Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Helló!
Csináltam egy füles erősitőt ami mellé még egy miki előerősitőt is tettem, gondoltam kedv csinálónak felrakok egy képet! Üdv Robi
Nagyon szépek lettek!
Látom, a fényképezéshez is van érzéked!
Sziasztok!
Ahogy ígértem itt vannak a képek a dobozolt erősítőről ugyan még félkész állapotban van(a ventilátornak kell még a táp) de nekem már így is tetszik szerintem képek lesznek még!
És még néhány.....
Fuu vazz, vaddisznó lett!! Főleg a poti gomb állat
Ezt szó szerint építettem.
Kőműves kalapács,kanál,fandli. :zavart1:
Hát kreativitásod az van!!! Meg kell hagyni a kivitelezés sem rossz!!
GRAT!!!
nekem egy kicsit fotosopolásnak tűnik a kép, de ha valóban falaztad, akkor grat hozzá! csá
Hehe Köszi!
Nekem is tetszik a forgatógomb én csináltam bontott kazetta deck ékszíj tárcsából és popszegecs szárából
Mivel nincs Ki mit átépített, ezért ide rakom be az akku töltőm. 100ft ot költöttem még rá, így tud még 4 ceruza akku helyett 4 mikroceruza akkut is tölteni, de nem egyidőben! És kétoldalas ragasztóval rögzítettem.
ne haragudj de nekem is bűvészkedésnek tűnik. ugyanis nem vet a szekrény árnyékot a mélysugárzóra. bocsi de ezt látom. ha nem így van akkor nem szóltam
üdv
Ez bizony képszerkesztővel megvan buherálva!
Egyszerű a titok. Készíteni kell egy mási képet, másik szögből. Mondjuk közelit és felülről, vagy alsó gépállás, enxhén részútos beállítással.
Üdv!
Sziasztok!
Másfél év után végre sikerült 99%-osan összerakni a barátommal, közösen épített Audio Spektrum Analizátort, melynek a kapcsolási rajzát BSS-ről szedtük. Azért 98% mert még egy kivezérlés-jelző felrögzítését meg kell csinálnom és a dobozban a sorkapocs helyett biztosítéktartó megy és onnan megy majd szét a feszültség ahova kell. Jah és még a két potira tekerőt kell esztergáltatnom. Nekem ez nagyon fontos, mert ez életem első komoly (és nem komoly) alkotása, igaz, amit én csináltam azt bárki megcsinálta volna, a fő érdem a barátomé! 2x8 sávot tud - sztereó - 28; 63; 160; 400Hz, 1; 2,5; 6,3; és 16KHz-es frekvenciákat mutatja, összesen 192 led. Próbáltuk minnél precizebben megépíteni, rengeteg buktatói voltak, amikre már cska akkor jöttünk rá, amikor már félig, vagy teljesen készen volt valami. Például a kivezérlés-jelzőnél 10 panel már kész volt, mikor észrevettük, hogy a ledek furatait 90 fokkal el kell forgatni, mert csak úgy lehet majd a ledek lábait 90-ban meghajlítgatni. Vagy például a 16 panelhez, hogyan vezessük el a tápfeszültséget kérdése... az is csak harmadjára lett jó, kellően vastag és viszonylag normálisan ellettek vezetve a kábelek. A nyákok megtervezése sem lehetett piskóta feladat és maga a doboz sem, amit barátom csinált (In1ruder) autocad-ben. Ezúton is szeretném nagyon megköszönni a segítségét, mert ez a project nélüle nem jöhetett volna létre! Az áramköröket egy számítógépes táp látja el. A doboz hátulján 4db (2pár) RCA csatlakozó és egy 6,3mm-es jack aljzat található meg. (Két pár RCA, mert egyben ez egy elosztó is, RCA-n keresztül sorbaköthető) Itt szeretném még megköszönni jópár ember segítségét, akik mindig rendelkezésemre álltak, amikor segítségre volt szükségem. Továbbá a lézeres CNC marást is külön köszönöm és a dobozhoz az alu merevítők legyártását is. (Egy másik helyről ) Pár "műszaki adat" a számk kedvéért: 1 kivezérlésjelző: 1db ellenállás 1db potméter 1db UAA180 IC 12db led Ez 47 forrasztást jelent panelenként, 16x47= 752 A sávszűrőn, ami valamivel kisebb mint egy A4-es lap kicsivel több forrasztás található, de durván 1500. És ezek már csak a hibátlan darabok. Íme pár kép és videó az elkészült készülékről: A videó nem úgy sikerült mint ahogy elvártam volna magamtól, ugyanis technikai problémák léptek fel és a 30 perces videószerkesztésből egy 5 órás rémálom vált. (Kifagyott a progi, megtelt a memória, kevés volt a processzor.) Utólag láttam dolgokat, amiket már most máshogy csinálnék, kihagynám belőle, de már nem akarok vele szenvedni. Mind a három videó ugyanaz, a zene más alatta, kinek mi jön be... (A zenével nincs összhangban a képi megjelenés) Választék: Linkin Park - Crawling DJ Tiesto - Traffic DJ Tiesto feat maxi jazz-dance4life Bővebben: Link
És még 4 db kép.....
Engedd meg, had gratuláljak, minden elismerésem a tiétek. Tényleg nagyon jól néz ki, igényesen meg van építve, remélem még sok ehhez hasonló fog készülni.
Te, ez nagyon tök jól néz ki!!!
Grati hozzá nagyon jó lett...
Köszönöm mindkettőtöknek, a barátom nevében is!!
Ez gyönyörű igényes munka, szinte mint a gyári!!!! GRAT!!!!
Üdv.!
A jútyúbos videókon a zene nincs ritmusban a kijelzéssel! Ez rengeteget dobna a videókon! Én is kedvet kaptam hogy videót mutassak a spektrum analizátoromról: Cameo - Word Up Brookly Bounce - Overbass És van egy GIF-em is, csomót dolgoztam rajta.
Áh, egyszer nekem is kell majd építsek egy ilyen, nagyon mutatós! GRAT neked is!!!!
Igen, tudom, tervbe van véve, hogy csinálok egy olyat is, csak így is a videót csak úgy sikerült megcsinálnom, hogy ha összeakartam vágni 5 db-ot azt nem csinálhattam egyszerre...
Először az 1. és a 2. videót keleltt egy videóvá alakítani, aztán ezt a 3. videóval és így továb.. aztán jött a feliratozás és legvégül a zene. Ez a 4,5 éves gépem miatt van, amibe kevés a ram, kicsi a proci, stb... De lehet tudok laptopot kölcsönkérni és összedobni egy videót, ahol ritmusra megy A tiéd is jó lett, grat!
Húú bocsi, de a tiédet eddig meg se dicsértem. Jó lett, grat.!
A videó vágással én is megszenvedtem, mert a fényképezőgép amivel felvettem a videót, sajnos hangot nem tud rögzíteni. Így a hangot utólag vágtam rá. Én a Cyberlink PowerDirector 7-et használtam.
A módokat, azkat te állítod? Mármint, hogy telibe jelenjen meg, vagy csak a maximális értékhez tartozó led?
ui.: Köszi : ) Én is külön fogom rátenni a videóra a hangot, de szerintem teljesen új videót álíltok össze, mert nekem az a rész nem tetszik ami közvetlen a képek után jön, amikor teljes sötétség van a háttérben... Amúgy én Ulead video Studio-t használtam, de egyel régebbi változatát kell majd megkeresnem, mert akkor az volt az ami tökéletesen futott, mert régen rengeteg videót vágtam. Sok frag-movie a játékos korszakomból |
Bejelentkezés
Hirdetés |