Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Az emberi hülyeség határtalan. Az enyém is!
Bemegyek az áruházba. Válogatok, sétálgatok. Közben többször is eszembe jut: de jó, hogy most nem kell fél szemmel a bevásárlókocsit figyelni, nincs itt az autós táskám! Hogy ezt miért nem találtam ki korábban, nem is értem! Csak a pénztárnál ugrott be: valahogy fizetni is kellene... ![]() Vigyázzatok! Ha most még nem is hiszitek, azért idővel Ti is lesztek idősebbek!
Hogy miért utálják a nők a focit?
Itt van néhány válasz. ![]()
Egy kis Totalcar : ) Mercedes S 600
Képzeljétek, megtudtam, hogyan lehet a legkönyebben nyulat fogni!
Utánzom a répa hangját! ![]()
Részeg ember hazaér a kocsmábol és legugol a connector elé:Mivan röfi, befalaztak?
Szőke hölgy meséli a barátnőjének:
- Képzeld, tegnap szervizbe vittem az autót. - És, rendben van vele minden? - Igen, hálistennek. - Én ilyenkor mindig félek, hogy átver a szerelő. - Én is féltem, de aztán megnyugodtam, amikor kiderült, hogy csak irányjelző-folyadékot kellett utántölteni..
Végölis be kell olajozni az indexrelét
![]() ![]() ![]()
Én is én is
![]() - Sánta, dobd el a botod, és járj! A sánta eldobja a botot, és elindul. -Pösze, nézz a szemembe, és mondj egy mondatot! - Mágusz, eleszett a szánta! ![]()
Érdekes, de igaz!
A cmabrigde-i etegyemen kéüszlt eikgy tnuamálny áítllsáa sznreit a szvkaaon bleül nincs jlneestőgée annak mkénit rdeeözndenk el a btűek: eygeüdl az a fntoos, hgoy az eslő és az uolstó betű a hlyéen lygeen; ha a tböbrie a lgnoeyabb özeássivsazsg a jleezmlő, a sövzeg aokkr is tleejs mrtébéekn ovasalthó mraad. A jnleeésg mgáayzrataa az, hgoy az erbemi agy nem eyedgi btüeket, hneam tleejs sazakvat ovals. // //Íme a bzonytéik.// //Úhygoyg tnseseek mkneit bkébeén hyagni a hleysesáíi fmonisáokgkal/// :eek2:
Hát ez nem elektronika de vicces.Ha tudom bescannelem mind3 vicceskönyvet.
Doktor ur tudom hogy ADIS em van és nincs rá gyogymod.De tudna mégis ajánlani valami kezelést? Beutalom Hévizre egy iszapkurára. És az segit? Nem de legalább szokja a földet. ![]()
Manuszka vizsgálatra megy a dokihoz. Mondja a doki:
-Van egy jó és egy rossz hírem, melyikkel kezdjem? -Kezdje a jóval! -A vizsgálatok szerint Önnek már csak 1 hete van hátra! -De hát mi lehet ennél rosszabb? -Múlt héten elfelejtettem szólni.
Hasonló poén:
Emberünk fekszik a kórházi ágyán, mikor odalép hozzá a főorvos, és a következőt mondja: - Van egy jó és egy rossz hírem; melyikkel kezdjem? - Kezdje a rosszal... - Nézze, uram, önnek egy eleddig ismeretlen betegsége van, amire jelenleg nincs gyógymód, viszont úgy tűnik halálos... - Úristen, és mi lenne a jó hír? - Látja a szemközti ágynál azt a csinos szőke hajú nővért? Na, tegnap este meg***tam ![]()
Ezt a második könyvből vettem:
Két házaló zsidó beszélget a vonaton: És a kedves feleségét sohasem viszi magával üzleti útra? Nem.Régi utazási szabály:az ember ne cipeljen magával olyasmit,amit útközben is megkaphat.
Végülis ide befér...
ma szereztem teljesítmény ellenállásokat műterhelésnek végfokhoz. 18ohm/50W namost ebből 2 párhuzamosan 9ohm, 4db meg 4,5 ohm.... 2 db párhuzamosan, a generátort 50Hz 0,775mV-ra beállítom, aztán mehet az eleje... KD mester féle Conductor v2 végfok. 50Hz-en multival mértem 9ohmos terhelésnél a végfok teljesítményét, és egy 170W-os trafó van benne 2X 28V AC-vel 2X10.000µF kondival. Így volt még szép teljes szinusz jel 23,5V kimenő feszültséggel és 2,51A mellett. ez 60W szinusz 9 ohmon. még kettőt páhuzamba, így 4,5ohm. ugyanilyen beállítások mellett 20,5V feszültség és 4,45A áram jött ki rajta. Ez 91W szinusz 4,5ohmon. Gondoltam egy nagyot, és a 4,5ohmmal párhuzamosan kötöttem egy 36ohmos ellenállást, így elvileg pont 4ohmot kaptam. Erősítő bekapcs, nézem a szkópot, minden rendben, szép a jel egész kicsi hangerőn. úgy negyedig tekerhettem a potit, amikor is relé katt egyet, táp led elalszik, és látom ám, hogy füst jön ki a kicsikéből.... Megnézem mi a fityfene lehet vele, hát a táp nyákján látom felülről, a fóliacsíkokat, körülötte az üvegszál is már már kilátszik... Alulról is megnézem, hát a 4mm széles fóliacsík elfáradt, gyakorlatilag szénné égett. Mindjárt a Graetz előtt a váltó feszültségnél. Tápról le a végfok, bekapcsolom a hálózati kapcsolót, és minden rendben, na a probléma, hogy a tesztelt oldali végfokban egy akkora zárlat keletkezett 4ohm hatására, mint a huzat, egész kis hangerőn 50Hz-es szinusz jellel. De hogy miért azt nem tudom.. Szóval most jó szag van benn a szobában két órai folyamatos szellőztetés után is. Hát ennyi volt ez a vicces de inkább tanulságos történet.
