Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Épp azt ecseteli, hogy le van tiltva! Magyarúl diéta van!
Na én most nagyon ügyes vagyok! Megkívántam a finom meleg teát, erre felteszem az üvegkancsót a gáztűzhelyre Hát abból már bizony nem iszok finom teát!
Nem baj, én nem diétázok szóval több marad nekem.
Írtad, hogy kell akkor egy keverő pult...
De pont a keverő pultot helyettesítené épp a PC-s program, nem? Amágy melyik az a program ami 2-2 hangkártyaként tudja ezelni az 5.1-es hangkártyát? (Nekem cska 1 alkalomra kellene ez az egész nem is foglalkoztam vele ezelőtt ezután sem fogok túlzottan, csak egy alkalomra kellene)
Nagyon értem a tréfát, csak nem szeretem
(Tudod, csak viccelek )
Bíztam is bennetek!
Egyébként ezt a nevet úgy 24 évvel ez előtt akasztották rám, mert mindig szamócás jam-es joghurtot kajáltam a melóhelyemen.
mármint a gyümölcsöt vagy a moderátort
Anyukám meg azt mondta hogy nem szép dolog kibeszélni a másikat
Egy külföldi honlapon böngészgettem, átlehetett tenni a nyelvezetét magyarra. Az egyik angol fordítást piszkosul nem értettem. Gondoltam is, ki aza az idíóta, vagy uram bocsá szegény kezdő fordító, aki ilyen magyartalanul fordít.
Aztán a lap alján apróbetűsen meglett a magyarázat rá! Na nálam ez ledobta az ékszíjjat: You're olvasó egy gép lefordított oldal melyik van feltéve " mint van" nélkül garancia. Eltérően emberi fordítás, gép fordítás nem ért a nyelvtan, szemantika, mondattan, kifejezésmód -ból természetes nyelv, így gyakran termel pontatlan és alacsony tulajdonság szöveg melyik van félrevezető és érthetetlen. Így, legyen szíves folyamodikeredeti Angol cikk akármikor lehetséges.
VirtualDJ? A program tudja azt a funkciót, ami kell neked.
A virtual Dj nevű program azonos az Atomix Virtual DJ-vel?
Mert egy oldalon beírtam, hogy virtual dj és csak az atomix virtual dj-t.... dobta ki.. Tehát ez egy vagy két külömböző program?
arra gondoltam, hogy ahhoz szóljatok hozzá, hogy idáig jutottam... ez a nap elmenne péntek 13-nak.... semmi nem jött össze... 1 órát sem érzékeltem ma a napfényt... megyek is aludni, talán holnap jobb lesz. sziasztok.
A két program nem ugyanaz. Itt van a Virtual DJ Trial. Hanem használhatod a Traktor programot is...
Nagyon klassz csemetéid vannak, gratulálok!
(Egy kicsit ez is olyan "Ki mit épített"-es... ) Idézet: „szamóca ... leszűrve magmentesen,nem kicsit finom!” Fúúúj! Tiszta horror! Idézet: „használhatod a Traktor programot is...” De jó! Lehet vele számtani is? (Bocs, nem bírtam kihagyni, annyira adódott a rossz poén...)
A gyermekek nagyon szépek! De amit kézzel csináltok...
Ezt mondta a japán, amikor országunkban járt.
Hmmm.... Eléggé kétértelmű!
elgondolkodtató...
Ez az! Erre mondják hogy
Idézet: De én akkor is kemény vagyok, és állom a próbatételeket! „akinek ilyen barátai vannak, nem kellenek ellenségek”
A kis zuglakó
Én úgy tudom, hogy ugyanaz a két progi, de Valve hsz-e után gondolkodóba estem... próbáld ki mindkettőt. Vagy a Traktor is jó választás. ott még jobban lehet konfigurálni a kimeneteket!
Lehet félreértettem a dolgot. Mindkettőt az Atomix Sound gyártja. Az egyik Virtual DJ másik Atomix MP3
Sziasztok!
Nem tudná nekem valaki megmondani, hogy mi annak a gyík formájú alakzatnak a neve, amiből többet összeforgatva és összerakva sík felületet lehet kirakni?
Vannak gyík alakú térkövek... Ha nem erre gondoltál, milyen helyen kell gondolkodnunk, amihez a gyík- forma kell?
Jó, jó, de nem mindegy, hogy milyen gyík.
Zöld gyík, lábatlan gyík, kopasz gyík ?
Sziasztok!
Először írok e témába, de az oldal nagyon hiányzott 10 napig . Ugyanis elköltöztünk a városka másik csücskébe és a csomagküldők igencsak késlekedtek. Látom nagyon szépen fejlődött az oldal addig is. Örülök, hogy újra köztetek lehetek. üdv: Müszi |
Bejelentkezés
Hirdetés |