam semmit róla, de ha kiszeded az ajtó kapcsolót, méregetéssel biztos jutsz valami eredményre szerintem.
Bosch dobcsillagSziasztok!Bosch Bosch MAX 7 varioperfect géphez hol lehet szerezni dobcsillagot? Orczy szerint csak üsttel együtt létezik ![]() Csatoltam az adattáblát, utolsó reményeim az itteni szakik, hátha ismernek valami bontót, bármit. Látok a neten sokféle dobcsillagot, az Orczys ember szerint azok nem jók, eltérnek tengely, stb méretben. Mi az igazság? Köszi szépen előre is.
Szia! valóban csak egybe kapni cikkszáma 00773699 rendelhető az orczynál Br. 65000ft
|
Bejelentkezés
Hirdetés |