Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Az enyémet sem találom !De gugliztam neked egy kicsikét Alul vannak szervizek
Sziasztok!
Térhatású zenét keresek, elég csak sztereó, nem kell 5.1-esnek lennie. Azért van erre szükségem mert csináltam egy kivezérlésjelzőt ledekkel, jobb és bal oldal és ki szeretném próbálni ilyen zenével is. Előadót, számcímet, esetleg albumcímet tudnátok nekem ajánlani?
Persze, tudom, próbáltam, de az nem ooolyan
Valami jó kis zenét keresnék erre a célra
Ajánlom a 80' évek break zenéit. Ezek erre vannak kihegyezve. (Mr Genius- Break mix)
Nem találtam ilyen előadót, no sebaj majd szétnézek még.
Azért köszi!
Youtube-on ne is keress, mert a youtube nem tudja stereoban visszaadni a zenét...
Igen erre én is gondoltam, mégis kerestem ott is, már csak azért is, hogy nagyjából be tudjam határolni, hgy milyen stílusú zenék jöhetnek szóba, amúgy torrentek között kerestem...
Köszi a segítséget! Meglesem a li8nket!
üdv.
Majd azt is mond el, hogy milyen volt a kávé jó?
Erős és forró. Ezt már most tudom. Ja, és keserű, mert cukor nélkül iszom.
Most jöttem a 31-es (halál)útról. Demonstrációt (félpályás lezárást) tartottunk, mert nem engedélyezték a körforgalom megépítését a városba levezető utak és a 31-es találkozásánál. Nézzétek a HírTV-t, vagy a "királyi" Tv-t, elvben mindkettő kint volt.
(Rajtam volt egyedül a kint lévők közül narancssárga "kukásmellény", erről fel lehet ismerni. ) Remélem, senkinek nem okoztunk fennakadást a fórumtagtársak közül!
Sajna épp most jött egyik fórum társunk hozzám egy trafóért, és ő beleesett a demóba.
Szegény... Ilyenkor az "ártatlanokat" sajnálom!
Na a kijelzőm már fényújságot is tud, meg lehet elmenteni "szöveget" és betölteni txt-ből (vagy akármiből)!
Ma elmentünk egy utolsót szörfözni, ha már szélvihar volt. Hiába a neoprene ruha, meg a forró tea, öt óra óta, mióta kijöttem, egyfolytában ráz a hideg. Nem volt már olyan jó. Ne fürdjetek le
Slipknot-Before i forget,Disasterpiece,Psychosocial,Left Behind.Többet nem tudok.Kösd rá egy Dvd-re és indíts el egy filmet.A Sztereo -t az is visszaadja.
Mindig meg tudsz lepni.
Még kimondani is nehéz, hát még beszerezni
Ettől már csak a szukcesszív approximáció a szebb magyar kifejezés.
Kérésedből az első elemet tudom biztosítani számodra
Az jó lehet, mert én tejjel cukorral iszom, de ez is eléggé aktivál!
Néztétek most a BRAMIAC-ot? Mert én nem szoktam, mert egy kicsit agyaltan, de most elég érdekes jelenséget láttam hiretlen!!!
Az volt hogy egy oroszfizimiskájú emberke, folyékony hidrogénbe mártotta a pingpong labdát, majd kivette, és rátette egy fedőre, és elkezdett forogni! ehhez mit szoltok, és mi az a jelenség ami ezt okozza?
*brainiac
2lukat szúrsz a labdába oldal irányból, hideg nitrogénbe v hidrogénbe meríted így megtelik vele. Ha kiveszed a labdát a levegő átadja a hőjét a labdában a cuccnak ami forrni kezd és a ferde lukakon át jut ki. Ahogy távozik a labdában levő anyag úgy oldalirányban tolóerőt fejt ki a labdára és pörögni kezd.
Köszi az információt!
Ha nem utáltam volna a fizika órát (tanár miatt, meg amúgy is), akkor lehet nekem is eszembe jutott volna, előbb-utóbb. üdv.
Következő 48 órába dől el hogy apa meghal vagy sem. Gondoltam megosztom veletek mert a HE egy nagy család.
Ez szivszoritó.
Tiszta szivből kivánom igy ismeretlenül is a mielőbbi felépülését. Üdv mex
Nagon sajnálom hogy ez a helyzet, és eléggé megrémített, azthittem hirtelen valami más van oda írva, megtöröltem a szemem, és tényleg azt láttam ami oda van írva.
Nállam sem más a helyzet, én nekem még élnek a szüleim, de sajnos alaposan megromlott a kapcsolat velük, többek között az alkohol is szerepet játszott az édesanyám rászéről (élettárs vitte bele), az édesapám részéről a családi erőszak, és felfogás/gondolkodásmód. Mindig eltudta velem hitetni, hogy semmit sem érek, bármilyen területen is "dolgozom"... |
Bejelentkezés
Hirdetés |