Fórum témák
» Több friss téma |
tms3713ns ic -ről nem találok adatlapot ,egy opel kijelző elektronikában van.
Hali.Aki tud lécci segítsen.
Ez mekkora ellenállat (fekete-fehér-fehér-ezüst kistávolség és zöld kb:1W-os)lehet mert én még ilyennel nem találkoztam,hogy feketével kezdődik. Egyébként multimeterben égett le a nagy áramerősség miatt.A többi funkciója működik hál isten. Kösz.
Már néztem ezt is meg az egész kuglit felkutattam de olyan nincs,hogy feketével kezdődjön.Pedig ez ell.áll. nem kondi.
Szerintem nem a színkódok ismeretével van a gondja...
Lehet az elsőt 0-nak kell tekinteni az ötsávos jelölésnél, és akkor 0.99 ohm, +/- 5%-os tűréssel...?
Igen én is valami ilyesmire gondolok,csak nem merem berakni amíg biztos nem vagyok benne,hátha elküldöm végleg.(1-et már sikerült)
Inkább böngészek még egy kicsit hátha...
Ha megtudod nézni, hogy pontosan miként kapcsolódk az áramméréshez, akkor talán kiderül róla, hogy ez egy védőellenállás. Ez esetben elképzelhető, hogy valóban annyi az értéke.
Mi a műszer típusa? Esetleg lehetne rajzot keresni róla...
Valószínű igazad van (remélem).
Maxwell MX-25 306 Típusu. Én nem találtam hozzá rajzot.Az R12-es az egyébként balról a harmadik.
Helló Berkigyuri.
Nekem van egy MX-25-502-em. Abba már valaki cserélte azt az ellenállást. 1 ohm 5W tettek bele. Üdv.
Örök hála, nagyon köszönöm ezzel megadtad a kellő löketet. ki is cseréltem gyorsan.Ez volt a baja, majd legközelebb jobban oda figyelek.Köszi.
Üdv mindenki !
Hengeres jószág (mint egy közepes dióda) felirata: BZW a4 ( 04 ? ) 6V48 C335 Gugli barátom a bzw betűkre supressor diódát mondott ... Mi ez, s mi a feladata egy halogén izzó lábain ? Köszi M.
Jajaja,igen hát aki tud az tud!
Szerintem hasonló lehet:Bővebben: Link
A mellékelt képen látható alkatrészek lennének a kérdés. Ellenállásra gondolok csak a gond az értékükkel van. A narancs,narancs,drapp 3-at mértem meg és 430-540-560 ohmot adott. Induktívitásuk 8-8,4-10 mhenri. Félvezető tulajdonságot nem mutatnak. Szétszedtem egyet és tömör fekete fémokszidnak néztem. Újak rendrakáskor kerültek elő.
Ezek ellenállások, le kell tudni olvasni a színüket, kicsit eltér az árnyalata a sárga hátérrel rendelkező társaiktól, nehezebb leolvasni is.
helló
Egy UJ260633-as és egy UK220455-ös IC-ről szeretném megtudni, hogy mi is lakozik a belsejében. Valami adatlap jó lenne hozzájuk, de én nem találtam semmit róluk. Mindkét IC valami ICS gyártmány. Ez van ráírva nagy betűkkel. Bármi infót szívesen fogadok. Üdv: Ricsi
Üdv!
Lehet, hogy már volt ilyen kérdés, de én nem találtam meg a HSZ-t (ha volt is). Szóval van egy kis kondenzátorom, aminek a tetejére rá van írva, hogy "100nj100" ez milyen értékű illetve feszültségű?
Szia!
A kondenzátorod valószínűleg 100nF, és 100V
Sziasztok!
Szeretném kérdezni, hogy milyen alkatrészek ezek? Én lézerre tippelek, mert egy DVD olvasóból szedtem ki.(Nem vagyok biztos benne, mert ezeknek nem 3 lába van ) Előre is köszi: TR9507
Ez nem a lézer lesz, hanem az érzékelő.
Ezért pedig warn jár. Már beépített a képméretező. De nem igaz, hogy nincs időd körülvágni a képet mielőtt felteszed.
Foto diódáknak milyen falytái vannak mert nekem van 2 és nem tom mire használam
Sziasztok!
Elősször is bocsi a nagyméretű képért. Másodszor pedig megint megkérdezném, hogy a képen milyen alkatrész látható? Előre is köszi: TR9507
Szerintem ez valami elektronikai kütyü lehet.
Könyörgöm, csinálj már egy normális képet róla, tedd fel egy fehér papírra, világítsd agyon valami jó erős lámpával, kapcsold be a makró funkciót és közelről kattintsd le. Ebből senki nem fog semmit kivenni.
Van egy kicsi bigyóm. Annyit tudok hogy egy alaplapból szedtem ki. Ez van rá írva: W2465AK-15
9334 |
Bejelentkezés
Hirdetés |