A nagy vicc a két végfet volt, akkora átütés volt bennük mint ide kanizsa. Úgy lazán akkor már minden mindennel üssön át...
A 3.könyvből Hogy hivják a *****-t öltönyben?
Vádlott áljon fel! Nem rasszistáskodunk! (Frankye)
Arab királynő
Élt egyszer egy uralkodó Arábiában, Ahbar király. Ennek a királynak volt egy gyönyörű felesége. Az udvarban egy Ahmed nevű hivatalnoknak nagyon tetszett az arab királynő, és teljesen magával ragadta a vágy, hogy a királynő gyönyörű melleit csókolgathassa. Egyszer aztán elmondta ezt a titkos vágyát a király főtanácsadójának, Birbalnak. Azt is hozzátette, hogy bármit megtenne, csak szájával a királynő melleihez érhessen. Birbal, aki nagyon csalafinta ember volt, ezt mondta neki: - Nézd Ahmed, nem kis dolog amit kérsz, de én segítek rajtad! Természetesen nem ingyen, de ha fizetsz nekem 500 aranyat, akkor büntetlenül csókolgathatod a királynő melleit 3 órán keresztül! Ahmed nagyon megörült ennek, meg is egyeztek, hogy a művelet elvégzése után kifizeti Birbalnak az 500 aranyat. Birbal másnap egy speciális anyaggal kente be a királynő melltartóját, ami erős viszketést okozott. A király összehívta az orvosait - akiket Birbal persze jó előre kioktatott -, hogy állapítsák meg a viszketés okát. Az orvosok a vizsgálat után közölték a diagnózist és a gyógymódot: - Ez egy nagyon veszélyes, gyors lefolyású betegség! Egyetlen gyógymód van ellene, egyfajta emberi nyál. Sajnos egész Arábiában csak egyetlen ember nyála alkalmas gyógyításra, mégpedig egy Ahmed nevű alattvalóé! A király gyorsan előkeríttette Ahmedet, és ráparancsolt, hogy nyálával gyógyítsa meg a királynő kebleit. Ahmed boldogan vette kezelésbe a kérdéses testrészeket, 3 órán keresztül nyalogatta, szopogatta nagy bőszen, majd földöntúli boldogságban úszva távozott. Másnap megjelent nála Birbal, és kérte a jogos fizetséget, ám Ahmed kijelentette, hogy ő nem gondolta azt az 500 aranyat komolyan, meg különben sincs annyi pénze. Azonban nem számolt Birbal bosszújával. Következő nap Birbal a viszketést okozó szert becsempészte Ahbar király alsónadrágjába... és Akbar király hamarosan Ahmedért küldetett... ![]()
Gyönyszem:
"Ugyanis az ezt a summát kitevő 20 ezer kilowattos fogyasztás 2005-ben, a mérőóra-csere után történt, mégpedig 2 hónap alatt." Jó kis vezeték mehetett a házba, ami elbírt 87000 ampert a 2000000 watt odavezetéséhez. Zavaros forrás
A magyarok azért engedik a kisebbségi önkormányzatokat, hogy tíz év múlva nekik is lehessen ( magyar kisebbségi önkormányzat ).
![]() Miért büdös a magyarok lába? Mert az Ural mögötti Szoszva folyó egész évben be van fagyva és lusták voltak léket vágni. Úgy maradtak. ![]()
Két vasrud összehegesztve.Ha "tuláram" van elfolyik.És még hasznos is.Házi öntöde.
![]()
Egy egyedülálló férfi egy alkalommal már nagyon vágyott egy nőre, ezért elment hogy felkutasson egy prostit.
Elvitte egy motelbe a nőt, de útközben észrevette, hogy valami nincs rendben, az a bizonyos testrésze nem nagyon akar engedelmeskedni és eléggé puhácska maradt. A motelszobába érve tehát megkérte a prostit, hogy várja meg, kiszalad a fürdőszobába egy pillanatra. Ahogy a félsötét fürdőhelységben matatott, szerencsére rálelt egy kis doboz kenőcsre, amivel alaposan bemasszírozta az ominózus tagot, majd elégedetten ment vissza a nőhöz. Lefeküdt vele, akivel egy fenomenális aktusban volt része, minden tökéletes volt. Ezutan már furdalta a kiváncsiság, hogy miféle különleges krém lehetett az, amit használt. Kiment ismét a fürdőszobába és elolvasta az aprócska cimkét: "Tyúkszem kenőcs. Használat után a bekent részt megkeményíti, kiszárítja és aztán az magától leesik." |
Bejelentkezés
Hirdetés |