Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » EAGLE NYÁK tervező
Témaindító: csonthulye, idő: Dec 1, 2005
Témakörök:
Eagle leírások a neten:
Eagle alkatrész-könyvtárak: http://www.snapeda.com
és a leírás hozzá.- http://www.piclist.com/images/www/hobby_elec/e_eagle.htm - http://pa-elektronika.hu/hu/cikkek/75-eagle.html
Eagle szakértők!
Szeretnék én is megismerkedni ezzel a programmal. Ajánljatok, vagy küldjetek, vagy ide tegyetek fel olyan magyar nyelvű irodalmat, ami segíthet a program alapvető működéseinek megértésében. (ha már van fenn ilyen, akkor elég a hozzászólás sorszáma is, de én nem találtam meg) Sajnos elsőre, egyáltalán nem tűnik semmi sem magától értetődőnek, de ettől még remek eszköz válhat belőle. Előre is köszönöm: Alkotó
Előbb katt a Group billentyűre, kijelölöd a csoportot, majd katt a Move billentyűre, az egeret az előbb kijelölt csoportra húzod, majd katt a jobb egérgombbal. Kb. ilyen képet kell kapnod, persze kapcsolás a sajátod. Ott választod ki az alulról a másodikat: Move:Group
Sikerült, köszönöm az volt a gondom, hogy kijelölés után egyből jobb gombot nyomtam!
"Ajánljatok, vagy küldjetek, vagy ide tegyetek fel"
Légy szíves, vagy ilyesmi nem ártana. Amúgy ITT van.
"szeretnék", "előre is köszönöm"...
nekem nem tűnt követelőzésnek. ![]()
Pfff... tényleg. Lefárasztott a suli
![]() Elnézést Alkotó fórumtárstól.
Köszönöm, meg fogom nézni, és ha felérem IQ-val, akkor használni is megpróbálom.
Hát, mivel magyarul ábrákkal szépen végigvezetve le van írva, szerintem Mari néni a takarítónő, ha idetalált erre a fórumra, akkor megérti. Neked meg kötelező.
LM2567-hoz keresek egle library-t. valakinek nincs véletlenül?
A tokot megtalálod az ic-package.lbr vagy a smd-ipc.lbr-ben, a többi már gyerekjáték.
Köszönöm szépen. Sajnos nekem 4.16-osom van, és nem hajlandó megnyitni, de kihelyettesítettem a 2596-al, úgy láttam ugyan az a lábkiosztás, de tényleg nagyra értékelem a belefezzölt munkát
![]() ![]()
Szia !
4.16-hoz is meg van.
Sziasztok !
Nehanyszor megjartam mar eagle-val es nem kezdek bizni benne, ezert kerdeznem, hogy ezt a komponenst hasznalta mar valaki? Ok a labkiosztasa? Device: MDSSV-BC06 Library:con- yamaichi Package: SSV-BC06 (PS/2 interfacenek hasznalnam..)
Szia !
Egy "érdekes" problémába ütköztem ma, olyan megoldásra van szükségem, ahol a panelen az alkatrész PAD-ek egy része átmenő (kétoldalas) míg vannak olyan alkatrészek amiknek a TOP oldalon nem kell hogy látszódjon a PAD-je. Milyen trükk, vagy megoldás lehetséges erre a problémára ? Üdv!
Hello!
Hát az eagle ilyenekre nem ad kész megoldást, legalább is nem tudok róla. Szerintem készíts egy új alkatrészt, oda ahová nem kell átmenőfurat oda smd pad-et tegyél, ami lehet top vagy bottom oldalon is. Remélem érthető.
Szia !
Lerajzoltam mire gondolok pontosan Kell erre valami megoldás, nem lehet minden alkatrészt ezért szerkesztgetni...stb. Akkor megette a fene az egészet ![]()
Az Eagle-ben a PAD a nyák mindkét oldalán szerepel. Ha kikapcsolod a PAD-ek rétegét akkor mindkét oldalról eltűnnek.
Idézet: „Ha kikapcsolod a PAD-ek rétegét akkor mindkét oldalról eltűnnek.” Köszi ![]() Idézet: „Esetleg a fólia készítése előtt kiretusálni.” Más nagyon nincs, bár ez elég.....GÁZ
Én SSV-BC06 -t használtam feltehetően a régi 4.* időkből maradt vissza. Az jó, a pinouts.ru oldalon található rajzzal néztem össze és jó.
szerk: reggel van, kómás vagyok tehát egyről beszélünk.
Szia ! Koszi !
(Kozben en is ellenoriztem,..)
Sziasztok!
5.2 ben terveztem egy nyákot és amikor megakrom nyitni ezt írja:Load error 292 .........Please contact CadSoft if you are sure that the file has not been damaged (for instance due to disk problems or during file transfer), and that file has not been edited whit an illegal copy EAGLE. Most mit csináljak?Több helyre kivan mentve de mindíg ezt írja.... üdv:tony994 Idézet: „Most mit csináljak?” A megoldás az, hogy meg kell vásárolni az Eagle-t, vagy a demót kell használni. ![]() Üdv.!
Egyszerűbb megoldás is van ilyen kényes helyzetekre
![]()
Hali!
Meg tudnátok mondani, hogy Eagle-ben melyik SMD ellenállás felel meg a RET-nél kapható SMD 1206 jelű/méretű-nek? 3 különbözőt találtam Eagle-ben: - M1206 - R1206 - R1206W. Szerintetek melyik? |
Bejelentkezés
Hirdetés |